עצוב לי מאוד..

טאKילה

New member
עצוב לי מאוד..../images/Emo7.gif

הכרתי אותה כשהיתה תלמידה מחוננת ,נערה מתבגרת עיני שקד וגומות חן, היו בא שילוב עדין,ועינים סקרניות של נערה ערנית מפולפלת,חכמה. ורדה אחות של חברה שלי הכירה את אהבתה בקנדה בטיול אחרי שרות צבאי, הם נישאו ואחרי זמן קצר נולד להם בן,ילד חייכן עם גומות חן,יפיפה. ילד מבריק ,לפני 10 שנים ורדה התגרשה וחזרה לארץ יחד עם בנה בן 4 בהתחלה היה להם קשה להסתגל ולהתאקלם בארץ,הם גרו בבית הוריה. אחרי תקופה הם קיבלו דירה בשכירות עמידר,ורדה עבדה וגידלה את בנה יחידה. עם השנים כבר לא ממש פגשתי אותה היתי יותר בקשר עם אחותה חברתי מהצבא. היום בחדשות בערוץ 10 אני רואה אותה את ורדה על המירקע בחדשות,בוכה תלושה,הבן שלה התקשר אליה והודיע לה שהוא לא יכול יותר לחיות כשמצבם הכלכלי הולך ומחמיר,הוא הודיע לאמא שלו שהוא החליט להתאבד.. וורדה עזבה הכל ורצה להציל את הילד היחיד שהחיים נתנו לה, כשהיא הגיעה הביתה היא מצאה את הילד שלה ללא רוח חיים. אלוהיםםםםםםםם הלב נישבר הוא רק ילד בן 14 הוא ישאר לנצח ילד בן 14 יהי זכרו ברוך..
הנה הממשלה גבתה חיים של ילד שקיצצו לו חיוך וחיים שלמים..שיט

Mוניk

New member
../images/Emo7.gifשיאוווווווווווו אני בשוק

טאקי ראיתי את זה בחדשות וממש בכיתי ודיברנו אני ובעלי על המדינה המחורבת הזו ועל ילדים שמשלמים בחיים ואופ זה נוראאא כואבב יווו אלוהים שומע את בכי הלב חש בצער חש בכאב אז למה קטפת עוד ילד עוד פרח מלבלב הוא ילד הוא רק ביקש חיים יהי זכרו ברוך

danistar

New member
טקילה .. ../images/Emo7.gif

אני בהלם .. הרבה מילים אין לי מה לומר זה פשוט מזעזע .. מה שעוד יותר מזעזע זו האדישות של כל אלו שם למעלה ואני תוהה עד לאן ?? . המדינה הזו מתפרקת לנו בין הידיים והקוטביות צועקת לשמיים , צועקת ואין פוצה פה .

חתולון*

New member
גם אנחנו ראינו הערב ערוץ 10

ובאמת הרבה מתים היו שם אכן, ראינו את האמא של הילד, ורדה? את הכתבה, הלב נשבר "בגלל המצב הכלכלי"???? ועכשיו שמעתי ברדיו, במקלחת, את ערוץ 1 שמעתי את ביבי, עם השטויות שלו.... טאקי, ראינו, מחינו דימעה, איזה גורל אכזר איך שהאמא מספרת שראו אתמול את יצפאן, ולא היה שום סימן איך הבן שם לה בארנק את ה-50 שקל, כואב הלב

Crossface

New member
טאקי../images/Emo7.gif

שמעתי על זה מאייריש ואז קראתי מה כתבת, אני לא יודע מה להגיד אני באמת החזקתי את הדמעות זה נורא איזה חברה נוראית עם ערכים עקומים אנחנו

פשוט מחריד

איזה חברה ניהתה לנו בארץ פשוט מזעזע ומי נהנה מזה אלו שיושבים בממשלה , אלו שהעם שלנו בחר ומה הם עושים לנו גזות כלכליות, ומה אנחנו עושים ........משהו מזעזע לשמוע על ילדים שעוד לא או את האור בחיים שהיום בתונית של זהבי אחד סיפ שאימה אחת היתה את בנה כי אותו מטלפן הביא להם שקיות מל טוב , והיא הכתה אותו ואמרה לו אל תאכל היום זה לשבת , אתם מבינים עד לאן הגענו להות ילד שרצה ממתק להיום , ולא יל לחכות לשבת , איך אמא יכולה לעשות זאת , הלוואי ומצב הזה ישתנה לטובה ומהר.

איזה כאב לב! איזו אדישות למצב

המזופת הזה! כמה נורא! תנחומי מעומק ליבי, לכל מי שאהב, הכיר, והוקיר אותו!
לזכרו, ו
ענק לאימא. וגם לך טאקי......

חן (*_*)

New member
../images/Emo7.gif ליבי נקרע

בגלל גזירות כלכליות, שילם ילד קט בחייו. ילד שעדיין לא חווה את החיים, לא הגשים את עצמו. ילד ! עד אנה תגיע האטימות של הממשלה ?????? קוראת, ופשוט מזילה דמעות צער, חימה וכאב.
יהי זיכרו ברוך
!

