עצובה

Raindrop23

New member
עצובה

אני עצובה ונמאס לי מביקורת. אמא שלי קנתה לי משהו יקר (שאני בחרתי) ליום הולדת (מתנת יום הולדת מוקדמת, זה עדיין לא התאריך של יום ההולדת) ואחרי כחודש וחצי התחרטתי ופרסמתי את זה לאחרונה למכירה וכל הזמן אומרים לי "זה יקר" ומציעים לי הצעות מגוחכות. ואני מרגישה כאילו זה ביקורת כלפיי אישית למרות שאני יודעת רציונלית שזה לא אבל מאוד קשה לי עם ביקורת בגלל דברים שעברתי.
ואני מרגישה לבד ורוצה חיבוק ורוצה חברה טובה שאפשר לסמוך עליה. יש לי חברה טובה אחת במציאות, חברת ילדות מהבי"ס אבל אי אפשר לבנות עליה, יש לה חיים קשים והרבה צרות ועכשיו היא עוברת תקופה קשה.
אבל גם אני עוברת תקופה קשה וגם אני צריכה תמיכה והיא כל הזמן מדברת על עצמה וגם כשהיא שואלת מה שלומי היא לא באמת מקשיבה ומתייחסת.
וקשה לי ואני מרגישה לבד ויש לי חוסר שקט ומועקה.
הכרתי אנשים מקסימים באינטרנט ואני בקשר מעבר לאינטרנט עם חלקם אבל רוב הקשרים הם באינטרנט כי רוב האנשים לא רוצים להיחשף ואני רוצה קשרים במציאות. קשה.
אפשר חיבוק?

אוי
'וש

אלה שאומרים שזה יקר רוצים רק לגרום לך להרגיש ככה
כדי שתורידי את המחיר
הם בטח יודעים כמה זה עולה וכמה זה שווה

בואי שימי ראש

Raindrop23

New member
תודה מנהלת יקרה

אני מנסה להגיד לעצמי שזה לא אישי אבל זה לא ממש עוזר.
תודה שאת פה, שמחה שהכרתי אותך

לי בא

New member
קחי

עכשיו תעשי בריבוע ועוד פעם בריבוע. מספיק?! אם לא, אתן לך עוד.
תשמעי, להכיר אנשים דרך העולם הוירטואלי, לפחות זה של תפוז, הוא בעיתי כי באמת אנשים לא רוצים להיחשף. אני לא עם כולם רוצה להיחשף, לא תמיד נוח לי.
איפה את מנסה להכיר אנשים?! יש קבוצות בפייסבוק של אנשים שמחפשים אנשים לבילויים. אני לא זוכרת את שם הקבוצה. זו דרך מצוינת להכיר
בכל מקרה, את יודעת שאנחנו פה בשבילך, למרות שזה וירטואלי.
דרך אגב, ראיתי שיש מישהו שמנסה להציע מפגש, אולי תצטרפי?!

Raindrop23

New member
היי יקרה

אני יודעת שבפורומים של תפוז רוב האנשים לא רוצים להיחשף. יש כאלה שכן ואיתם אני יוצרת קשר, אבל הרוב לא.
לאחרונה הצטרפתי לקבוצה בפייסבוק ויש שם אנשים מקסימים. בפייסבוק יש יותר זיקה למציאות ויותר סיכוי שאנשים ירצו לקחת את הקשר למציאות.
תודה רבה על החיבוקים, שולחת חיבוקים בחזרה
ותודה שאת פה.

Raindrop23

New member
לא טוב לי

אני במתח ובחרדה ויש לי מועקה, לא מרגישה בנוח לפרט פה

לי בא

New member
אוי טיפונת

את מספרת לאמא שלך מה שעובר עליך? יש לך מישהו לצידך שמקשיב לך? אני חושבת שאת חייבת למצוא את הטוב ולנסות ולהרגיש אחרת. למרות שנראה לנו שהכל רע, יש גם טוב.
למרות שזה עולם וירטואלי, אני קצת נבהלת מאותות המצוקה שאת משדרת. אל תדאגי אני לא אפנה עם זה הלאה, אבל אנא ממך, כל תחושה לא טובה, תכתבי אותה כאן, תשתפי את אמא שלך, מישהו שיכול להוציא אותך מהתחושה הנוראית בה את נמצאת.
החיים הם יקרים, תראי כמה אנשים איבדו אנשים שהם אוהבים וכמה עצב מלווה אותנו ביום הזה. אנא שמרי על עצמך.

Raindrop23

New member
תודה יקרה

אין מה להיבהל, אני לא אובדנית. תודה על הדאגה.

למעלה