עצה!!!

רותם ג

New member
עצה!!!

מה כדאי להתחפש מהתחפשות הבאות: ``מרלין מונרו`` , ``בטי בופ``, ``אשת מערות``, ``פיה`` למי שיש עצות טובות שיגיד לי ומההההר!! אני רוצה בפורים תחפושת אבל לא סתם משהו של כוסית!!!

ILY

New member
מרלין מונרו

ודבר שני על בנות לא אומרים כוסיות!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה שופטים אותנו על פי איבר המין שלנו????????????

סופרמן18

New member
מה רע במלה כוסית?

כוסית זה מחמאה. אף אחד כשהוא אומר כוסית לא חושב על איברי המין שלכן. כוסית זאת סתם מלה שמתארת בחורה יפה כמו ש``זיון שכל``(לא היתה לי דוגמה יותר טובה) לא קשור בשום צורה לזיון אלא זאת פשוט מלה שמשמעות שטויות. ערן ששונא פמינסטיות

סופרמן18

New member
זה לא קשור

לכל מלה יש מלים נרדפות אבל אם אני מחליט לא להשתמש במלה מסוימת אז צריכה להיות סיבה. חוץ מזה איזה מלים כבר יש? יש את ``חתיכה`` שמשווה בנות לחתיכת בשר ויש את ``יפה`` אז את רוצה שנשתמש עכשיו רק במלה יפה? . ולאף גבר לא יפריע אם תקראי לו ``כלי`` שזה אמנם לא בדיוק אותו דבר אבל זה דומה. ערן

ILY

New member
``יפה`` זה יותא נחמד מ``כוסית``

אישית הייתי מעדיפה שהיו אומרים לי יפה ולא כוסית! אפשר גם לומר: חמודה מתוקה נאה אני אחשוב על עוד, כרגע לא עולה לי משהו...

סופרמן18

New member
נושא

יפה זאת מלה יותר כללית יש ילדות יפות ויש נשים יפות אבל בחורות הן כוסיות:) מתוקה זה קשור לאופי לא ליופי. חמודה זה לא בדיוק כמו יפה וכוסית אם אומרים על מישהי שהיא חמודה אז היא כנראה לא כוסית... נאה זה ארכאי מדי מתי שמעת בפעם האחרונה מישהו(חוץ מהמורה לספרות) אומר את המלה נאה? ערן נ.ב חשבתי על עוד מלה ``נאווה``

ILY

New member
אז אפשר...

אני יודעת, להמציא מילה חדשה! אני וחברה שלי, לומדות בבית ספר של מלא ערסים ובקושי יש אנשים נורמלים! קיצור המצאנו להם מילה: קפלן, קפלנים למה? ערסים מקבלים כל מכנס שיש להם! אפשר לחושב על מילה ממש יפה בשביל בנות שנראות טוב!

סופרמן18

New member
זה באמת רעיון טוב

אני קורא לכל הערוץ למצוא מלה חדשה שתחליף את המלה כוסית! מה דעתך על ציצית:) ? ולא הבנתי את הקטע עם הערסים אולי התכוונת שהם מקפלים כל מכנס שיש להם? ועוד מלים נרדפות: ``פצצה`` ``מדהימה`` ``שווה``(אבל את זה בטח תפסלי כי מה היא שווה? שווה זיון) ערן

ILY

New member
כן כן התכוונתי למקפלים לא למקבלים..

סליחה... אז כולם פה בפורום לאחד מוחות ולחשוב! מילה יפה שתחליף את המילה ``כוסית``... פצצה - משתפר אבל זה כזה של פרחות יותר משאר של אנשים נורמלים! אפשר לחשוב על מילה חדשה שלא קיימת עדיין...

N0

New member
``נרתיקית``

זו המילה שבא לפחות N0 וחבורתו מחליפים את המילה כוסית. אבל בכלל מה הבעיה עם ``כוסית`` ? יש גם ``כוסי`` זה כבר ממש לא קשור לשוביניזם או אברי מין זו רק צורת ביטוי . תפסיקו להיות כל כך מתחסדים הרי גם אם נגיד על מישהי שהיא ``שווה`` הייתן מתלוננות ``נה נה נה אני לא רוצה שישפטו אותי לפי פעולות במתמטיקה`` . N0

Hell is beige

New member
הנה מלה...

קורנת... פחחח... אהמממםם, מה עם בובה? לאאא... בעלת ריאות מפותחות? כבר נדוש... אלוהית? מוגזם, מה אני רבי? אז הנה המילה הכי טובה - פיקצ`ואית? לא בעצם לא... מה עם מחשמלת? נראה לי שאני אוותר... מה עם טובה? רגע, טובה במיטה... לא מתאים... אגב, מה קרה לפרגית (שעדיין בשימוש, אבל בשביל לתאר בנים שהם כוסיות) ושאפה? רחמית? שחלית? איזה מגעיל אני... רגע, רגע... מה אם, נראית מצויין??? נראית תותח??? נראית סבבה??? כן כן כן!!! מצאתי תחליף פוליטיקלי קורקט... אבל אני אשאר בכוסית... החמשוש שומר על המסורת

flowr..

New member
דווקא

דווקא המילה ``כוסית`` תמיד נשמעה לי כמו מילה כזאת של פרחות.. (סליחה על התוית..)

חבר`ה, למה אתם מסתבכים?

חשבתם פעם שאפשר להגיד ``נראית טוב`` (או ``נראית ממש טוב``, או טוב מאוד, או מצוין, או בלתי מספיק... אה לא, נסחפתי...) למה להסתבך כל כך? אני חושבת שאפילו ``חתיכה`` יספק את הביטוי. דולצינאה.

חשבתי פעם ...

אבל אם יש לה רק גוף ? אז ``כוסית`` זה הביטוי המושלם ... אם יש לה פנים יפות .. (לפי דעתי זה יותר חשוב .. :) ) אז אומרים ``נראית טוב ..`` איזה דפוק אני.

hasaroot

New member
שאלה

תאור מצב: את שואלת איזה ברנש שאת מחבבת איך הוא חושב שאת נראית אם הוא אומר לך שאת כוסית אז אדיר לך אם הוא אומר לך שאת נאה - את בבעסה לאיזה שוע כי זה בעצם אומר שאת לא כ``כ.... (בד``כ) hasaroot

ומה את חושבת מקור המילה ``נקבה``?

אני גם לא מבינה מה הבעיה עם המילה כוסית (למרות שאני בת), ומי שיש לה בעיה אז היא סתם מתחסדת. וחוץ מזה, רק לידע הכללי שלך, מקור המילה ``נקבה`` שהיא מילה די מקובלת בחברה שלנו ודווקא לא מאד ``מתירנית`` (סליחה על המילה...), אם תשאלי אותי, המקור שלה הוא במילה ``נקב`` (= חור), כאילו איבר המין הנשי, כוס אם תרצי. לכן שתי המילים באות בעצם מאותו מקור למרות שהן לא מתכוונות דווקא אליו (הרי המשמעות של שתי המילים האלו היא לא - אישה שיש לה כוס גדול). בי נעם

ILY

New member
אני... לא נקבה...

אני Feamle בפירוש זה אותו דבר אם מתרגמים אבל זה נשמעהרבה יותר טוב מנקבה. ממש עצוב שיש פה בנות שלא איכפת להן! לא נמאס לכן מהגברים האלו, השוביניסטים? אני לא נגד גברים, אני פשוט נגד שוביסינטים!

למעלה