עצובה

אוי לא ../images/Emo14.gif

עצוב לי נורא ולא יודעת מה לכתוב. די כבר! אנא תשקלי לבוא למפגש - למקום של אנרגיה וכוחות מחודשים. ליבי איתך

לצערי אין לי ידע שיכול לעזור

רוב הידע הוא ממה שחווינו אני מקווה שיש בך כוח לעכל ששוב זה קרה אבל לא מובטח שכך תמיד יקרה תאחזי באופטימיות שמשרה ההצלחה הוותיקה מאחל הצלחה ליאור

DDNL37

New member
ליאור

לאיזו הצלחה התכונת? האם היו בפורום מקרים של בנות שזכו להריון תקין לאחר מספר הפלות? זקוקה נואשות לדוגמאות שכאלו.

תרגום

ההצלחה היא הבת שבבית זה מקור אופטימיות חשוב שלא כדאי להרפות ממנו לגבי מקרים למיטב ידיעתי יש לא יודע מה זה מספר הפלות נמוך או גבוה אבל יש אני הייתי שואל בפורום הריון אחרי כדי לקבל תשובות מגוף ראשון ואני בטוח שיש מסיבה פשוטה אם אין כאלו אז רופאים היו מודיעים למי שהפילה איקס פעמים שאין טעם ושתפנה לדרכים חלופיות כן חשוב, לדעתי, לנקוט בגישה של חקר הבעייה החסרון כמובן הוא שבניגוד לבטא שהזמן שעובר מפעם לפעם נמדד בחודשים ספורים הרי בהפלות חוזרות יש פער רב מאוד של חודשים וזו הרגשה איומה לנקוט בשיטת ניסוי וטעייה במצב שכזה זה היה התרגום מקווה שהצלחתי להבהיר את תשובתי ובהצלחה מכל הלב, את יודעת ליאור

רומי 007

New member
דידי חמודתי

עצוב לשמוע על הכשלון הזה. אני ממש חושבת שכדאי שתקחי לך עוד יום יומיים בבית ואולי יותר. כתבת "עצובה" ואני חושבת שזו בדיוק המילה שמתארת את מה שאני מרגישה אחרי הכשלונות: עצב אחד גדול. איך אנחם אותך? אומר לך את מה שאני מאמינה בו בסתר ליבי, למרות שלפעמים הכל נראה שחור ופסימי וקודר כל כך. אני בטוחה שתצליחי. אני יודעת בדיוק כמוך איזה סיוט זה ואיזה רעם ביום בהיר מהווה עקרות משנית. ומה שונה ודומה לעקרות ראשונית. אבל הכוחות לחזור לחיים ולעבודה וכל השאר טמונים רק בך, זה רק שאלה של זמן. ולא הרבה .

יפעתי&

New member
דידי ../images/Emo14.gif

אין לי מילים רק המון המון חיבוקים ותקווה למחר טוב יותר

למעלה