עצוב לי מאוד...

bailaora

New member
עצוב לי מאוד...

רק רציתי להגיד שבמקום לדבר על פלמנקו באמת או להחליף מידע רלוונטי הפורום הזה הרבה פעמים מעורר בי חלחלה.... אנשים יורדים על אחרים מה שמצביע על ביטחון עצמי מעורער. סנופקיה היא לא היחידה,יש פה הרבה כאלו!!!! חוסר פירגון ואפילו רוע שנשפך לאנשים מבין האצבעות. רציתי גם לספר שהיתה פה סדנא של CHONI לא מזמן רקדנית מהממת,היו כמעט כל המורות בארץ ורבות מבין הרקדניות שיש לנו פה בארצנו הקטנטונת.... CHONI היתה מהממת!!! הבנות (לא כולן אבל רובן) מזעזעות,יחסי אנוש מן הדרגה הכי נמוכה שראיתי,אם זה דחיפות במכוון ריבים על המקום הראשון ושתי מורות שאת שמן לא אזכיר(מספיק לי שהן יודעות מה חושבים עליהן) שבחרו לעמוד תמיד בשורה הראשונה גם כשCHONI ביקשה להחליף את השורות כדי שלכולן תהיה הזדמנות שווה... הכי עצוב שמורות אלו מחנכות עוד דור שלם על אותם ערכים של תחרותיות ורוע. אם אתן קוראות את ואני יודעת שאתן נכנסות הרבה לפורום כדי להביע את דעתכן אז תתבישו לכן!!! גועל נפש!!! זהו אמרתי את שלי,עצוב עצוב עצוב לי שזה האופי של הפלמנקו פה בארץ!!! אין מה לעשות....

Jose de Cadiz

New member
אל תקחי כל פריקית בת 16 ברצינות!

ד"א יחסים רעים בין רקדניות זה לא דבר חדש, רק שבביצתנו הכל קצת יותר מגעיל ממה שנהוג בעולם ה"נאור".

מה ?

אני כתבתי את מה שכתבתי על סילביה דוראן כי אני בעצמי דיברתי איתה לא פעם ולא פעמים וכל מה שהשתמע ממה שהיא אומרת שזה היא הכי טובה שאליה באות כל הבנות הטובות שהיא יודעת מה עושים ושהיא והיא והיא והיא.. אין פה שום קשר של צביעות או דור " מקולקל " , בסך הכל אמרתי את דעתי עלייה. מה גם שאני לא פריקית בת 16 , אם אתה לא יודע מה פרוש המילה פריק - אל תאמר מילים שאתה לא יודע מה משמעותן .. כי אין שום קשר בין בשר לחלב. מה גם שגם אני הייתי בסדנא של צ'וני ומי שבאת רצתה ללמוד למדה ומי שרצתה להשוויץ ולדחוף- עשתה את זה.

תשובה

היי נערה... צר לי שככה את חושבת על סילביה היקרה לנו מכל... דברייך הגיעו לעינייה..היא נמצאת מידיי פעם בפורום לראות מה קורה כאן..והיא פשוט צוחקת על כל הביקורות האלו... רק דבר אחד לפחות מחמיא לה..ששמה נמצא בכותרות!!
ממתין לתשובה?....

אני לא כל כך בטוח שזה מה שהיית רוצה

אני ליוויתי כמה מהרקדניות שלה לפני 7 או 8 שנים בערך בכמה הופעות במלונות בת"א. נמסרה לי קלטת ואני ישבתי בבית והוצאתי את המוסיקה. בחזרות התברר לי שהיא רוצה שהקלטת תושמע ושאני אעשה תנועות תואמות עם האצבעות. כששאלתי אותה למה להופיע באופן כזה אם כבר יש נגן ותשובתה היתה שפשוט לפי נסיונה, חסרה דמות של נגן על הבמה... הייתי סטודנט וגם אני אז הוקסמתי מהכוהנת הגדולה ועשיתי זאת. אח"כ הרגשתי כמו איזה זונת אקורדים. היא רצתה פשוט שתהיה בובה בדמות נגן גיטרה על הבמה. אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה?

