עצוב לי מאוד...

תשמעי ..

את כותבת לי את המילים " למרות שאת מורה ולמרות שאת תופסת צעדים מהר ההתעלמות הזאת מכן שיש עוד אנשים בעולם מרגיזה אותי.." דבר ראשון - אני לא מורה, אני תלמידה ( בדיוק כשאר הרקדיות ) אני לא זאת שהיתה ודחפה ועשתה ורגזה.. אני הייתי שם בשביל ללמוד את הצעדים ולא בשביל להיות בשורה הראשונה למען יראו ( פחד ) בפניי. דבר שני - כמו שיש מורות טובות יש גם מורות שהן לא טובות . לכל אחת דעה משל עצמו עם ביקורות משלו עם ידע נרחב \ מצומצם שידוע לו - אין לך שום זכות שבעולם לתקוף אותי על זה שגברת סילביה דוראן לא משתמעת בעיניי כ*ה*מורה . כשכתבתי מה שכתבתי על שהייתי רוצה להיות כמוהה- הכוונה היתה להשיג את התהילה הזו שהיא זכתה בה.. בחיים אבל בחיים אני לא אהייה כזו שוויצרית ואגיע למצב שרק אפאר את עצמי בכזאת עליונות ורק שהכל יסתובב סביב אני אני אני ועוד פעם- אני. ובמקרה שסיבליה קוראת את מה שאני אומרת- קחי את זה בבקשה לתשומת ליבך , כי אף אחד או לפחות אני לא רוצים לשמוע כמה את נהדרת וכמה שאת טובה. צניעות - זה לפעמים שם המשחק.

bailaora

New member
LO SIENTO

אם לא הבהרתי את עצמי מספיק-את אפילו לא עלית לי בראש כשכתבתי את הדברים,ההערה שלך על סילביה רק העלתה בי את רגשות הזעם שחשתי בסדנא-ואת בטח גם ראית את התופעה. שוב לא סנופקיהה -מדברת על אחרים,הם גם יודעים מי הם... אם לא התנסחתי טוב בעבר אני מקווה שעכשיו הבהרתי את עצמי.

כיטרה

New member
bailaora וסנופקין

אני מבקש משתיכן - להתחבק ולהתנשק. שולם שולם לעולם ברוגז ברוגז אף פעם. תתעלו את האנרגיות שלכן לכיוונים חיוביים.

Zidan de Toledo

New member
שבת שלום לכולם

גם לביקורות יש מקום בפורום המכובד הזה, כל עוד נאמרות בצורה מתורבתת וראויה. רק טוב שיהיה.

למעלה