עצה:

עצה:

לכול מי שרוצה לשאול אותי שאלות שיעשה תגובה להודעה הזאת כדי שזה לא יהיה באלגן בכול הפורום: שאלות בבקשה:

eranavni

New member
הנה הראשונה

לפי מה שראיתי האסקיי 3000 לא בהרבה יותר טוב מהאסקיי 1400 חוץ מהצורה והתאורה והמסך החיצוני כל אלא דברים שאני יכול לחיות בלעדיהם אז תגיד לי איזה מבצעים יש לאסקיי לא כחדש איזה מבצעים של אייזה התחייבות ורציתי גם לדעת אם אני קונה מכשיר ( לא דרככם ) עם קו דגיל אני יכול להפו אותו לקו IZI עם כן כמה זה עולה???

תשובה לערן אבני

כמו שאמרתי לא שווה לקנות את הSK 3000 אבל: אם עבר שנה מההיתחייבות שלך אתה יכול לשדרג לSK והמחיר תלוי בכמה גורמים: א. הממוצע של החשבוניות שלך בשלוש חודשים אחרונים ב. כמה זמן נשאר לך להתחייבות ג. איזה מכשיר יש לך בקשר לשאלה השנייה אז לא, פלאפון מטעמים כלכליים לא מחברת קו לפלאפון אשר לא נקנה בחברה.

תיקון טעות בקשר לאנימציות

האנימציות איטיות לא בגלל הגירסא אלא בשביל לחסוך בסוללה בשביל שהיא לא תיגמר לך מהר עקב השומר מסך. בקשר לצלצולים : אם זה באמת ככה אז הדבר תלוי בחברת גונקסט כי היא מייצרת את הצלצולים.

לכולם

מעכשיו אני עונה רק לשירשור הזה או לשירשור אחר של שאלות כי אין לי כוח לחפש הודעות בשבילי בכול הפורום גם ככה אני דיי עסוק כי הפורום הזה זה לא הדבר היחיד שיש לי לעשות בעבודה.

eranavni

New member
אז ככה

א. אני כמעט ולא מדבר חצי שנה לא היה לי בו שימוש ב. נשאר לי 28 חודשים ג. יש לי סמסונג 2000I

תשובה לערן אבני 2.

לפי הנתונים שראיתי פה אז השידרוג לא יעלה לך כול כך זול..... קודם כול אתה צריך לחכות שבערך יישארו לך 22 חודשים. אז תתחיל לדבר שלושה חודשים לפחות בלפחות 100 שקל כול חשבונית, ואז יהיה שווה לך לשדרג. אני יודע שזה נשמע קיצוני אבל פלאפון נותנת את ההטבה הזאת רק למי שבאמת משתמש בפלאפון ולא למי ששם אותו בארון...

תשובה

אם המכשיר בערך 50 שקל אז 45 שקל. אבל תאמין לי חכה ל"עונש הגדול" (חופש גדול) ותראה אז מה המצב של המכשירים ואני מרשה לך לתפוס אותי במילה. רק אחר כך תראה איזה מכשיר כדאי לך.

רועי ב

New member
בקשר לsk

יש לי 1400 והוא קצת גדול ואני רוצה להחליף אותו ל3000 יש מצב לזה הוא אצלו חצי שנה

תשובה לרועי

זה שיש לך SK בדגם אחר לא משפיע על מחיר השידרוג. כמו שאמרתי לערן כדאי לך (אם אתה באמת רוצה את הSK 3000) לחכות עוד כמה חודשים לערך ואז המחיר של השידרוג יתחיל לרדת. כמו כן כדאי לך גם לעלות את מחירי החשבוניות שלך דהיינו לדבר יותר ואז המחיר של השידרוג יירד עוד קצת. תאמינו לי , לי אישית יש מכשיר LG כי הביאו לי אותו במבצע מיוחד לאלה ש"מקורבים לצלחת" כלומר עובדים בחברה.

רועי ב

New member
תראה את ה sk קיבלתי ב 6 ש"ח לחודש

ואת ה lg רוצה 11 שקל עליו אם אתה מכיר זה מבצע של חברת "דן" חוץ מזה אמרו לי חברים של אבא שלי שה lg510 על הפנים זה נכון חוץ מזה לsk החדש יש ספיקרפון ???????

תשובתי לשאלתך היא כדלקמן

לSK החדש אין ספיקר פון למיטב ידיעתי אבל אני אומר בפעם השלישית למה אתם רצים על כול מציאה??? ועוד דבר: את הLG הביאו לי בחמש מאות שקל מזומן.

תשובה לרועי וערן

לערן: כלומר שילמתי 500 שקל וקיבלתי אותו על קו רגיל ושיחות מוזלות לרועי: מה אכפת לי כול הזמן יש לעובדים מבצעי שידרוג חדשים שאסור לי לפרט עליהם מסיבה אחת פשוטה: שאחר כך תגידו שעושים לנו פרוטקציות (לא שזה לא נכון)

רועי ב

New member
אל תגלה יש לי הרבה מקורות בפלאפון

המון אנשים אני מכיר שם בערך 2 אבל לא נורא

למעלה