עצה

במבי53

New member
רונינה

קודם כל - יופי שחשבת בכיוון של לשאול בפורום מהסוג הזה מכיוון שבטח אין לך עם מי לשוחח על עניינים מהסוג שהעלית כאן. דהיינו - סקס. החברים ענו לך יפה ובעדינות (האמת, כשקראתי את השאלה, חיוך עלה על שפתי וציפית לתגובות נועזות יותר, אבל שאפו לחברים על הסבלנות והסבלנות
) בכל מקרה, זה יופי שבעלך שאל אותך וגרם לך להבין שהוא מעוניין בשדרוג במיטה. זה אומר שיש סוג של תקשורת ביניכם בנושא. וזה אחלה! כמובן שזה יכול להשתפר עם הזמן, אם תשכילי לא לטרפד את זה. חוץ ממין אוראלי, שזה לגיטימי לחלוטין כמו שכבר אמרו לך, יש עוד הרבה מה ללמוד ולשדרג בחיי המין. וככל שתיפתחי ותשאלי (אולי בפורומים מתאימים יותר) בנוגע לשידרוגים - כך ייטב לכם במיטה ואני בטוחה שזה יעלה את רמת הזוגיות והאינטימיות ביניכם בכמה מדרגות למעלה. בעלך יהיה מבסוט ועם הזמן והפתיחות, גם את תוכלי ללמוד להנות מחיי מין משודרגים יותר ממה שיש לכם עכשיו. אגב, אני מבינה שאת מחוברת לאינטרנט. אז גם לא יזיק (אולי בהמשך) אם תציצי באיזה סרטון פורנו או שניים ותלמדי מה עושים. תזכרי שהכל מותר והכל נורמלי ותקין. גברים אוהבים פורנו. בטח גם בעלך! ואם תיישמי את הענין במיטתכם - אני בטוחה שזה יעשה פלאים ליחסיכם שכבר ממילא טובים כמו שסיפרת.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אפרופו פורנו

זאת אולי הזדמנות לומר משהו שאיכשהו לא יוצא לי לומר: כמו רובנו, גם אני רואה לעתים סרט פורנו. ותמיד מדהים אותי מחדש כמה החברה האלה בסרטים הם שגרתיים, מקובעים ומשעממים. יש איזו רוטינה קבועה, תרגולת א', אחריה תרגולת ב', וכן הלאה עד הסוף הצפוי. הכל ידוע מראש וחסר כל עניין לציבור. אני חושב שמין הוא דבר הרבה יותר מגוון ומעניין ממה שרואים בסרטי פורנו, ואני לא מתייחס בכלל לנושא אביזרים משחקים וכולי, שכל אחד מהם משעמם בסוגו באותה מידה. אם הייתי בא מהחלל החיצון, לעא יודע מה זה מין והיו אומרים לי ללמוד מסרטי פורנו, הייתי בטח מעדיף לעשות סודוקו.

במבי53

New member
צודק מריוס

אבל אל תשכח שהיא באה ממקום שעולם הסקס והאינטימיות אינו מוכר לה, והסיבה ששלחתי אותה לצפות בסרט פורנו הוא כדי שהיא תקבל מעט אינדיקציה ואינפורמציה ויזואלית לנושא שבעלה מבקש ממנה (כי יש לי הרגשה כבדה שאין לה שמץמץ מושג מה הוא רוצה ממנה. היא כתבה בפורום אחר שהוא מנסה לרדת לה והיא מאד נבוכה. חשבתי שבתור התחלה - לבחורה במצבה, חסרת כל נסיון - יש מקום לראות את הבנאלי, הרוטיני והמשעמם משהו עבורנו. (המנוסים?
) קפיש?

seeyou

New member
שלחת אותה לצפות בסרט פורנו ?../images/Emo178.gif

זאת טעות ,לדעתי יש סרטים כחוךים ויש פורנו קשה לנפש תמימה כפי שמבינים מהפוסט שלה הצפיה תגרום נזק יותר מהתועלת. בסרטים זה סקס נטו-"חייתי"
בלי תוכן של "אהבה"-רגשות שלא לדבר על הציוד שמציגים בסרטים והמציאות של נשואים "רגילים" יוסי

במבי53

New member
אז יש לי משימה בשבילך

אם אתה שומר עליה ודואג שהיא לא תגיע למקומות לא רצויים עבורה בשלב זה: תמצא לה סרט "כחול רך" ותשלח לה. (ואני אבטל את הצעתי אליה שתיגש לחפש פורנו לבדה שמא ח"ו תיתקל בחומר שגדול עליה ותיבהל...
) מכיוון שהיא חסרת נסיון אפילו אינפורמטיבי - ובהנחה שאין לה ממי לקבל את האינפורמציה הדרושה לה - זה נראה לי הכי הגיוני.

seeyou

New member
הכי הגיוני ../images/Emo13.gif לדעתי זה רק בעלה

גם אם הוא חסר ניסיון או שהוא לא מדריך סקס מלידה
את מזכירה את הבדיחה .... 32 גברים במילוים מספרים על החוויות המיניות עם האישה הראשון מתלונן שאישתו לא מרשה לו אפילו בדיחות גסות השני טוען שאישתו שמה ככפות ניילון להחזיק את הקטן בסקס אורלי והשלישי בוכה שאישתו לא מכניס כלום בפה בלי מזלג.... תמיד אפשר לחמם את העבירה ולגשת למלכה כאילו משחק ולא מעשה רציני סקס אורלי אם לא עשוי בצורה נעימה הוא מגעיל

מריוס זכריה

Member
מנהל
האמת, לא נשמע לי רעיון טוב...

