עצוב לי

DREAM111

New member
עצוב לי ../images/Emo7.gif

זה לא יאמן איך החיים שלנו משתנים מרגע לרגע. אתמול בערב חגגו לי חברותי הטובות ביותר את יום ההולדת. לאחר שנפרדנו מאוחר בלילה ואחרי שעות שינה קצרות התעוררתי לקול צלצול הטלפון. אחותי על הקו אומרת לי שהנסיך היקר מתפתל מכאבי בטן והיא לא יודעת מה לעשות. אמרתי שלא תדאג אני כאן ושתביא לי אותו. על הבוקר הלכנו לקופ"ח, רופא שנראה לי קצת תמהוני מקבל אותו. לוחץ פה לוחץ שם, הנסיך בוכה מכאב וצועק שכואב לו בבטן שהיצור הזה לוחץ לו אותה, והחוצפן אומר לי "זה וירוס זה יעבור לבד". נו פתרון הוירוס המזורגג. (סליחה על המילים). חזרנו הביתה, הילד ממשיך להתפתל לי בבית מזיע בטירוף, צורח מכאב. אמרתי לא עסק והזעקתי את אחותי מהעבודה. הגענו לקופ"ח, ומתברר שיתכן ויש לו בעיה רצינית במעיים. נכון לעכשיו הנסיכון עם ה"וירוס" מאושפז בבי"ח, מחובר לעירוי, ממתין בצום. הרופאים בבי"ח חושדים שזה או אפנדיציט או בעיה במעי מה שאומר שבשני המקרים האוצר היקר צריך לעבור ניתוח. אני פה עם הנסיכה אבל הלב כולו שם ועצוב. תחזיקו לנו אצבעות שיחזור הביתה במהרה.

rachel1234

New member
אוי..כל פעם שילדון סובל זה עצוב

בן כמה הוא? באיזה בית חולים אשפזו אותו? דברי אתנו פה..אולי יקל עלייך ..מחזיקה אצבעות שזה לא משהו רציני.

../images/Emo24.gifאל תהיי עצובה נשמתי

שולחת לך חיבוקים ונשיקות והחלמה מהירה לקטנטן. שישוב הביתה במהרה אמן!

כ"כ עצוב לקרא את זה ../images/Emo10.gif

אני מאחלת לו החלמה מהירה ולהורים רק נחת ושלווה. צריך לשלול לרופא את רשיונו על איבחון לקוי. תמיד טוב להתיעץ עם עוד רופא ולקבל חוות דעת נוספת הכלול ביקור במרפאה. שיהיה בריא

silvey

New member
דרימי, מחזיקה לך אצבעות ובטוחה שהכל

יעבור בשלום

מסכן...כל כך קטן וכל כך סובל../images/Emo24.gif

מאחלת לו החלמה מהירה מהירה מהירה
ושפע של בריאות

בוקר טוב לך

מה שלום הנסיך הקטן? האים עדיין בבית חולים ומה אמרו הרופאים? גם ביתי צרחה אתמול כל היום מכאבי בטן ולי בחדר מיון אמרו שזה שום דבר רק שאצלי הבת שלי נכה ולא מדברת ואיני יכולה לשאול אותה מה בדיוק היא מרגישה מאחלת לילדון המתוק החלמה מהירה ומחזיקה לכם אצבעות

DREAM111

New member
המון תודה לכולן אתן מקסימות

אז אחרי סופשבוע ארוך מתיש וכואב (בעיקר לנו הגדולים) הילדון היקר שלנו חזר הביתה. אז יצאנו "בזול" בסופו של דבר. מתברר שמוגלה בגרון הקטן הזה גרם לבלוטות להתנפח וגרם להרחבה של התוספתן. תודה לאל שחיכו ולא עבר ניתוח. עכשיו מלא אנרגיה עם תרופות וחופשת מחלה הוא בבית מתפנק מכל הכיוונים. תודה רבה לכל המתקשרות לכל הדואגות על המסרים על ההודעות אתן מקסימות כמו תמיד.

למעלה