עצוב לי

עצוב לי ../images/Emo7.gif

אני לא יודעת מה קורה לי??? מחר אני אמורה לעשות בדיקת דם לאחר החזרת העוברים ואני לא חושבת ללכת.. אני מרגישה שהמכשפה בפתח
ורוצה להגיע כי יש לי כאבי מחזור ואני נורא עצובה עד כדי דמעות שחונקות אותי כמה התפללתי וקיוותי לה' שיתן הפעם את העוברים האלה ושיתפתחו.... לפחות אחד!!!! היה מספיק כדי שאהיה כבר אמא אז למה? למה הגיוני שיהיה לי כאבי מחזור כאלה פתאום?? איבדתי כל תקווה ואין לי כח יותר לפעם הבאה נימאססססססססססס לי .. לא רוצה יותר טיפולים בא לי למות ואין לי כח לאף אחד. אני נשברת כבר ואין לי כח. אמרתי לבעלול שאני לא הולכת לעשות טיפול נוסף ושאין בי כבר יכולת להמשיך וכח רצון אני מרגישה מאוד רע.... איזה שבת עוברת עליי..

דנה 13

New member
אני לא מומחית לבטא חיובית אבל....

כבר אמרו פה שסימני מחזור זהים לסימני הריון צעיר ולכן אל תספידי שום טיפול לפני הביקה אחזיק לך אצבעות חזק חזק. החששות והחרדה מובנים מאוד כולנו עוברות זאת. תחזיקי מעמד.

סנונית 1

New member
מתוקה קודם כל ../images/Emo24.gif לנגב את ../images/Emo7.gif

דבר ראשון את לא סתם אחת אז תזכרי את זה. דבר שני אם את מרגישה שאת צריכה מנוחה מהטיפולים הבחלט מתישים האלו קחי לך מנוחה לגוף ולנפש. ואל תספידי את הטיפול הנוכחי לכי מחר לעשות בטא שמעתי על הרבה הריונות שהתחילו עם כאבי מחזור בגלל התרחבות הרחם אז לכי מחר ואני אחזיק לך אצבעות ואם את יכולה אז צאי למסעדה טובה שני אוירה אל תשבי בבית כי בבית מטפסים על הקירות שיהיה המון המון בהצלחה

סיגל 11

New member
מצב דומה לשלך

היי, גם אני במצב דומה, אמנם אין לי ממש כאבי מחזור, אבל אין לי גם תחושות מיוחדות. חוץ מתיאבון אדיר, שיכול להיות קשור לזריקות, יש לי הרגשה כשיגיע היום וייקלט ההריון המיוחל, שלא חוויתי מעולם, אני אדע את זה וארגיש את זה במועד בדיקת הבטא. אולי אני טועה. אני כבר לא יודעת. גם אני צריכה ללכת מחר לעשות בדיקה ולא בא לי. אני מפחדת מהודעת הכישלון. מה עושים??????

פּוֹנְג

New member
גם אני תמיד חיה בתחושה שכשזה יהיה

זה אני כבר אדע. אבל אי אפשר להתעלם מההודעות הרבות שיש פה על בנות שבאמת ובתמים היו בטוחות שהנה המחזור מגיע - והגיעה בטא יפה במקום. אז כנראה האינטואיציות שלנו גם קצת מושפעות מההורמונים. ולכי לעשות בדיקת דם, כי זה הדבר היחיד האמיתי. מחזיקה אצבעות להודעת בטא יפה מחר.

גם אני פסימית.יש דימום...צריך לנוח?

שלום לכולן,אני 10 ימים לאחר החזרה והיום היה לי דימום. אני יודעת שזה לא בוודאות המכשפה-אבל אם זה דימום של הריון-אני צריכה מנוחה מוחלטת או רגיל חזרה לעבודה???

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני חושבת שאין צורך במנוחה מוחלטת. אם זה דימים של השתרשות או הכתמות "רגילות" לפני ההריון, אז מנוחה 'רגילה' יכולה להספיק. אם בא לך להתפנק ואת יודעת בוודאות שההמתנה לא תשגע אותך יותר מדי - אז לכי על זה, אבל לדעתי זה לא הכרח המציאות. בכל מקרה, לדעתי שווה לדבר עם הרופא. ולעשות בדיקת פרוגסטרון לבדוק מה הרמה שלו. אולי את צריכה להגביר את התמיכה שלך? מחזיקה אצבעות.