לא כתבתי נגד הצעתך, אלא סתם משהו אסוציאטיבי. אבל עכשיו שאנחנו כבר נוגעים בסוגיא, אז אני חושב שזה באמת לא רעיון הכי טוב. היא תיגעל ממה שהיא תראה שם, לא בגלל המיניות, אלא דווקא בגלל היעדר המיניות שיש בסרטים הללו. נרה לי שזה עלול רק לגרום לה ליותר התנגדות למין חופשי ובריא, שכמובן הוא משהו מאוד שונה ממה שעושים שם השחקנים מול המצלמה. הייתי ממליץ לה בעיקר לחשוב, לקרוא ספרים, ואפילו עיתונים עממיים כמו "לאישה", ולהבין מה נורמטיבי ומה לא מתוך סיפוריהם של בני אדם רגילים, כמוני וכמוך.

נומלה

New member
קצת מיושן אולי - אבל ספר בנושא

יכול להיות יותר מתאים מסרט פורנו. כי ספר מוציא את זה מההקשר של פורנו ומעביר להקשר הזוגיות.

I C E M A N 7

New member
מדהים הא?

כל כך הרבה סדנאות יש לנשים, ודווקא לסוגייה הכי חשובה נאדה. לא מבינים שהצלחה בתחום הזה פותרת מחצית מבעיות הזוגיות. קורס של 3 שעות - זה הכל. עזבו אותה מספרים ומסרטים. מספיק שתזכור "הרבה רוק, בלי שיניים" ומשם זה כבר יתקדם טבעי. אל תשכחו שכנראה שגם הוא לא מי יודע כמה מנוסה ולא יודע להעריך איכות.

chenby

New member
נו אז בשביל משפט אחד

שמסביר הכל , לעשות קורס של 3 שעות? אלו מקרים שלשמוע עצות מאחרים - עוזר, אבל ניסוי וטעייה - מלמד.

seeyou

New member
זה נכון-ספר מתאים יותר-הכרתי זוג דתי

שהיו גם בתולים והתחילו את דרכם ביחד בעולם הסקס הם רכשו ספר עם תמונות ולמדו מה שעושה טוב ונעים לשניהם. יש שוני גדול בין "לשפד" סתם אישה לבין להתעלס עם הרעיה או בת זוג..

g u y 4 u

New member
זה אומר ידידי מריוס...

שאתה לא נחשף לסרטים אחרים. אין תחום או נושא מיני שאין שפע סרטים ממנו. אין שם שום דבר מקובע בפורנו. אתה פשוט, כנראה, מעדיף לצפות ועושה לך את זה - סוג מסויים של סרטים. בהחלט יתכן שסוג הסרטים שעושה לך את זה הוא מסוג הסרטים שהאקטים בהם שגרתיים. תרחיב את היריעה? תמצא סרטים ופורנוגרפיה הרבה יותר אקרובטיים, בנושאים מגוונים הרבה יותר ובשלל "העמדות".

feralcat

New member
"גברים אוהבים

(אבל מאוד) שאשה מעריצה את הכלי שלהם. זה הופך אותם לסופר מן! סקס אוראלי הוא הזדמנות נהדרת לפתח אצלך אהבה אמיתית אל כלי זינו של הגבר. נסי לחשוב עליו כעל איבר המעניק לך תענוג רב ועל כך את מעריכה אותו ואוהבת אותו. " http://www.sex-guide.co.il/articles/oral-sex-to-man.php

seeyou

New member
אם את כבר מדברת על מה שגברים אוהבים אז../images/Emo8.gif

סקס אנלי זה במקום ראשון

feralcat

New member
אני לא מתיימרת להיות מומחית גדולה,

רק ציטטתי מתוך הלינק.

נומלה

New member
יש לי הרגשה מטרידה שקיבלת פה

תגובות חד צדדיות קצת. ראשית אני מקווה שבעלך שאל את השאלה שלו אחרי שהוא הביא אותך לאורגזמה סוערת בלשונו אבל משום מה יש לי הרגשה שלא זה המצב. מכאן אולי בכלל כדאי לשאול כמה שאלות מקדימות ללמה את לא יורדת לו. שאלות כמו חווית פעם אורגזמה? לא, זה לא תפקיד האשה לענג את הגבר במיטה באופן חד צדדי. זה באמת שייך לסרט פורנו. כן , כאשר שני בני זוג נהנים מאוד אחד מהשני הם עושים אחד לשני (באופן הדדי) כל מיני דברים. כפי שאמרתי יש;ספרים בנושא שמסבירים בדיוק איך עושים מה ולמה לצפות. הייתי ממליצה לך אבל מהיותי חטיארית בודאי יש דברים יותר חדשים מהספרות שאני קראתי בראשית דרכי.

למעלה