סנדי 33

New member
כאב גדול לכל מדינת ישראל../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif;-

כואב מאוד, מזעזע מסכנה האם שצריכה לחיות בלי ילד לאבד ילד בגלל חברת חשמל המחורבנת הזאת שמנתקים ללא רחמנות ונותנים לילדים הקטנים לסחוב על גבם את עול הבית והתשלומים
ביבי אני שונאת אותך על מה שאתה עושה לעם ישראל , אתה הכי לא אמין הכי נוכל והכי שקרן אתה מנסה לבנות קופה על חשבון ילדים מסכנים ולקדם את הקריירה שלך על חשבונם הרסת להרבה משפחות את החיים, חושב שאתה מבין? עוד יקרו המון מקרים כאלו בגללך ואתה תשלם על כך ביוקר בנפשך ובמצפונך

danistar

New member
תני להגיד משהו ..

זה לא עניין של חברת החשמל , אני מכיר את העובדים שם ולהפיל כתם על כולם זה לא פייר , הבעיה יותר שורשית מזה , הבעיה היא הממסד . הממסד שעם השנים שכח שהוא צריך לדאוג לאזרחים ודואג היום רק לעצמו ןלבעי ההון . אותם פקידונים ( ואני באמת מרחם עליהם ) שאחראיים על נושא הגבייה בכל חברה ( אם זה חברת החשמל או בזק או העיריה ) הם ממש מסכנים . אני לא מקנא בהם . לא הם האשמים . האשמים הם קובעי המדיניות בחברות הללו ( בקיצור הממשלה והמעסיקים הגדולים ) ששולחים אותם לאכול את כל הרפש . כל אותם שפנים שמרוויחים עשרות אלפים במצוות המדינה בכדי להתחבא מאחורי אותם האנשים ולשחק את התמאיים . להגיד שהחוק לא מתיר והחוק לא מאפשר ולעשות פוקר פייס . האמת שגם השפנים הללו אוכלים גזר ..את הגזר שאלו שמנהלים את המדינה הזו מאכילים אותם . הם לפחות אוכלים את זה ושכרם בצידם ( עשרות ומאות אלפי שקלים מקופת האוצר שבוכה שאין כסף ... מסכנים ) הרי כשרצו להעלות את כמות השרים בממשלה מייד שינו את החוק . כלומר הממשלה הדפוקה שלנו ( וזה לא משנה אם זה שמאל או ימין כולם מסריחים שם ) היא זו שבמקום לשרת את הציבור מוצצת לו את הדם בכדי לשרת את חבריה. ואם כל זה לא מספיק אז גם במגזר הפרטי שום דבר לא נראה ורוד. שנים שבעלי ההון והבנקים מצצו וניצלו את כולנו לעשות כסף על גבינו . גם הם בציניות רבה ובחוסר חמלה ואכפתיות ( מילים שלא קיימות הבלכסיכון שלהם ) רמסו כל חלקה טובה בחסות הממשלה ששיתפה איתם פעולה ( ועדיין משתפת ) לטבתם האישית . אני לא מדבר רק על כל אלפי המפוטרים שממשיכים לזרום לשוק אחרי שנתנו את מרצם למען אותם חברות במשכורות עלובות וכשלא היה צורך בהם נזקרו לרחוב , אני מדבר כם על המסכנים שעדיין עובדים אלו שאין מי שייצג אותם ( ואל תתנו לי את ההסתדרות דוגמא כי היא יותר גרועה מהמעסיקים ) עובדים אלו שהמנהלים שלהם מנצלים את המצב הכלכלי כדי לנצל אותם בלי בושה . מקצצים תאים , משכורות , הם משלמים מיסים ( כי גם הממשלה צריכה למצוץ עוד ) , מעלים את שעות העבודה והכמות , בקיצור עבדות מודרנית. האמת העירומה נחשפת . ילד מתאבד, זוג הורים מתאבדים , מאות אנשים מתאבדים בשנה ואין קול ואין פוצה , הכל נמשך הלאה כרגיל כאילו כלום ... אני יודע שבבחירות הבאות אני כבר לא מצביע , מצידי שהחרדים ינהלו את המדינה הזו , זה לא יותר גרוע שנהיה אירן שניה מאשר מה שקורה פה היום . טמישם מתאבדים , משפחות נזרקות לרחוב

סנדי 33

New member
אז בוא אני אגיד לך משהו

אני לא מתכוונת על העובדים המסכנים שעובדים בחברת חשמל כי להם יש הוראות מלמעלה אני מתכוונת למנהלים שיושבים שם ושבמחשבה שניה הם גם לא אשמים מי שכן אשם זה שר האוצר המהולל שלנו שאנחנו חשבנו שהוא טוב שאנחנו נתנו בו אמון וסמכנו עליו "ביבי נתנייהו" זה גם תלוי בהורים רצוי, ומאוד רצוי לא לבכות ליד הילדים ולא לספר להם על מצוקה כלכלית ולהישתדל לתת להם מדיי פעם דמיי כיס שלא ירגישו במצוקה כי זה גורם לילד להיכנס למצוקה ולהרגיש אשם

טאקילה לא יצא לי לראות../images/Emo7.gif

כי בשעות אלה אני בעבודה קראתי כעת ונאלמתי. כל אצבע מאשימה שנפנה כלפי המדיניות והעומדים בראשה,לא יחזירו את הילד ששילם בחיו בגלל הגזרות הכלכליות. ואין מילים לנחם,מאחר ואין אבדה קשה יותר מאשר משפחה שצריכה לשבת שבעה על יקירם על אחת כמה וכמה כאשר מדובר בבן,בת,אח או אחות שהלכו לעולם. מאחלת למשפחה המון כח ויכולת להתגבר על המכה שנפלה עליהם.

למעלה