רונינה
קודם כל - יופי שחשבת בכיוון של לשאול בפורום מהסוג הזה מכיוון שבטח אין לך עם מי לשוחח על עניינים מהסוג שהעלית כאן. דהיינו - סקס. החברים ענו לך יפה ובעדינות (האמת, כשקראתי את השאלה, חיוך עלה על שפתי וציפית לתגובות נועזות יותר, אבל שאפו לחברים על הסבלנות והסבלנות
) בכל מקרה, זה יופי שבעלך שאל אותך וגרם לך להבין שהוא מעוניין בשדרוג במיטה. זה אומר שיש סוג של תקשורת ביניכם בנושא. וזה אחלה! כמובן שזה יכול להשתפר עם הזמן, אם תשכילי לא לטרפד את זה. חוץ ממין אוראלי, שזה לגיטימי לחלוטין כמו שכבר אמרו לך, יש עוד הרבה מה ללמוד ולשדרג בחיי המין. וככל שתיפתחי ותשאלי (אולי בפורומים מתאימים יותר) בנוגע לשידרוגים - כך ייטב לכם במיטה ואני בטוחה שזה יעלה את רמת הזוגיות והאינטימיות ביניכם בכמה מדרגות למעלה. בעלך יהיה מבסוט ועם הזמן והפתיחות, גם את תוכלי ללמוד להנות מחיי מין משודרגים יותר ממה שיש לכם עכשיו. אגב, אני מבינה שאת מחוברת לאינטרנט. אז גם לא יזיק (אולי בהמשך) אם תציצי באיזה סרטון פורנו או שניים ותלמדי מה עושים. תזכרי שהכל מותר והכל נורמלי ותקין. גברים אוהבים פורנו. בטח גם בעלך! ואם תיישמי את הענין במיטתכם - אני בטוחה שזה יעשה פלאים ליחסיכם שכבר ממילא טובים כמו שסיפרת.
קודם כל - יופי שחשבת בכיוון של לשאול בפורום מהסוג הזה מכיוון שבטח אין לך עם מי לשוחח על עניינים מהסוג שהעלית כאן. דהיינו - סקס. החברים ענו לך יפה ובעדינות (האמת, כשקראתי את השאלה, חיוך עלה על שפתי וציפית לתגובות נועזות יותר, אבל שאפו לחברים על הסבלנות והסבלנות