עצובה גם

קורלי

New member
עצובה גם

היום התבשרתי על כישלונו של עוד טיפול IVF והאמת שאני מ י ו א ש ת. מלאו לי השבוע 35 חשבתי שאוכל לקבל את המתנה של חיי ואז הבום הגדול. חזרה לשאלות איפה אלוהים?? התפללתי מספר תהילים.מדליקה נרות בשבת אפילו חברותי הרווקות נרתמו למשימה.חשבתי חיובי הבעתי המון אופטימיות הרופים רמזו על סיכויים טובים [ החודש ביגוד לפעמים קודמות הגעתי לשאיבה של 7 ביציות שזה סי חדש אצלי לעומת 3 בפעמים קודמות והפכו לעוברים 4 מתוכם. אחד הוקפא למרות שהתנגדתי .3 הוחזרו ולא היתה השרשה. אני מרגישה זקנה בלה ומרגישה שעד שיקרה הנס אני כבר אהיה סיעודית. שאלה לידעניות .הרקע לטיפולינו הינה בעית וריקוצלה שטופלה בניתוח. הן בהפריה הנןכחית והן בקודמת נאמר לנו שאין צורך במיקרומניפולציה ואכן נוצרו 4 עובריםץ א.האם סטטיסטית זה נחשב מעט מידי.סביר או רגיל ב.האם מיקרומניפולציה מגדיל הסיכויים להשרשתו של העובר או שבעצם תפקידו ביצירת עובר ותו לא. אני שומעת מבנות שמתפלאות שלא התעקשנו על מיקרו והרופא שלי[ווליוביץ] טוען שאין צורך אם התנועה תקינה.אז מה דעתכן?? ג. האם ידוע סטטיסטית כל כמה הפריות בממוצע יש השרשה כאשר ידוע שעוברים תקינים ועובי רירית מספקת.?..

קורלי

New member
שאלה נוספת

האם ידוע לכן על נשים שהחלו את טיפוליהם רק בגיל 35 ומעלה ונולד להם ילד אני חשה כאילו כל הבוגרות כמותי נמצאות לנצח בטיפולים והסיוט הכי גדול שלי הוא כאשר אני שומעת שנשים נקלטו להריון כעבור 5 7 10 שנים של ניסיונות וכשהציחו סוף סוף הן אפילו עוד לא היו בגילי ואני בעצם בת 35 ורק שנה וחצי בעסק ומה עם אני נמנית על אילו לאן זה זורק אותי. היאוש השתלט עלי ומשגעת אותי העובדה שגם נפלו עלינו בעיות זרע וגם אצלי שלכאורה הכל תקין הורמונלית לא מגיבה בצורה המניחה את הדעת.

nam

New member
אני מצטערת...

אני לא במצב הכי חזק לעודד מכיון שגם אני נכשלתי. אבל אני בטוחה שישנן לא מעט נשים שהצליחו בגילך ואף יותר. 35 זה צעיר. הדבר הכי מייאש במצב שלנו זהו חוסר הידיעה . אבל צריך להיות חזקות ולא להתייאש.ובעלי גם מכיר אישית אישה הנמצאת בהריון עם תאומים בגילך, מטיפולים.אז אל ייאוש, קורלי. תמשיכי קדימה. אני בטוחה שתצליחי!

מכירה באופן אישי

מישהי שילדה לפני שלושה חודשים תינוקת מבחנה מדהימה, אחרי מספר שנות טיפולים. המישהי הזאת היא בת 47! אז- בטח שיש לך תקווה ואפילו הרבה- את עדיין צעירה ויש לך סיכוי טוב מאוד לילד. תתעודדי חמודה, שיהיה המון בהצלחה, שני.

innes

New member
שני, רוצה לשאול אותך בפרטיות

שני, אני לא מצליחה לשלוח לך מסר, רוצה לשאול משהו, יש לך כתובת אימייל? תודה אינס

נועם@בת

New member
../images/Emo14.gif חיבוק גדול קורלי ../images/Emo10.gif

כשהתחלתי בטיפולים הייתי בת 37, ואין לי עדיין הצלחות להראות. אבל היו כאן בפורום הצלחות. ואני מכירה כאלה שהצליחו גם לאחר גיל 40. נכון, יש לנו פחות סיכוי, וזה אומר שנצטרך להתאמץ הרבה יותר. אני עשיתי הפסקה ארוכה ופניתי לטיפול אלטרנטיבי כדי להגדיל את הסיכויים שלי. אחרות מכפילות מאמצים כדי לשבור את הסטטיסטיקה. אין לזה חוקים, צריך להמשיך עד שמצליחים. או עד שמוצאים אלטרנטיבה. לשאלתך על איקסי (מיקורמניפולציה). אם יש עוברים בלי זה- אין סיבה לעשות איקסי. לביצית יש מנגנון סלקציה לברירת הזרע שנכנס אליה. איקסי עוקף את המנגנון הזה, ועד היום אין לרופאה מושג מה תוצאות העקיפה הזאת. האיקסי מגדיל את הסיכוי להפריה- במיקרים בהם לזרע יש בעיה לחדור לביצית. לא ידוע על יתרון בשלב השרשה, או בכל שלב אחר. ולכן אם הגעתם ל4 ביציות מתוך 7, זה נשמע בהחלט אחוזים סבירים, ולא בטוח שכדאי לשנות את השיטה. מחבקת חזק, ושושלחת כוחות לעבור את הימים הגשומים והקרים. באיזשהו שלה יפסק הגשם, ותופיע קשת, ואז נדע שיש עוש תקוה.
נועם

עינב55

New member
../images/Emo6.gif אני אני אני....

