עצה

רונינה4

New member
עצה

שלום אני בת 28 ונשואה באושר שנתיים. אני בחורה מבית מסורתי ודי סגורה בכל הקשור ליחסי מין. בעלי הוא הבעל המושלם מבחינתי עוזר תוכך ומסיע. אתמול הוא הפתיע אותי וביקש ממני דבר שמתאים לדעתי יותר לסרטי פורנו מאשר לזוגיות. קשה לי לומר זאת אך בעלי שאל אותי למה אני אף פעם לא יורדת לו. אני רוצה לציין שאני אוהבת את בעלי מאוד ויש לנו זוגיות נפלאה. חוץ מהבקשה המוזרה הוא אדם נורמטיבי מאוד. אני אשמח לשמוע את דעותיכם מה לעשות?

BlackUnicorn

New member
לפי המחקרים רוב הנשים מבצעות מין אוראלי בבני

הזוג שלהן. אז להגיד שזה מתאים יותר לסרטי פורנו מאשר לזוגיות זו אכן דעה מאוד שמרנית וסגורה... בזוגיות הכי חשוב זה לדעת לתקשר וגם להתפשר במידת הצורך. השאלה היא אם את מסוגלת ורוצה לנסות. יכול להיות שגם את תהני, מי יודע.

seeyou

New member
בכול זאת,לדעתי יש שוני בין מה שרואים בפורנו

לבין מה שבעלה שאל אותה: "בעלי שאל אותי למה אני אף פעם לא יורדת לו" זה לא חייב להיות גרון עמוק
"נשיקות" זה נשמע מפנק מספיק..

מריוס זכריה

Member
מנהל
אין שום דבר מוזר בבקשה שלו.

זו בקשה נורמטיבית לחלוטין. כמובן שאינך חייבת להיענות אם לא בא לך. אבל אי אפשר שלא להסיק משאלתך שאת מאוד מאוד סגורה מבחינה מינית. זה כמובן ענין של חינוך. אני אפילו לא יודע איפה להתחיל להסביר לך מה זה יחס בריא וטבעי לגוף, שלך, שלו, למגע, לעונג. ומאחר וףאינני יודע מאיפה להתחיל, עדי שלא אתחיל. רק דעי לך שמי שלא נורמטיבי זו דווקא את, ואני לא אומר את זה בלעג, בבוז או בביקורת. זאת אמירה רצינית ועניינית, פשוט כדי שיהיה לך בוחן מציאות. ולסיום, אינני מתכוון בזה לומר שמעכשיו תתחילי להכריח את עצמך לעשות דברים שלא נוחים לך. אבל תתחילי לחשוב לעומק על העניין, ולברר עם עצמך מה קורה פה בעצם.

seeyou

New member
לבת 28 נשואה באושר שנתיים../images/Emo140.gif

ה"טןשר שהוא גורם לך הוא גם בעזרת הגוף שלו,ליתר דיוק העברים שלו
אם הוא מנשק אותך בשפתיים את מחזירה לו נשיקה בשפתיים... על אותו "הגיון"
עם יתר חלקי הגוף
כול עוד זה נעים גם לך כול דבר שמתרחש בינך לבין בעלך זה "מקובל". יוסי

מחיאות כפיים סוערות לבעלח של רונינה 4!!!

שחיכה שנתיים בסבלנות. לדעתי מגיע לו על זה מציצה שווה!

ורק אחרי שנתיים הוא מבקש ? חמוווד..

רונינה תתחילי להשתחרר חמודה. זה בזוגיות. בקשתו לא מוזרה..ונורמטיבית לחלוטין. אממ.. וכמובן כדאי שזה יהיה הדדי.

וברצינות

כל הכבוד לו שאזר אומץ ושאל, תפרגני לו על זה וותנסי לחשוב אולי גם לך יש משהו שיכול להדליק אותך. אני מכירה לא מעט מסורתיות שמרשות לעצמן להנות מסקס ואני רוצה להזכיר לך - הוא בעלך מותר לך!

g u y 4 u

New member
מוזרה?????????

מה מוזר בלמצוץ? זה חלק בלתי נפרד מהרפרטואר של האדם משחר ההסטוריה. למה בעצם את חושבת שזה מוזר? בעיני רוב הגברים זה אחד האקטים הכי אינטימיים שהם יכולים לעלות הדעת. כל הגברים אוהבים שמוצצים להם. זה נורמטיבי לחלוטין. אגב... שאלה.... כתבת שאת בחורה מבית מסורתי ודי סגורה בכל הקשור ליחסי מין..... אז איך את יודעת מה קורה בסרטי פורנו???????

czar

New member
חוץ מהבקשה המוזרה הוא אדם נורמטיבי מאוד

יקירה, אני מרשה לעצמי כאן להיות חסר רסן כי זה בדיוק המקום להיות חסר רסן.....תביני טוב טוב שבדיוק עכשו הוא הוכיח שהוא כן אדם נורמטיבי מאוד, הוא לא היה קודם. יותר מזה, למה שלא תבקשי גם את סקס אורלי אצלך.....כן כן, שירד לך. מתנצל, לא רואה שום קשר בין היותר מסורתית/דתיה/חרדית לבין קיום סקס אורלי....כתוב איפשהו שאסור? להיפך, שחררי את המחסומים מבעלך, רק תהנו מזה יחד מפתיחות גדולה יותר.

g u y 4 u

New member
קול באשה ערווה...

אולי הוא חושב שהיא מדברת יותר מידי והוא בטוח שהפה של הוא.... אתה יודע... אז הוא חייב לשים שם את איברו. לא יכול להיות?

czar

New member
אולי, אבל אישה מסורתית, אני נשאר קורקטי ../images/Emo13.gif

chenby

New member
אכן בקשה מוזרה..

ממליצה לך להפתח בכל הנוגע למין - אחרי הכל, לא מדובר באדם זה מדובר בבעלך - איש שאת אוהבת ומעריכה. הוא היה מספיק אמיץ אחרי כמה שנים לבקש ממך בקשה לגיטימית לחלוטין. ממליצה לך לבלוע (that's what she said) את הרוק, וללמוד להפתח לגבי זה.. אז כן, מתחילים לאט לאט ומתנסים, ולאט לאט נפתחים.. מעבר לזה, אם הוא בעצמו יורד לך, את בוודאי מבינה את החשיבות.. ואם לא, אז זה הזמן לבקש- וזו דרך נפלאה להפתח. זה הכי נורמטיבי שיש. הכי. וזה לא משנה מסורתית או לא, לא למצוץ - זה לא נורמטיבי. לדעתי.. תהני ובהצלחה. :)

למעלה