עצוב לי

אלישבע24

New member
אור,

זה טוב שאת מרגישה מוגנת,
אבל גברים לא נמשכים רק למשקל.
בעלי תמיד אומר שכמה שיש יותר ממני
יותר טוב...
אני בטוחה שאת מחמירה עם עצמך,
חוכמה וטוב לב יכולים למשוך
לא פחות.
ויש לך את זה.

אלישבע24

New member
היום הייתי אצל אורטופד,

חייבים ניתוח
בקרוב.
העיקר שכבר יגמרו הכאבים.

Gali04

New member
אלוש, החלמה מהירה

אבל מה שעדיין לא מבינה איך זה קרה ככה לפתע פתאום? הרי לא נפלת או משהו אז איך זה כך?

אלזה7

New member
גלי

לי אישית יש מכה כואבת כי כן נפלתי היא הפילה אותי מהדחיפה אבל ברוך השם לא מעבר לזה ,מי שכתבה את ההודעה על ניתוח היא אלישבע לא אני .

Gali04

New member
אני יודעת

פניתי לאלישבע (קראתי לה אלוש ואולי בגלל זה התבלבלת).
&nbsp
אני יודעת שאת נפלת ולא היא.

אלזה7

New member
תודה רבה גלי -יותר טוב היום

נחתי קצת ,המכה קצת כואבת אבל זה יעבור ,המון תודה על ההתעניינות .

Gali04

New member
יופי

תיארתי לעצמי שהמכה תיכאב היום....
&nbsp
מעולה שנחת.
&nbsp
&nbsp

מישהי1632

New member
אלזה יקרה,

כל-כך מצטערת לקרוא על מה שעברתם.
קחי כתובת ושם של החנות ותתלונני עליהם. חד משמעית. אפשר גם במשטרה.

אלזה7

New member
הי מישהי

קודם כל תודה על התגובה .
שנית ,את צודקת אולי צריך להתלונן באמת ואין ספק שהיו אנשים שעושים את זה , אבל אין לי כוח נפשי לזה פשוט ,אין לי כוחות לרוץ למשטרה ולספר ולחוות הכל מחדש ולא יודעת מה עוד , וגם אמא שלי לא טיפוס כזה ,גם לה אין כוחות לדברים כאלו , אנחנו לא אנשים כאלו ,אולי חבל ,כי זה מה שצריך לעשות ,אבל באמת שאין לי כוח , מספיק לי שזה הסתיים וזה מאחוריי ,ולא נגמר יותר גרוע ,עם האלימות שהולכת היום בחוץ ,לא רוצה לחשוב ...

Gali04

New member
הכי חשוב שאת מאחורי זה

אני למדתי בדרך הקשה לא לעשות דברים, שאני לא מסוגלת לעשותם ושאין לי את הכוחות הנפשיים לעשותם. תמיד הייתי עושה רק משום שכך היה מצופה ממני לעשות, אם ע"י החברה, המשפחה, הבני זוג וכו'. תמיד עשיתי גם כשלא היו כוחות, תמיד ריציתי, את כולם, חוץ מעצמי, עד שזה גבה מחיר נפשי עצום והתמוטטתי.
זה לא קרה ביום, זה גם לא קרה ביומיים, זה נמשך על פני שנים ופשוט הנפש בשלב מסוים עשתה שביתה, החליטה החצופה, שהיא יותר לא משתפת איתי פעולה.

ולכן, הצעתי לך...
אין שום סיבה בעולם לעשות משהו שיגזול ממך כוח נפשי, פשוט אין!!!

אין סיבה לעשות משהו, שיוסיף לך רע, וזאת רק משום שהחברה החליטה שכך צריך לנהוג (להגיש תלונה). אין לך שום חובה לפעול על פי תכתיב זה או אחר.

תהיי קשובה לרצונותייך, מגבלותייך הפיזיים והנפשיים תמיד!

אלזה7

New member
הי גלי

את צודקת ,גם אני למדתי הרבה מאד דברים בדרך הקשה והתמוטטתי מזה ,גם אני עשיתי הרבה דברים כדי לרצות או כי ככה אחרים חושבים שצריך לעשות ולא עשיתי למען עצמי והגיע הזמן לשינוי ...

לגבי הגשת תלונה אולי זה טוב להיות טיפוס כזה ,אבל כמו שאמרתי לי באמת אין כוחות באופן אישי וגם אמא שלי לא בנאדם כזה ,היא מאד נבהלה ממה שקרה ,צעקה על המוכרת ,רצה מייד אלי ,אבל היא אישה עדינה ,היא לא תרביץ חזרה וגם פחד להתעסק עם טיפוס כזה לכי תדעי איפה זה יגמר ... וגם לה אין כוחות נפשיים לרוץ למשטרות וכו' ,היא לא בחורה צעירה וגם יש לה בעיות בריאותיות היא בתת משקל וגם לה אין כוחות לדברים הללו ....

Gali04

New member
בהחלט הגיע זמן שינוי

לא משנה בכלל אם זה טוב או רע להיות טיפוס כזה שרץ למשטרה, מגיש תלונה ופועל לפי "הספר החברתי".

מה שכן משנה הוא שאת לא טיפוס כזה, שירוץ למשטרה, יגיש תלונה ויפעל לפי "הספר החברתי". ואם את לא טיפוס כזה אז אין סיבה שתפעלי בהתאם למה שטיפוס כזה היה פועל.

אמא שלך גם עברה טראומה מסכנה. טוב מאד, שלא החרפתן את האלימות והחזרתן מכות וכו'. מאנשים לא נורמאליים צריך להתרחק, לכי תדעי איך דברים היו מסתיימים אם הייתן מחזירות לה. טוב שאתן לא נשים אלימות...

אלזה7

New member
א ת צודקת

בדיוק ככה ,גם לאמא שלי עצמה אין כוחות ,אכן גם לה לא קל ,אנחנו ממש לא נשים כאלו שנרים יד על מישהו אפילו אם הוא הרים , לא מסוגלות לזה בכלל , ואכן צריך להתרחק מאלימות ולא להחריף את המצב ,אנחנו שתינו נשים עדינות והיא חתיכת טיפוס אלים ומסוכן וחס ושלום לא רוצה לחשב בכלל ... אין לי מושג מי היא אולי בוגרת איזה בית סוהר גם ,ואמא שלי גם אישה מאד מאד שבירה פיזית ...

Gali04

New member
חחח בוגרת איזה בית סוהר

אכן אי אפשר לדעת מי הטיפוס שעומד מולינו ולמה הוא מסוגל.

לילה נעים ומחובק

בריאות

למעלה