עצה:

תשובה לרועי

זה שיש לך SK בדגם אחר לא משפיע על מחיר השידרוג. כמו שאמרתי לערן כדאי לך (אם אתה באמת רוצה את הSK 3000) לחכות עוד כמה חודשים לערך ואז המחיר של השידרוג יתחיל לרדת. כמו כן כדאי לך גם לעלות את מחירי החשבוניות שלך דהיינו לדבר יותר ואז המחיר של השידרוג יירד עוד קצת. תאמינו לי , לי אישית יש מכשיר LG כי הביאו לי אותו במבצע מיוחד לאלה ש"מקורבים לצלחת" כלומר עובדים בחברה.

טוב אני צריך ללכת בינתיים

אני מקווה לחזור בערב מהמחשב בבית אבל אם לא אז נתראה מחר. בינתיים תשרשרו שאלות ואני יענה כשאוכל.

LordNor

New member
שאלה...

לפני חצי שנה רכשתי פלאפון מסוג סמסונג 822i והובטח לי שאוכל לשלוח SMS לכל החברות כולל אורנג... ולהפתעתי אחרי חודש כבר לא יכולתי לשלוח לאורנג. אחרי דיבורים עם פלאפון התברר לי שזה היה רק ניסוי ושמכרו לי זבל.. (איבדתי את האמון שלי בפלאפון) אפילו שביקשתי אישית שאני לא מעוניין בחשבון אינטרנט, חייבו אותי על שימוש באינטרנט! ועל תא קולי שלא ביקשתי.. לכן הפלאפון שלי כבר במגירה למעלה מחצי שנה.. בגלל אותן הבעיות, עברתי לאורנג וקיבלתי דיל מיוחד ואני ממש מרוצה מהשירות של אורנג´.. ואילו בפלאפון לא הייתי מקבל את הדיל הזה... מה יש לך לומר על אותן בעיות שגרמו לי עגומת נפש, ואפילו פיצוי לא קיבלתי..?

geostant

New member
הינה שאלה - הרי אתה מתעקש לשרשור

ובכן יש לי 4 שאלות: 1) למה המייל שלך שקרי ? ושאר השאלות: 1)CDMA´ Type of wireless carrier 2)CDMA´ PRL file of wireless carrier ( Ex. *.prl) 3)CDMA´ PRI(Product Release Instructions)List of wireless carrier מחכה לתשובה...

avibr2

New member
שאלה בקשר למוני זמן אויר

מדוע בטלפונים של חברת פלאפון המונה זמן אויר פועל רק בשיחה יוצאת ולא כאשר יש שיחה נכנסת ? הכוונה היא למונה הכללי. הדבר נכון בטלפונים של סמסונג (822I) יונדאי ו- SK. ממה שנאמר לי "זה על מנת להלקוח יוכל לחשב כמה יצטרך לשלם בסוף החודש", זה לא מדוייק כי לא כל היעדים של השיחות הם במחיר אחיד. האם ניתן לראות על ידי קוד מסויים את המונה הכללי האמיתי של הטלפון בטלפונים מסוג SK וסמסונג 822I (משהו בסגנון LIFE TIMER).

למעלה