עצה!!!

Hell is beige

New member
רגע...

אם בן שקורא לבת כוסית הוא שוביניסט, אז מה זאת בת שקוראת לבן כוסון? אפליה מתקנת?

N0

New member
לא רוצה סתם להתחפש לכוסית ?

אני בכלל לא מבין מה הקטע הזה של כל הבות למצוא שימל מהממת בפורים להתאפר כמה שיותר ולהפליץ לזה איזה נושא מטומטם כמו ``זמרת בארים אדומה`` רק כדי להיראות כוסיות בפורים. ומה עם התחפושות שהצעת - מרלין מונרו - לא סתם כוסית איפה פה הלא כוסית הרי חצי מהתחפושת זה להיות כוסית ולשחק אותה מטומטמת. פיה - כמו מרלין מונרו רק שהבגדים קצת נקרעים בסוף (שזה יותר מחשוף לרגלים) וכנפים. אשת מערות - אני בספק אם את הולכת למרוח את הפרצוף שלך בעפר ולקשור את השערות שלך בצורה מפוזרת לעצם ולהסתובב עם בגדי טיגריס קרועים. את בטח תלכי רק על הבגדי טיגריס ועם הגוף הנכון אין מ לעשות זה יוצא עוד פעם סתם כוסית. בטי בופ - נכון היא גוצה קטנה , אבל בגלל שאת בטח לא עונה לתיאור הזה בלי עשרות ניתוחים פלסטים את לא תצליכי להנמיך את עצמך לגובה שלה , אז מה שיצא שפשוט תלבשי שימלה ותלכי עם מיקרופון שרה ``פום פו פידו`` מה שעוד פעם יוצא כוסית. תנסי להתחפש לפרה או משהו אם את לא רוצה לצאת סתם כוסית. N0

erlich

New member
אל תגידי כוסית....

ובהמשך לשאר ההודעה שניהלו פה הנה כמה שמות שהמצאנו לכוסיות. אם יש פה מישהו שמכיר אותי (או לומד בבית ספר שלי) אז אני מבקש לא לחשוף את המידע הביטחוני הרגיש הזה לבנות המין ה(לפעמים)יפה. אז ככה ישנם כמה אפשרויות: ``פזית``. למה? ככה. יש חברה שקוראים דווקא למכוערות ולכונפות פזית, אני וחברים (כמעט כל המחזור תאמת) שלי עשינו מזה תיואר למישהי יפה עם גוף נהדר. מש``כ (נשמע כמו משהו צבאי אבל זה ראשי תיבות של) מאוד שווה וכוסית. ה אתם יכולים סתם להגיד אחד לשני כשמישהי כזאת עוברת לידכם. משפט שבאמת עלול להחליף את המילה כוסית - ``חמודה.... אם את\ה מבין למה אני מתכוון`` עוד קיצור שחשבתי עליו עכשיו אבל זה רק לכאלו שנראות טוב ואין לי שום רצון בקשר איתן - העל``ט - הייתי עושה לה טובה. ובנות אל תקחו את זה אישי, אתן עושות את אותו דבר בדיוק על בנים אז אל תנסו להכחיש, ואם יש פה מישהי שלא אז היא משקרת או שמשהו לא בסדר אצלה. ראה ערך: ``איזה שווה....`` תודה, ארז.

Hell is beige

New member
אצלינו יש...

מנושית, שווה סיבוב, הגה יפה, טובה לפתיחה, מוצר איכותי... ותזכרו (לפני שתזרכו עלי משהו כבד )שהכל בצחוק...

Black Star

New member
ווי, זה כל כך...

זה כזה דבר של בנים. אני *לא* מכחישה, ברור שגם בנות אומרות ``איזה שווה`` או ``איזה כוסון``, אבל זה בדיוק ההבדל!!! אנחנו רואות מישהו חמוד, מדהים וכיו``ב, ואומרות את דעתנו על כמה שהוא נראה טוב. אתם, הבנים, לעומת זאת, רואים בת וישר מדברים על מה אתם רוצים לעשות לה... בקיצור, עוד הוכחה שאתם (רובכם) מסתכלים על בנות בתור אובייקט מיני. לא יעזור לך, זה היה מגעיל ואתה רק נתת לזה הדגשה, במקום להוכיח את חפותך, על ידי ההערה שלך לבנות מיננו. אגב, הדבר גורם לי לחשוב.. אם נכון הפתגם ו``האדם רואה לעיניים בעוד אלוהים רואה ללבב`` (או משהו, תסלחו לי על בורותי בתנ``ך וכאלה), והבנים הם אלו שמסתכלים על חיצוניות בעוד הבנות מסתכלות גם על אופי.. מה זה אומר עלינו? נכון, מושה. ותעזוב כבר את האורנג`דה.

Hell is beige

New member
סליחה?!?

כשאת רואה מישהו טוב את אומרת ``וואי איזה כוסון`` וכשאני רואה מישהי טובה אני אומר ``וואי איזה כוסית`` אני לא אומר ``וואי איזה כוסית, בא לי לזיין אותה בדוגי סטייל`` כמו שאת לא אומרת ``וואי איזה כוסון, בא לא לדפוק אותו על שולחן ביליארד``... החמשוש ממחיש

theme andi 10

New member
אין לך מושג על מה את מדברת ,

זה כל כך לא נכון ,כל ההודעה שלך ,את נשמעת כמו ילדה קטנה שרוצה להוכיח שהיא יותר טובה מהבנים... אני לא מכחיש שאני אומר איזו כוסית וכו`. אבל גם הידידות שלי , לדוג` דיאלוג שהיה לנו כשישבנו בחצר של ביה``ס: היא: וואי איזה כוסון. אני: יכלת למצוא יותר טוב. היא: אז מה זה לא אומר שלא הייתי רוצה לדפוק אותו. לזיין לו תצורה, ואז היא המשיכה עוד קצת... אז אל תתני לי את הבולשיט הזה שאתן תמימות ואנחנו חזירים... וזה לא נכון ,כי רוב הבחורות לא מסתכלות על האופי ... ע``ע אמיר פיי גוטמן ושאר ירקות...

