תודה לכם , באמת תודה התכוונתי דתיים להוריי
תודה רבה, שמחתי לפחות שיש אנשים שמבינים אותי , התכוונתי להוריי שהם דתיים לגבי הבנות הייתי רבה המון עם בעלי שלא מעיר לאמא שלו... אני לא הייתי עונה לה בשביל בשביל לא לעשות בלאגן במקרה של הציטוט , במקרה שמעתי מכיוון שבעלי ביקש ממני לחכות ליד הדלת יש להם מדרגות והייתי עם העגלה של הילדה הקטנה שלי היתה ישנה אז בעלי עזר לי הלך להביא לרגע את האוטו הוא לקח את הגדולה איתו וחזר לעזור לי להוריד את העגלה .. אני יודעת .. הייתי נסערת ביום שישי , הכל בסדר עם בעלי ... אנחנו מסתדרים חבל על הזמן , אבל הבעיה היחידה שמפריעה לי ולו והוא מודה בזה זה משפחתו ... הוא יודע שהם לא בסדר ופעם אפילו אמר לי כשהייתי אומרת לו על אמא שלו איך שהיא מדברת על הבנות הוא היה אומר לי מה אני יעשה שאמא שלי משוגעת.. הוא מסכן הוא באמצע אני יודעת אני לא רבה איתו .. להיפך אני מבינה אותו... והוא מאוד אוהב אותי ומעריך אותי ותמיד אומר לי את זה , הוא גם אומר לי שאם אני ארצה להתרגש הוא בחיים לא יתן לי גט כי הוא אוהב אותי ואין לו מילה רעה אחת עליי... וטוב לו מאוד בבית ואני מכירה ואותו הוא לא אומר סתם , אני רואה איך הוא... אבל מצד שני .. משפחתו באמצע .. בכל פעם שהוא הולך לשם בשישי הוא חוזר משהו אחר לגמרי ... ... זה מה שמפריע הם עושים דברים בכוונה ... והוא גם עושה קטעים .. הייתי נסערת והמקרה הזה באמת מציק לי.. הם מרגישים בגובהה וכשרואים את משפחתי ברחוב מתעלמים וכשרואים אותי מתעלמים כאילו אני אמרתי את הדברים האלו... וכשהיינו לפני המקרה תמיד הם "אהבו אותי" ככה הראו לי והם יש להם בעיה אחת רצינית שהם מרכלים על כולם באמת על כולם כמו בטנלובלה זה מדהים ... ואח"כ שיראו את האדם ... הם יראו לו כמה הם אוהבים אותו דבר כזה עוד לא ראיתי .. באמת כזו צביעות איך יכולה להיות באדם .. וכשהם מרכלים הם מורידים את האדם בשנאה רבה וכשרואים אותו אוהבים אותו ... זה מגעיל בעיני ואני לא פקחתי את עיני גם .. בפעם הראשונה שאחותו ריכלה עליי... אני יודעת שלא העברתי את המסר ברור ... הייתי נסערת מאוד .. לא דיברתי עליי כעל דתייה אני רק לא מדליקה אש בשבת .. הם יודעים את זה הם מכירים אותי 12 שנה.. הוריי מאוד דתיים חזרו בתשובה לפני כמה שנים ונתנו דוגמאות לדתיים זו היתה השיחה ובאמת כל אחד הביע את דעתו וסתם מטומטמת בדר"כ אני לא מגיבה לשום דבר .. שותקת ומשחקת עם הבנות.. ואמרתי שאצלנו התכוונתי להוריי לא אצלי... בבית .. חחח... אני לא דתייה ... אני רק לא מדליקה אש ..לא היתה לי כל כוונה לפגוע באבא שלו אני לא אשמה שהוא ריגשי... באמת אם הייתי מתכוונת הייתי אומרת לו בפנים .. אני אחת שאומרת הכל בפנים אני לא צבועה .. אבל לגבי הבנות לא רציתי לפגוע באמא שלו .. היא בכל זאת בגיל אמא שלי .. וכיבדתי אותה והייתי אוכלת את עצמי בפנים ומוציאה את זה על בעלי .. עד שהלכנו לייעוץ זוגי.. ושם הוא למד בעלי .. שזה לא בסדר מה שאמא שלו אומרת לבנות והוא מבין אותי.. אסיים תודה לכם באמת אני מעריכה זאת מאוד ... היחסים שלי איתם ? אין לי יחסים אני לא מדברת איתם ולא רוצה לדבר איתם טוב לי כך...