בוליקי

New member
../images/Emo24.gif

תחושות דומות מלוות כל מחזור טיפול. התנודות הגדולות בין תקווה עזה לחששות איומים מכשלון, הם בלי ספק מתישים פיסית, רגשית ונפשית. למדתי בפורום שלא מספידים טיפול לפני הבטא. כולנו חושבות שברגע שנהיה בהריון, נרגיש את זה כליטוף של מלאכים, אבל העובדה היא שהרבה פעמים התחושות הן אחרות לגמרי. וגם כשמגיע הכשלון (וכולנו פה בגלל הכשלונות), מותר להתאכזב, מותר לבכות את כל הכאב והכעס, מותר אפילו לעשות הפסקה ולנוח, אבל אסור לשכוח שיש לנו מטרה נעלה. ואחרי שעוצרים לבכות, צריך למצוא את הכוחות ולהתקדם הלאה, עד הלידה. מתפללת שמחר תפתיעי את כולנו!

poli4

New member
אופטימיות ../images/Emo140.gif

עבר עליי שבוע קשה , "קיבלתי" מחזור ביום ראשון והיו לי כאבי מחזור. ושיכנעתי את כולם שאני לא צריכה לעשות בטא כי זה מחזור אני יודעת. והנה במקרה לגמרי גיליתי שאני בהריון אחרי שביום רביעי כבר קיבלתי אישור של מכבי ל-IVF. אז עד שאין בטא , שום דבר לא גמור ולא צריך להתייחס למיחושים כאלו או אחרים. מחר אני צריכה לעשות בטא ואני יודעת שהיא לא תיהיה טובה , קל לייעץ קשה ליישם.

פּוֹנְג

New member
ללכת לעשות את הבדיקה.

קודם כל כי היו דברים מעולם, היו סימני מחזור ואפילו דימומים ובסוף הסתבר שזה הריון. וחוץ מזה כי על מנת להמשיך בטיפולים (ואני מאמינה שאמנם עכשיו את מרגישה שאין לך כוח לעוד טיפול, אבל הכוח הזה יגיע אליך) את חייבת תוצאה של בדיקת דם אחרת קופת החולים לא תוכל לתת לך אישור נוסף. אז לכי, ותוכחי לנו שוב שסימני מחזור אינם מעידים על כלום. בהצלחה.

שכחתי גם לציין ....../images/Emo10.gif

שאפילו החזה גם כואב לי אז איך זה לא מסמן את המכשפה המגעילה!!! הרי שזה גם מתחיל לקרות אז כבר אין מה לחשוב יותר לא?? והכאבים ממשיכים להיות כמו לקראת מחזור ומתגברים מרגע לרגע ואני כבר משתגעת ולא יודעת מה קורה?

בולה101

New member
הי מתוקה../images/Emo24.gif

את כנראה פספסת את משפט המחץ בפורום לא מספידים טיפול עד לבטא החיובית אינשאללה את שומעת????? התחושה של היום לפני הבטא כל כך מוכרת, בכי, פחד מהמחר, פחד להתאכזב אל מול הרצון העז שהפעם זה יצליח. חוסר האמונה מול הכמיהה לשמוע את המילה חיובי. כל זה מביא אותך לסערת רגשות שגורמת לך להרגיש חסרת אונים ושבוזה כמו שאת מרגישה עכשיו. נסי להתרכז במחר. מחזיקה לך כל כך חזק שזה יהיה חיובי. וגם אם לא הפעם אז תמיד יש את הפעם הבאה. מתגברים על האכזבה וממשיכים קדימה. אבל כולי תקווה שתהיי בצד של המנצחים הפעם.

עינת ב6

New member
../images/Emo24.gifשאף אחת לא תתיאש כאן!!!

