עצוב לי...

dietoday

New member
עצוב לי...

איזה כיף שיש לי את הפורום הזה... אני יכולה להוציא הכל בלי חשש שהמאזין יחשוב שאני מגזימה, מוזרה או סתם משעממת.. מחר היום האחרון שלי במשרד הנוכחי, וממש עצוב לי לעזוב.. מכל המשרדים בהם עבדתי מאז השיחרור, פה היו האנשים הכי נחמדים והאווירה הכי טובה.. ולמרות הקשיים שהיו לי עם הבוס, והקושי של לעבוד בצורה כ"כ צמודה (ואף צמודה מידי) לאדם אחר (ולא היתה ברירה.. השולחן קטן ובנוי למזכירה אחת בלבד, ואני שרגישה במיוחד למגע ורעש הרגשתי כלואה..), אני ממש עצובה לעזוב. אני יודעת שיכלתי לנהוג אחרת ואולי היו משאירים אותי, אבל הסיבה שנתנו לי (אין מספיק עבודה כדי להצדיק 2 מזכירות) מוצדקת, ונראה לי שבכל מקרה היו מפטרים אותי... זה אבסורד לרצות לשמור על קשר עם אנשים שעבדתי איתם חודשיים בקושי? אני גם יודעת שזה לא יקרה כי מדובר ברובם באנשים נשואים ובעלי משפחה.. סתם רציתי לשתף ולקבל את החיזוק שהחיים האמיתיים לא יכולים לתת לי..

../images/Emo24.gif יהיה בסדר יקירתי ../images/Emo201.gif

בטוחה שתמצאי עבודה אחרת במהרה. אני בעד לנסות לשמור על קשר, אם לא מצליח- לא נורא
יהיה טוב, תאמיני בכך וככה יהיה

dietoday

New member
עדיין פה,

חצי שעה עד סוף המשמרת.. המזכירה השניה עוד הספיקה להרוס לי את המצב-רוח בבוקר עם הערת "את לא רצינית" וכל מיני שטויות, אבל לא נורא.. ועכשיו כולנו הולכים לשתות בירה..

tomasth

New member
כל קושי הוא הזדמנות

תמצאי עבודה יותר טובה. עם אנשים נחמדים חדשים ,שתנאיה יותר תואמים אותך. תצאי עם חברות /חברים ,זה יוריד את תחושת העצב בדידות מהם.

dietoday

New member
זאת התקווה...

בינתיים הנסיון שלי בעבודות כאלה הוא לא טוב.. נקווה שיהיה בסיידר. אנשים נחמדים כמו פה קשה יהיה למצוא...

tomasth

New member
מה קורה שהיום אינו טוב ?

מחר יהיה יותר טוב , זה יותר טוב.. אם פה יש אנשים טובים ובחוץ אין , מאיפה אנו ?

tomasth

New member
מחר יהיה יותר טוב

אם היום רע או טוב. "קשה יהיה למצוא אנשים כמו פה" איפה אנחנו ? עבודה עם אנשים שאינם ברשת אף פעם ? מי שברשת הוא תמיד טוב ? מי שבתפוז ? או רק אני ?

dietoday

New member
עדיין לא לגמרי הבנתי,

אבל הנה מה שכן.. כשרשמתי אנשים כמו פה התכוונתי למשרד. אתם (אנשי פורום מתמודדים עם החיים) נהדרים, ומהווים לי אוזן קשבת ומפלט מהג'יפה של היום יום... ולא, ממש לא כל מי שברשת ובתפוז הוא טוב, אבל החבר'ה שפה עד עכשיו הוכיחו שיש כאלה שכן.

efriend

New member
אח, האנשים הנשואים האלה

קשה איתם. כל פרידה היא הזדמנות לצמוח, זוכרת? אז נכון, זה מצחיק לשמור על קשר עם אנשים שאת מכירה חודש בעבודה (אלא אם כן נוצר קשר מיוחד), אבל זה שאת מרגישה שהיית רוצה, זה רגש אמיתי, וטוב שאת נותנת לו את המקום. בהצלחה בעבודה הבאה, זה נראה שאת מסתדרת בקלות עם אנשים במקומות חדשים. הלוואי עלי יכולת כזו.

במעגלי החיים פוגשים באנשים

מקום העבודה הוא מקום בו פוגשים אנשים , אם הקשר טוב אז ניתן לשמור על קשר הלאה פעם כתבתי שנפגשתי עם אנשים בצבא כדי להפרד מהם אחרי זמן קצר, עם חלק מהאנשים נשמר הקשר ועם האחר נשמר הזכרון , ונפגשנו במעגלים אחרים אבל היכולת שלה ליצור קשרים עם אנשים זה נהדר , תשמרי על קשר עם מי שמוצא חן בעיניך ורק ימים יגידו אם הקשר ימשך הלאה בחיים הפרטיים שלך ואני בעד להכיר חברים לחיים הפרטיים שיהיו עמך באשר תלכי בחיי העבודה שלך

dietoday

New member
באמת קשה...

זה הרי לא ממש מקובל שבחורה צעירה תשמור על קשר עם גבר נשוי מהמשרד, גם אם היו ידידותי נטו... וכן, יש לי כישרון להתחבר לאנשים, חבל רק שאני כמעט ולא מצליחה להתחבר לאלה שאני -חייבת- להסתדר איתם...

גם זה יבוא, לאט לאט ../images/Emo13.gif

אני גם לא חושבת שמתאים שתשמרי על קשר עם הנשואים, אבל אם התחברת לבנות שם אולי שווה באמת לשמור על קשר, בטוחה שלא יזיק.

dietoday

New member
יש רק 2 בנות.. ../images/Emo9.gif

ואני בד"כ מסתדרת עם בנים יותר טוב... אבל יש כמה (ואחד ספציפי, ובעיניי גם פוטנציאלי לפחות לכמה דייטים כדי להכיר יותר לעומק..
) שעוד אצליח לשמור איתם על קשר דרך האינטרנט לפחות... ומי יודע, יש לי ראיון כמה קומות למטה מהמשרד, אז אני בכלל לא אתנתק..

תתחילי במשרה חדשה

ושם תכירי אנשים חדשים ואני בטוחה שיהיו תחליפים כי את יודעת לבנות יחסי חברה נחמדים סביבך

למעלה