אתה בטוח שזה אכן קרה? ../images/Emo13.gif

מצטערת, לא התאפקתי... הייתי חייבת לשאול כי זה נשמע לי מוזר מדי..... אבל הכל יכול להיות..........

כיטרה

New member
אכן עצוב

בארץ לא יודעים לדבר לגופו של ענין אלא רק לגופו של אדם...

Kumiho

New member
הסדנא של צ'וני

שלום לכולם! גם אני הייתי בסדנא של צ'וני שהייתה מדהימה. צ'וני לימדה ריקוד טאנגוס מקסים ששילב בתוכו את כל מאפיינה :) היה נהדר נהנתי מאוד ומקווה שעוד אנשים יכתבו על הסדנא הזאת.

mnv12

New member
בקשר לסדנא

יש למישהו מושג איך אפשר להשיג את הדיוידי של הסדנא??

mnv12

New member
בקשר לסדנא..

בקשר לסדנא.. יש לך מושג איך אפשר להשיג את הדיוידי ?

ראית את הסרט VENGO?

ראית את הרוע הנשפך בין הצדדים (בעיקר חמולה אחת) כאשר מעורבים רגשות קדמונים מהסוג החד ביותר? וזה קורה אצל צוענים (אלה שהמציאות את הפלמנקו), אפילו לא ישראלים... אז מה זה אומר? שכל הצוענים הם ככה? ברור שלא, נכון? באותה מידה אין להכליל על האופי של כל הפלמנקו פה בארץ. יש פלמנקו ישראלי ויש פלמנקו ישראלי. וזה שאני יושב על האסלה לא אומר שאין טעם בדברי. אולי אני מריח לא טוב, אבל תסכימו איתי שיש הרבה טעם בדברי. זהו.

משוב

באמת לא נעים לקרוא מה שכתבת..... כנראה שזאת המציאות המרה באותו סטודיו... אני בכל מקרה יודע שאני לומד אצל מורה שהיא לא פחות גם מחנכת!!! וכן.זה חשוב

bailaora

New member
מדגישה!!!

לא כולן-לא רק סנופוקיה !!! יש מורות מקסימות אבל כמו תמיד תפוחים רקובים הורסים את הטעם... קיבלתי הודעה אישית מאחת המורות שדיברתי עליהן (שוב לא אנקוב בשמות...) היא דיברה על כך שיש מן דחף קדמוני שכזה להתנהגות שכזו......ושזה בסדר שהיא מקדימה כי היא תופסת צעדים מהר ובכך בעצם עוזרת לאלה שהמתקשות מאחורי. תרשי לי להגיב על כך כאן היות ואף אחד לא יודע מי את.. יש דחף כזה והוא בהחלט מאוד מאוד קדמוני אבל אם כולנו היינו מתנהגים ככה המצב היה רע ומר!!! זה שהמורות באו ללמוד כדי ללמד אח"כ ???SO WHAT לכל אחת שבאה לסדנא הזו היתה בדיוק את אותה הזכות לראות את CHONI גם מהשורה הראשונה,בדיוק כמוך!!! מן הראוי לתת גם כבוד לCHONI ןכשהיא מבקשת להחליף שורות אז פשוט לעשות את זה למרות שאת מורה ולמרות שאת תופסת צעדים מהר,ההתעלמות הזאת מכן שיש עוד אנשים בעולם מרגיזה אותי. גם בספרד זה קורה ועלTABLAOS יש מליון סיפורים על רוע,שוב אני שואלת אז מה??? יש מקום פה לכולנו לא רק ל 4 בנות,יש מקום לכל הרקדניות\ים וגם לכל המורות,ואם כולם יבינו את זה יהיה לכולנו הרבה יותר נעים. טוב,האמת שאני סתם כותבת,מי שהיתה כזו תישאר כזו גם אחרי ההודעה בפורום.

למעלה