בנות יקרות קודם אני שולחת לכן חיבוק גדול ואוהב!
דבר שני שיהיה לכן ברור כל העידודים האלה שהולכים פה בפורום הם לא סתם!!! אני הייתי בטוחה שאני במחזור גם לפי הכאבים וגם לפי הדימום אבל... למרות שהדימום התמשך לו אפילו ל-11 יום... גיליתי להפתעתי שאני עם בטא חיובית! אז כן אם אתן מתחילות לדמם שווה לבדוק אם אולי צריך תמיכה נוספת לרירית ואולי באמת כדאי לנוח קצת אם מדממים... אבל אל תתיאשו בשום פנים ואופן!!!
וסתם אחת שלא קשורה - אני רוצה שתדעי שגם לי היה מאוד קשה וכמעט ונשברתי אבל בסופו של דבר ההריון הזה שאנחנו כ"כ רוצות מחזיר אותנו למרוץ , אז תבכי תתפרקי ותכעסי כי את צודקת זה כבר כ"כ מתסכל ומעייף... ובינתיים גם אם לך אין כח אז אנחנו נשלח מספיק חיבוקים וחום עד שהכח יחזור אלייך!
מאחלת לך שהוא יחזור מהר, שאולי גם תהיה לך הפתעה נעימה למרות הכל...
ובכל אופן המון חיבוקים ובהצלחה!

תשמעי רגע ../images/Emo124.gif

גם לי היו כאבי מחזור והיתה לי בטא חיובית!!! זה באמת שלא משקף! אולי אלו כאבי השתרשרות!!! תלכי ותדווחי!!!

הנה אני כאן,, תפסתי רגליים קרות ../images/Emo10.gif

הגיע היום המיוחל ואני כאן לאחר כל הצפייה של השבועיים האלו אני לא יודעת מה לעשות אבל הנה לא הלכתי לבדיקת הדם פחדתי נורא תפסתי ממש רגליים קרות ואין בי נשימה רק המחשבה שלקבל תשובה בטלפון מה קורה לי לעזזל??? אחרי שבועיים של אי ודאות וכל הצפייה הזאת למה אני לא מסוגלת להתגבר על הפחד !!! עובדה אני כאן ובטח הרופאים תוהים למה לא באתי??

אוףףףף כמה אני מבינה אותך!!!

אני עשיתי הבוקר בדיקת דם לאחר שהיתה לי בטא חיובית אחרי הפשרה והחזרה ביום ה-12...אחרי יומיים היא לא הכפילה את עצמה והיום אני ביום ה-18!!! היום אני אדע אם העובר התאושש והשתרש לו או שבכלל לא נקלט. אני כל כך מבינה אותך כי גם עלי עברו ימי סבל שיכולתי להרוג את כל מי שסביבי בכל רגע נתון= סכנה לציבור... אני עשיתי בנתיים 3 בדיקות ביתיות שהעידו על ירידה של הבטא- עד כמה שזה מהיימן בכלל- אבל לפחות אני באתי מוכנה נפשית לשמוע בשורה רעה. כמה שכולם מתנגדים- הייתי ממליצה לך לעשות בדיקה ביתית ואז תהיה לך התמודדות אחרת מאשר לשמוע בטלפון...זה רק במקרה של- לא... במקרה שזה חיובי- איזה כיף ואיזה אושר. ואולי זה חיובי? לכי על זה- אחותי!

יש לי שאלה חשובה !!

ביום שלישי האחרון קיבלתי כוריגון לחיזוק רירית הרחם אז כמה זמן אחרי זה ניתן לעשות בדיקה ביתית ??

אני לא חושבת שזה קשור בכלל לזריקה

זה קשור למועד ההחזרה. החל מהיום ה-12 כבר אפשר לפעמים לראות...אני מקבלת כדורים ולא זריקה ואף אחד לא טען לקשר... לפני כמה ימים היתה ההחזרה?

קודם תודה רבה לך על ההתייחסות

ההחזרה היתה לפני כשבועיים ביום ראשון אבל ביום שלישי האחרון קיבלתי כוריגון ואומרים שאם עושים בדיקת שתן אחרי כוריגון הוא יכול להטעות ולהראות סימני הריון בבדיקה ביתית כי יש לו הורמון שמפריש כמו הריון

אני לא יודעת מספיק טוב לגבי זה

ונראה לי שהתמיכה זה הורמונים אחרים- אסטרוגנים ולא הורמון ההריון- אבל צריך לשמוע חוו"ד מקצועית יותר... ממוש- אני איתך ומחזיקה את כל האצבעות.

למעלה