אני מבוגרות הפורום ולפעמים באה לביקור.. אז לשאלתך. כמו שכתבתי בכותרת. אני התחלתי את הטיפולים בגיל 35 "מרחתי" אותם שנתיים. בהתחלה כמו כולם השבחות ועוד כל הפרוצדורה שאני אפילו לא זוכרת אחרי כשנה עברנו ל IVF הראשון לא הצליח ובשני היה הריון ונולדה בת מקסימה שכבר בכתה א´. למרות ההתחלה המאוחרת לא הסתפקתי באחד ואפילו עברתי סיבוב שני שהיה הרבה יותר קשה ונימשך 3 שנים 9!! הפריות מבחנה ואפילו 4 הפלות בדרך אבל כאמור לא היתי מוכנה לוותר של ילד שני ובעצם הכל כבר הסטוריה כי נולדה יפיפיה שעוד שבועיים בת שנה... לא להאמין. המון בהצלחה ואת בכלל לא מבוגרת תרדי מההרגשה הזאת היא לא תורמת

עינב55

New member
ועוד משהו

קראתי את ההודעה הראשונה ואני רואה שווליוביץ הוא הרופא שלך אז.. את בידים נהדרות הוא "עשה" לי את שתי הילדות ואני חייבת להגיד שהרבה בזכותו לא נישברתי בסיבוב השני הוא מקסים ואפשר לסמוך עליו הוא מאוד מאוד מנוסה.

innes

New member
../images/Emo124.gif עינב אני המומה... (ארוך)

הי עינב התחלתי לעשות צבונציק ועוד צבונציק והגעתי לגיל - ??? - באיזה גיל ילדת את השניה? נתנו לך לעשות מבחנה אחרי גיל 42? למה בחיפה לא נותנים כלום? עינב את מדהימה. אני מורידה בפניך את הכובע. גם אני סחבתי את השנים, ולא הייתי צריכה לעבור שמינית ממה שעוברות פה הבנות, אפילו לא IVF אחד לרפואה...(אבל יש צאצאית אחת, תודה לאל הטוב, ולכל מלאכיו) עכשיו אני בגיל מעל 40, קצת הרבה מעל, והם אומרים לי רק תרומת ביצית. למרות שהכל דופק אצלי כמו שעון שוויצרי. מה עושים? באמת אין הרבה אפשרויות בחיפה, בכללית. עינב האמיצה תוכלי לכתוב לי למסר? אבל אני צריכה את המייל שלך, כי אני לא מצליחה לשלוח מסרים. לקורלי למרות שכתבתי "יאלה לעבודה" ככה קצת קשוח, אני נותנת לך את כל התמיכה והאהבה והחיבוקים, לכי על זה. בלב שלם ובאמונה שיצליח, ויצליח, אני בטוחה. את באמת נורא צעירה, הגיל הוא לא בעיה אצלך. ביי אינס

מיכל ק-ש

New member
ואם זה לא מעודד, אני לא יודעת מה כן

הסיפור של עינב מדהים. קורלי, אמנם את כבר לא תינוקת, אבל תינוקות יהיו לך. 35 זה גיל יפהפה וכל מה שאת צריכה זה רק עוד קצת סבלנות. המון איחולי הצלחה בהמשך. תחזיקי מעמד! מיכל

innes

New member
מיכל, מה קורה איתך?

הי קשית מיכלי את נותנת ונותנת ונותנת לכולם. נשאר גם בשבילכם משהו? אני לא זוכרת באיזה טיפול את, אבל הכל בסדר פחות או יותר? את בטיפול טוב? אתם מקבלים הסברים טובים, מפורטים, ואחראיים מהרופאים? מיכלי, כל הדאגה הזאת שלך לאחרים - תחזור אליך כמו בומרנג טוב. אני מאמינה בהתכוונות טובה של הרבה אנשים למען מטרה מסוימת. שולחת לך מחיפה הקרה (8 ! מעלות אתמול בערב) חיבוקים חמים, והתכוונות ממוקדת לכל מה שאת מאחלת לעצמך. זה בא בסוף, פתאום (ממש פתאום) דווקא כשלא מצפים מהטיפול לכלום, פתאום יש הריון (מנסיון אני אומרת לך את זה) הצלחה בכל אינס

