עצוב לי

היי, ../images/Emo24.gif

מבינה ללבך ואת כאבך העמוק. גם אני תמיד יום לפני הבדיקה נתקפת חרדה זהה לשלך, ונראה לי שזה קורה לכל אחת שעוברת תהליך זהה. לא הייתלי מוותרת על הבדיקה - תמיד יש הפתעות ואינספור סיפורים על נשים שחשו כמו שאת שהן עומדות לקבל, ובסוף, יצא חיובי אז אל תאבדי תקווה. אם את מרגישה שאין לך כוחות להמשיך תעשי הפסקה, תנוחי ותנקי את הגוף שלך, את הנפש, זה רק יעזור לך. אני לקחת שנה שלמה הפסקה מטיפולים, וזה עשה לי רק טוב, וכשחזרתי לזה הייתי מלאה באופטימיות ובכוחות מחודשים.
שיהיה לך המון
ציפורה

יש לי שאלה חשובה!!!

ביום שלישי האחרון קיבלתי כוריגון לחיזוק רירית הרחם אז כמה זמן אחרי זה ניתן לעשות בדיקה ביתית ??

I N K A

New member
בדיקה אחרי כוריגון.........

מכיוון שכוריגון מופק משתן של נשים הרות, ישנו בתוכו הורמון ההריון HCG ולכן את יכולה לעשות בדיקת הריון רק 12-14 יום לאחר מתן זריקת כוריגון. אם קיבלת ביום שלישי כוריגון, הבדיקה עלולה להטעות אותך כרגע ולתת תך תוצאה חיובית שאולי (חס וחלילה טפו טפו) איננה נכונה. חכי לפחות 12 יום אחרי הכוריגון. שיהיה בהצלחה :)

נועם@בת

New member
מחזיקה לך אצבעות../images/Emo57.gif

אני מוכנה לחזור כמו תוכי "סימני הריון צעיר זהים חסימני קדם וסת" חוצמזה את אחרי כוריגון אז מה שאת מרגישה זה בטוח הכוריגון
. תעיד על כך טוויטי שהפעם היחידה שהיו לה "תחושות" כמו גוש בחזה וכאבי בטן תחתונה היתה לפני ההריון. במקרה שלך זריקת הכוריגון תשפיע כנראה על התוצאות, לכן הבטא צריכה להיות גבוהה יותר (30-50 לכל הפחות) כדי להחשב חיובית, ובכל מקרה רק אחרי יומיים אפשר לראות אם עלתה. תנשמי עמוק, יש לך עוד תשעה חודשים לסחוב
. נועם

למעלה