עצובה

DDNL37

New member
עצובה

אז למודת נסיון לא מצאתי כל טעם לספר על הבטא לפני הדופק ולצערי צדקתי... אז היו 2 פסים ובטא של 348 שלאחר 3 ימים טיפסה ל 1019 ולאחר 4ימים 3332. באותו יום החל דימום . דאגתי מהדימום ומכך שהבטא לא גדלה פי 4 אבל הוסבר לי שבערכים כאלה היא כבר לא מכפילה ושנחכה ל U.S . הדימום פסק לאחר 3 ימים ואתמול שוב החל קצת. היום בבדיקה ראו משהו שכנראה היה פעם שק... ממש לא יודעת מה לעשות. לאחר 3 הריונות לא מוצלחים ערכתי בירור שלא העלה דבר. בעבר הריתי וילדתי את ביתי וכעת אין לי מושג מה השתבש ומאיפה אני לוקחת את הכוחות לחזור לעבודה מחר לאחר שבוע שמירה.

מיכל ק-ש

New member
../images/Emo7.gif אוי

זה כל כך עצוב ומתסכל. אני באמת לא יודעת מאיפה לוקחים את הכוחות לחזור לעבודה ולשגרה. אין לי עצות, אני רק רוצה לאחל לך שזו תהיה האכזבה האחרונה שלך. מיכל

אלסי

New member
דידי יקרה

קשה לי להבין מההודעה באיזה שלב את עכשיו ואם ההריון הופסק. בכל אופן מהפינה שלי ועם חוויות דומות וטריות יכולה להבין ולהזדהות. אני אנסה בהמשך היום לשלוח לך מסר קצת יותר מפורט. מצטערת זו מילה דלה בלקסיקון במצבים כאלה.

עמית@

New member
דידי- אוף אוף אוף

זה מעבר לאוף, זה קורע את הלב. כמה אפשר להמשיך כך? ולמה בכלל? אין לי מילות ניחומים טובות, ורק מילים קלושות נמסרות לך בקרעים קרעים מצטערת כל כך

עצובה יחד איתך ../images/Emo7.gif

אין לי מילים שולחת לך חיבוקים

יעל@

New member
אוי דידי

עצוב, אבל תשמחי שיש לך את הבת שלך, ואני מקווה כי בקרוב שוב תיהיה בהריון ויהיה לילדה שלך אח או אחות. חיבוק גדול, יעל

עידית ד

New member
אוףףףףףףףף ../images/Emo7.gif

אין לי מילים לעודד או לנחם או לעזור רק חיבוק לתת ולאחל שהפעם הבאה תהיה מוצלחת לתשעה חודשים שלמים ועגולים תהיה חזקה - אין ברירה עידית

כמה עצוב

מתוקה שלי, הכוחות נמצאים בתוכך, רק בתוכך, ואלה אותם כוחות שיביאו אותך לנסות שוב ושוב עד שתביאי אח/אחות לבת שלך. נורא קשה עכשיו, ועצוב, אבל כולנו כאן מחבקות אותך ויודעות שיום אחד, והוא לא כל-כך רחוק כמו שנדמה לך, זה יקרה לך עד הסוף - כולל בטא חיובית ומכפילה ומשלשת, והריון ארוך ולידה מתישה, ותינוק מ-ד-ה-י-ם בסופו של דבר לחזור איתו הביתה. חיבוקים...

..נעמה

New member
דידי ../images/Emo14.gif

אין מילים למחם. שולחת חיבוק גדול, בטוחה שעוד כמה ימים תמצאי את הכוחות לחזור חזקה. נעמה

../images/Emo7.gif עצובה איתך ../images/Emo7.gif

מצטערת על הסבל שאת עוברת. אני יודעת כמה זה קשה ואכזרי, פסגת הבטא ולאחריה תהומות האכזבה. מחבקת אותך ומנסה לחזק ולעודד זוהרה

נועם@בת

New member
../images/Emo14.gif דידי ../images/Emo14.gif

לא יודעת מאיפה תקחי כוחות. אולי תחכי עוד יום יומיים בבית, ואולי פשוט תקומי ותלכי קדימה. קורע את הלב לשמוע מה שעבר עליך. אין לי מילים מיוחדות לנחם, רק מציעה חיבוק גדול, וכתף לבכות עליה. ואת כל התפילות שיש לי להצלחה שלך. אצל מי עשית את הבירור? האם היית אצל מומחים להפלות? בנתיים חבקי חזק את הילדה, ואולי תשאבי ממנה ניחומים. מקווה שתמה דרך היסורים ומעכשיו הכל יתחיל להשתפר.
נועם

salpter

New member
קורע את הלב שמסרב להאמין

תסנפי קצת את שערות בתך כך שירככו את הכאב.

DDNL37

New member
תודה לכל מי שענה אתמול ושאלה

הגעתי למסקנה שהקושי הוא מהשילוב של הריון שמושג ביסורים שנעלם בקלות. תמו כוחותי...התגובה הנפשית שלי הפעם היא קשה... אני לא מאמינה שהפריה נוספת שתסתיים חלילה בהפלה היא לכוחותי... הפתרון הוא לנסות לפתוח את החצוצרה היחידה שלי . אם אוכל לנסות להרות באופן טבעי או בהזרעות אז אולי עוד אוכל להמשיך לנסות מתוך תקווה שהנס יתרחש באחד הימים. האם יש למשהי מידע מי עושה ניתוחים אלו והיכן? אני מבינה שיש צינתור חצוצרות ויש ניתוח. כל מידע יתקבל בברכה.

צבעוני

New member
פתיחת חצוצרה../images/Emo45.gif

ל DDNL37 שלום ! לא יודעת באם קבלת תשובה ובכל זאת ... בביה"ח ברזילי באשקלון, יש רופא מומחה לצינטור חצוצרות. ממידע שידוע לי זה תלוי היכן החסימה. תתקשרי לביה"ח למחלקת נשים. בהצלחה, צבעוני

מיכל ק-ש

New member
אני משערת שהתכוונת לטור-כספא../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הוא נחשב לאחד המומחים המובילים בתחום. גם פרופ´ זיידמן מתמחה בנושא. הוא עונה על שאלות בפורום שאני מצרפת לך את כתובתו. אך לעולם לא ימליץ לך על רופא כלשהו כי זה בניגוד למדיניות האתר. DDNL, שיהיה בהצלחה ושיסתיימו תלאותיך!

צר לי וכואב לי כל כך עלייך אבל...

תהיי חזקה, ותמשיכי הלאה, הנני למודת הפלות ויודעת מה את מרגישה, הכי חשוב לא לשקוע בדיכאון, חבקי חזק את האוצר שיש לך בידיים וב"ה לאוצר זה יתווסף בקרוב אח או אחות.

למעלה