עצה

fxcop

New member
עצה

אני בן 21 סיימתי צבא לפני כמה חודשים מגיל 17 עבדתי בחברת סטארט אפ בתור בונה אתרים html css וכו בצבא לא עסקתי בכתיבת תוכנה אלא בתחזוקה של מערכת ממוחשבת במהלך הצבא החלטתי כי בגלל שאני לא מתכוון במשך 3 שנות הלימודים באונ' להתנתק מעולם התוכנה שמשתנה כל יום התחלתי ללמוד באוניברסיטה הפתוחה תואר במדעי המחשב וניהול בתקווה שלאחר הצבא אוכל לשלב לימודים ועבודה עברו שנתיים ואני כבר באמצע התואר ומאד אוהב את הלימודים וזה מאד מעניין אותי לפני חצי שנה התחלתי לעבוד בחברת סטארטפ כאשר הודעתי כי אני לומד בפתוחה וסיכמתי כי אעבוד חצי משרה בפועל , דורשים ממני יותר , שעות , להפסיד שיעורים נוצר קונפליקט שגם לי להחליט לעזוב את העבודה ולסיים את התואר (עוד שנה) אם לא ההיתי עוזב , כנראה שהיתי צריך להוריד הילוך בלמידה וכך זמן התואר היה מתארך אם בכלל (פתוחה זה בלי מסגרת וזה קשה) אני יודע שאני צריך לצבור ניסיון אבל גם הדרישות הגבוהות מבחינת זמן השקעה וגם שמדובר בחברת סטארט אפ גרמו לי להבין שלהתפתח אני לא יכול ורק לפגוע בלימודים מה דעתכם בנושא?

ppl1

New member
דעתי

לעזוב את החברה,לפי דעתי, זה הדבר הנכון וזה מפני שיש לך ניסיון כך שלמצוא עבודה אחרת לא יהיה בעייתי כל כך במקרה שלך

motior

Member
אם כבר, קודם תמצא עבודה

וזה לא קל (בימינו) למצוא עבודה בחצי משרה שלא תפגע לך בלימודים. בכמה דחיה בלימודים מדובר? לדעתי אם הזמן לא מאוד ארוך, כדאי להמשיך לעבוד. אף אחד לא מבטיח לך עבודה - גם אם נסיון. ולבסוף יהיו לך גם תואר וגם נסיון.

avihil

New member
ממה שאני ראיתי, דוקא יש הרבה עבודות

לסטודנטים (אם זה הכוונה בחצי משרה) אפילו חלק מהעבודות לא מסכימות לקבל אנשים שאין להם יתרת למודים מסוימת.

TheReverend

New member
הכל תלוי בנסיבות האישיות שלך

תכל'ס, אם אתה יכול להרשות לעצמך כלכלית לא לעבוד ורק ללמוד, קח עומס נוסף בלימודים ותסיים את התואר שלך כמה שיותר מהר. ככה תוכל לצאת יותר מהר לשוק כבוגר, עדיף מאשר סטודנט שעדיין לומד. זו דעתי לפחות

pixiER

New member
מצבך טוב מאד ../images/Emo70.gif

כי יש לך ניסיון, ועוד מעט גם יהיה לך תואר. לא יהיה קשה להשתלב בשוק חזרה כבעל ניסיון. תשקיע בלימודים, תהנה, ואם ממש בוער לך בעצמות, תקח פרויקט פה, פרויקט שם, סתם כדי לא לאבד את הכושר התכנותי... ואם לשפוט לפי הכינוי שלך, אתה כנראה גם נמצא כבר מספיק עמוק בעולם הדוט נט... אני במקומך לא הייתי מודאגת בכלל

צונאמי

New member
דעתי ...

למה בעצם אתה ממהר לסיים את התואר ? אם אתה בעבודה שאתה אוהב תפרוש לעצמך את המשך התואר ככה שיסתדר לך עבודה + לימודים. (אפילו קורס אחד בסמסטר) אם חשבת לעבור לעבודה אחרת בכל מקרה אחרי שתסיים אז כדי לך (שוב לדעתי) לעזוב את העבודה ולסיים את הלימודים.

fxcop

New member
הבעיה היא...

שהעבודה היא בחברת סטארט אפ שיחסית לא יציבה בכול המובנים אם אני אקח קורס בסימסטר אז אני אסיים את התואר עוד 7 שנים אני מעוניין לגמור אותו כמה שיותר מהר ולהיות עם ראש שקט

למעלה