Black Star

New member
דווקא עליי עושה רושם

שזה בדיוק מה שאת רוצה, תחפושת של כוסית. ממי, כל האפשרויות שנתת הן תחפושות של בנות שרוצות להיחשב כוסיות. ואגב, פייה זה *כל כך* נדוש, תעשי לעצמך טובה ותמחקי את הפייה מרשימת האפשרויות...

Oi Vey Zmir

New member
תביאי לי יין אדום חצי יבש בבקשה

ושיהיה בכוסית. למה אנשים מרגישים הכרח להתחפש פתאום? לא התחפשתי מכיתה ו` ופתאום כל החברות שלי מתחפשות...מלכת אסתר, וונדרוומן...מה קורה לאנשים? מתיילדים. ``תחפושת של כוסית``. רוב הסטייליסטיות/פרחות/בלה שראיתי מתחפשות כל השנה לכוסיות אז לא צריך לחכות עד פורים וכל התחפושות שהצעת נדושות ומשעממות פעם אחרונה התחפשתי למשיח. תתחפשי לקונדומט, תתחפשי לפלייר. לא יודעת. פעם חשבתי להתחפש לג`וק שריססו אותו וואי ההודעות האלה כל כך משעממות שאני סתם עונה ואין לי מה לרשום אני לוקחת חופש, אני חושבת אוי

kirk hammet

New member
זה כל הקסם

זה כל הקסם , להתחפש , להרגיש ליום אחד שאתה מישהו אחר יש הצעות ???? אני רוצה משהו מקורי , שנה אחרונה בחטיבה , ובאמת שאני רוצה משהו שכולם ייזכרו , עד כמה שאני ממש לא אוהב את הילדים פה זתומרת שם זתומרת אצלי בבית ספר ... לא שם ולא פה כי אותכם אני לא אוהב אבל זה נושא אחר גילעד חסר השם השנוא על הכלל והשונא את הכלל

AirOHead

New member
שונאת פשוט שונאת

בנות שפורים שמות עליהן שמלה ואומרות שהן ``נסיכת החלומות`` או כל הבלה בלה בלה הזה... דוגמא: שנה שעברה (שלא התחפשתי מתוך הצהרה נגד החג או יותר נכון חוסר יצירתיות ומחשבה למצוא תחפושת) מבין התחפושות שאני זוכרת: איזה עשרים אלף חתולות- כמובן שמלה שחורה הרי לכל חתול יש שמלה שחורה עוד כמה ארנבות- חצאיות ורודות נו ברור זה שיא האופנה בקרב הארנבות המצויות נסיכות- ברור הרי זה מקורי מאוד לחזור לילדות לקחת שמלה ושרביט מלאכיות ונשות השטן- הדחפושת הכי נפוצה שקיימת נראה לי (בלעעע שונאת דברים נפוצים) וכמובן כלות שאף פעם לא הבנתי את מהות התחפושת (יתכן שזאת עוד שיבה ללבוש שמלה?) מכל התחפושות שרשמת את דווקא כן מחפשת משהו כדי להראות כוסית (דווקא לבטי בופ כן אפשר להתחפש.. חברה שלי התחפשה שנה שעברה... אבל זה היה יפה כי היא איזה מטר ואסימון...) אחחחח כמה אני מאושרת שאני לא צריכה למצוא תחפושת השנה... אמילי שהולכת לחפש את הסושי שנעלם (איזה באנר מפגר...)

Hell is beige

New member
בימי התחפשתי ל...

עין, ברז כיבוי, `ורט קוביין, סרסור, ועוד משהו שאני לא זוכר כרגע... היה לנו ילד שהתחפש פעם אחת לשולחן ופעם אחת למנה פלאפל

kirk hammet

New member
שאלה קיומית

יש לי שאלה קיומית !!!!!!!!!!!!! אם כוסית זה בגלל הכוס , איך אפשר בדיוק להטות את זה לזכר ???? כידוע לכל , לזכר אין כוס , יש לו משהו שיש לו הרבה שמות ילדותיים : בולבול , זין , צינור ואפילו שימו לב שימו לב - אנקונדה !! אבל באמת יש לקרוא לו פין בעברית תקנית ומהיום אל תאמר כוסון אמור פינון

Levinzone

New member
לא! מעתה אמרו

אשכיסט\ אשכון! אבל עדיף שבכלל לא תאמרו, אלו המילים הכי מטומטמות שקיימות תודה -יעל-

imagine

New member
מה קורה גבבברררר?

ציטוט של רוב הבנים המתלהבים בשכבה שלי, אין לי מושג למה הכנסתי את זה הנה. הקיצר מהיום אל תגיד כוסון הגד זינון - הגיע הזמן לשון (וגם הבגרות תגיע בקרוב מאוד בגלל הזונות ממשרד החינוך).

למעלה