עצובה וממורמרתת

princesa4

New member
עצובה וממורמרתת

שלום להם חבר'יה , רציתי לשתף אתכם במשהו שמעסיק אותי רבות בתקופה האחרונה .. אני בת 21 , בחורה מלאה עם דימוי עצמי נמוך בשל היותי מלאה , חוץ מזה , כבר חודשיים וחצי אני בבית מאז שהשתחררתי , ואני מנותקת מן העולם. יש לי בעייה שדורשת אימון רציני .. למשל : אני בן אדם עם אופי חלש , ואפילו בלי חבר [אני חושבת שאף בחור רציני לא יצא איתי , אלא ינסה לנצל אותי].. כשבחורים ניגשים אלי אם בכלל , אני נסוגה ומבהילה אותם ובמהרה הם לוקחים אותי כמובן מאליו , בידיוק כמו השאר האנשים שאני נמצאת בסביבה שלהם .. הייתי רוצה להעלות את הביטחון העצמי , להרזות איזה 20 קג[יש לי שאיפה לגוף של דוגמנית] , ללמוד אנשים לכבד אותי ואני פשוט לא יודעת איך.. אני זוכרת שסיפרתי פעם בפורום שהיתה לי חברה מהצפון , שלא היתה מפרגנת לי , אלא רק מחפשת אצלי גרעונות ומעלה באייסיקיו.. לפני כמה ימים , היא הרגיזה אותי ואמרה שהילרי דאף הזמרת , יש גוף זוועתי , שרירי כזה . באותו הרגע ששמעתי את זה ממנה , זה היה ברור לי שהיא פרציפיסטית או איך שלא קוראים לזה . כל פעם שניסיתי להראות לה שאני פחות טיפשה ממה שהיא חושבת , היא הייתה תוקפת אותי בקללות , ואומרת שהיא לא מקללת אלא אומרת את האמת . רציתי שתעזרו לי להתמודד עם אנשים כמוהה , לדעת איך לגרום להם לכבד אותך , לשדר להם הפוך ממה שהם חושבים עלייך.. קיצר ניתקתי את הקשר עימה .. אבל היא לא היחדה שמזלזלת בי , ואני חייבת להגן על עצמי , כי אם אני לא אכבד את עצמי אז מי כן?! אולי יש להם אתרים על תדמית , כריזמה וכאלה.. חוץ מזה אני עדיין בבית ואני רוצה לצאת מהשגרה , רק שהפעם יכבדו אותי וסוף בוף אמצא מישהו שיתאהב בי עד כלות נשמתי , בזכות מה שאשדר לו... עצות אנשים

אני אעשה איתך עסק

תלמדי את לכבד את עצמך, ובתמורה אני אארגן שאנשים אחרים יכבדו אותך. כלומר אם הם צריכים לעשות את זה.. אז לך בהשוואה זה אמור להיות קל נכון? את רוצה כבוד, תתחילי מהאדם הראשון שאת רואה, את! ועד שאת לא מצליחה לעשות את זה אז זה לא הגיוני לצפות מאנשים אחרים לעשות משהו שאת לא יכולה בעצמך נכון? אז תתחילי עם זה.. מה זה אומר עבורך לכבד את עצמך? איך היית מכבדת אותך? איך היית מתייחסת אל עצמך בכבוד? איך את רוצה שאחרים יתייחסו אליך?.. תתייחסי ככה אל עצמך. אני מוכן לעסק הזה.. על אחריותי.. כל מה שתעשי כלפי עצמך, אחרים יעשו כלפייך גם. כל מה שלא, אז לא. הוגן?

עם חברים כאלה מי צריך אויבים-

נראה לך באמת שהיא חברת אמת, שיש מה להקשיב לה ובטח ובטח שיש מה להוכיח לה שאת לא טיפשה? את לא טיפשה בכלל, כי את מודעת לעצמך ויודעת שלא מכבדים אותך ושזה לא בסדר. כדי שאנשים מבחוץ יכבדו אותך, יש גברת אחת מתוקה ומקסימה שצריכה קודם לכבד את עצמה וזאת את, יקירתי- עד שלא תכבדי את עצמך לא יכבדו אותך. יש לך "חברה" שמתנהגת אלייך ככה- אל תהיי חברה שלה, את לא זקוקה לחברה כזאת.

לקשמי

New member
לאהוב את עצמך ואת גופך

אולי לא ידעת אבל היום תנאי קבלה לדוגמנות היא להיות אנורקסית. כן, כן, פשוטו כמשמעו, אנשי האופנה ודומיהם שמעסיקים דוגמניות לא יודו בזה אבל מאחורי הקלעים יקבלו רק בחורות בתת משקל ועוד ילחצו עליהם לאכול כלום, פחות או יותר... האם זה באמת מה שאת רוצה? למרות שהיום זה נחשב מאוד אופנתי להיות אנורקסית, תדעי לך שאנורקסיה היא מחלה נוראה שאף גורמת למוות. עצוב שהחברה שלנו הגיעה למצב הזה שלא זו בלבד שהדוגמניות של היום מזיקות לעצמן, הן גם גורמות לנשים אחרות לפגוע בעצמן כי הן משדרות שזה מה שצריך להיות. בקיצור, תלמדי לאהוב את הגוף שלך מבלי להתעלל בו, לא כל מה שמראים בפרסומות הוא הנכון והרצוי.

BellA עלמה

New member
היום עם המודעות לאנורקסיה

והפרעות אכילה אחרות זה כבר לא המצב.

BellA עלמה

New member
תראי

גם אני בחורה מלאה (יש לי איזה 15 קילו להוריד). פשוט הגעתי להחלטה לקחת את עצמי בידיים הצתרפתי לתוכנית מסויימת להרזייה ואניח בדרך הנכונה לא שזה קל או משהו כזה אבל זה שווה את זה בנוסף לזה הייתי אולי שוקלת ללכת ליעוץ מקצועי

הנה תוכנית עבורך

* עש תוכנית כל יום מה את רוצה לעשות *קבעי שעה ביום , ואתה תבלי בהליכה מחוץ לבית , בהליכה הגוף ישרוף קלוריות ויקבל עיצוב *קבעי לה דיאטה , לאכול דברים מזינים ובשעות קבועות, תעזרי בדיאטנית של קופת חולים זה עדיף * תחשבי כל יום על משהו חיובי בך ותעצימי אותו ,, כמה את טובה , כמה את מוכשרת תתחילי לאכול לא במקום אלא רק כדי להתקיים, ואל תוכלי בתסכול של אני לא שווה בין הארוחות המון לשתות , ואני מתכוונת למים *אל תחפשי שהאנשים יכבדו אותך תכבדי את עצמך, תעמדי מול המראה ותעריכי את השינויים שנוצרים בגוף בגלל המעשים שלך האכילה המבוקרת, ההליכה , תראי הגוף ישנה שדרי לו אהבה , לטפי את עצמך אם צריך כעבור שבוע כזה שתכירי את עצמך טוב ותרגישי שינויים בגוף נדבר הלאה

לקשמי

New member
עוד רעיון

שאני לא יודעת אם תתחברי אליו אבל מהניסיון שלי הוא נותן המון: כשאת אוכלת ולא משנה מה, ברכי על האוכל. זאת לא חייבת להיות ברכה דתית של "ברוך אתה ה'..." וכו' אלא פשוט דרך משלך להגיד תודה על שיש אוכל, להודות ליקום ששלח לך אותו. זה משנה את כל היחס לאוכל. כשאני מברכת על האוכל, אז במקום לראות בו משהו רע/מזיק או משמין אני רואה בו מתנה.

למעלה