מיכל ק-ש

New member
לתת זה לקבל (סליחה על הקלישאה)

תודה על המחמאות. אני ממש ממש לא מרגישה שאני נותנת באופן מיוחד. בטח שנשאר בשבילי. זה מאוד מספק לדעת שאני יכולה להיות חלק קטן בתמיכה עבור מישהו. זה נותן המון. גם אני קיבלתי ומקבלת בפורום הזה כל כך הרבה תמיכה וידע שאני משתדלת לעשות אותו דבר עבור אחרים כשאני יכולה. אבל אין בכך משהו חריג, כולם פה כאלה. לשאלתך - אני בטיפול ה-IVF הראשון ואני בידיים מצוינות (בי"ח איכילוב). בקרוב אני סוגרת שנתיים של נסיונות ומקווה שאיחולייך גם "נרשמים" לי ויגיעו למי שצריך... בהצלחה גם לך. מיכל

יפעתי&

New member
קורלי - אין לי תשובות לשאלות אבל

יש לי חיבוק ענק להציע לך וכתף רחבה להשען עליה ולקוות יחד איתך שהפעם הבאה תצליח

קורלי יקרה

את צעירה ופוריה ותמשיכי להתפלל, לחשוב חיובי ולהאמין בזה. אם את זקנה בלה מה אני אגיד (41)? כשמחשבות כאלה מתגנבות לי לראש אני ממש מגרשת אותן בכוח. תבטחי בעצמך שזה יצליח - כי את יודעת שתהיי אמא. שולחת
חזק.

חקלאית

New member
זה לא הגיל אלא...|

התרגיל כולי תקוה שתצליחו בפעם הבאה,גם אני כבר לא "פרגית"(38)אבל עדיין מנסה. אכן המיקרומניפולציה נועד לבעיות תנועה והגעה אבל לפעמים מנסים כדי לשפר את הסיכויים. שוב בהצלחה ואל יאוש

את לא זקנה!!!

ועובדה שהיו לך 7 ביציות, שזה יותר מבפעמים הקודמות כשהיית יותר צעירה... אני בטוחה שגם הנס שלך יקרה, מצטערת שזה לא קרה לכבוד יום ההולדת.

innes

New member
קורלי , יאלה לעבודה...

קורלי מה איתך? 35 זה גיל מבוגר??? הנה סיפור: רגע לפני גיל 43 ילדתי את בתי. סתם סחבתי את השנים, סתם התעצלתי. יכולתי גם קודם. אז את אומרת לי שאת זקנה, סיעודית??? די. תקחי את עצמך בידיים ותלמדי פה מהבנות מה זה רוח לחימה ואומץ לב. אני לא יודעת הרבה על IVF אבל היום שאני רוצה עוד ילד אז הרופא אומר לי שאחרי גיל 40 יורדים סיכויי ההצלחה של טיפול זה. עכשיו הוא הזמן שלך לעשות את מה שצריך. תלכי עם זה עד הסוף השמח. גם נילה והחקלאית כתבו לך - והן לא מרימות ידיים!!! הפורום יעזור לך מאוד בתמיכה ואהבה. תמיכה היא התרופה הראשונה שאשה בטיפולי פוריות צריכה, ואת זה אף רופא לא מבין. די מספיק עם הקיטורים, את צעירה, ועכשיו זה הזמן לעשות את זה.

הרמוניה

New member
מצטערת על השלילי....../images/Emo7.gif

מקווה שהפעם הבאה תהיה ה פעם שלך מקשישה אחרת הרמוניה

אושרת@@

New member
היי קורלי,,,צר לי לשמוע על השלילי

לגבי הגיל ,,, כבר כתבו לך את ממממממש לא זקנה/קשישה/סיעודית וגם כתבו לך דוגמאות שבהחלט יכולות לעודד אותך,,, לגבי המיקרו אנחנו גם מטופלים של ווליוביץ´ והוא המליץ אז בזמנו על מיקרו אני יודעת שבד"כ אם מבקשים ממנו משהו הוא לא עושה בעיות ומתנגד אז אם הוא אמר שאין צורך יכול להיות שבאמת אין צורך?! אבל אם את לא כ"כ בטוחה במה שהוא אומר אז אולי תלכי להתייעצות נוספת,, עוד משהו,,,חשבתם על תרומת זרע? או שאני לא בכיוון הנכון?,, מקווה שהפעם הבאה תהיה מוצלחת אושרת

salpter

New member
הי קורלי

מקווה שאחרי שעבר יום אחד, וקבלת כל כך הרבה עידוד את כבר מדברת אחרת, היאוש הוא זה שכתב את המילים בהודעה. אז..... מי שמעודדת אותי צמוד מלווה אותי היא אישה שילדה בגיל 38 אחרי 4 שנות טיפולים אז הנה דוגמה התעודדי מאחת שכל השנים נלחצה מהגיל ועכשיו קבלה מעצור ביי דפנה.

למעלה