עצה, עצה, עצה. pleese.......

פשושיתה

New member
עצה, עצה, עצה. pleese.......

יש לי שאלה ממש דחופה: תקשיבו, 99% שאני אלך ללמוד מתמטיקה באוניברסיטה. עפ"י ציוני במתמטיקה אני יכולה להתקבל אוטומטית בלי פסיכומטרי! השאלה היא האם להשקיע זמן עצבים וכסף בפסיכומטרי שאולי אני לא אשתמש בו? אנא ענו לי...

pvd

New member
לפי מה שידוע לי

הפסיכומטרי תקף וחובה להיבחן בו, ע"מ להתקבל לכל אוניברסיטה ולא משנה לאיזה חוג או פקולטה. אבל אולי אני לא מעודכן...ויש תנאים חדשים ומקלים.

למה אתם סתם מטעים?

בטח שאפשר להתקבל לאוניברסיטה בלי פסיכומטרי,אומנם לא לרפואה,אבל כן זה אפשרי {בייחוד לפקולטות שאין להן ביקוש כמו מתמטיקה או פיסיקה ולא חסר עוד..אתם מוזמנים לעיין במדריך לנרשם שמקבלים כאשר קונים ערכת הרשמה לאוניברסיטה}. בקשר לשאלה אם כדאי לעשות,קטונתי מלייעץ בעניין זה,אולי כדאי לשאול בפורום סטודנטים.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif נכון יש ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

פקולטות שאפשר להתקבל אליהן רק עם ממוצע בגרות מסוים. בלי ציון פסיכו'. אז במקרה כזה לא חובה לעשות פסיכו', אם כי הוא יכול לשפר את ציון ההתאמה, אז אם רוצים, אפשר לעשות.... אבל במקצועות הלא מבוקשים האלה, כנראה שזה לא ישנה...

lernery

New member
הבעיה בפיסיקה זה המקצוע עצמו

חבר שלי לומד פיסיקה ופילוסופיה בבר אילן, ובנגב הסכימו לקבל אותו לרפואה(!) אוטומטית, אם הממוצע שלו בשנה א' עובר את ה85. ולמרות זאת, לפיסיקה צריך ממוצע 85 בבגרות או משהו כזה כדי להתקבל (שזה ממוצע מגוחך לחלוטין) ולא צריך פסיכומטרי. הקורסים בפיסיקה מאוד קשים.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif תנאי קבלה זה ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

לא פונקציה של קושי.. זה פונקציה של ביקוש.

חח אתה מסטול ?

פסיכומטרי זה לא חומר לימודי.. זה לא יעזור בחיים.. זה רק מטרה לבדוק למי יש סיכוי יותר טוב לשרות באונ'... לא יותר מזה. אם התקבלת למה לך לעשות ? מה תעשה איתו ? אלא אם כן תרצה להחליף מקצוע ואז תצטרך פסיכומטרי ואז U R DOOMED
אז אתה רוצה להחליף מקצוע ? כי אם לא חבל על הכסף ..

000שירה000

New member
חחח...מי פה המסטול?

אחי- אתה עמוק בקטע הזה של עתודה, הא? לא מספיק עשיתי שירות צבאי, עכשיו גם המצאת לי "שרות באוניברסיטה"??

1234aaa

New member
../images/Emo12.gif

איפה הוא דיבר על עתודה? וכן אופס הוא מיוחד,את מוזמנת להכנס לפורום עתודה ולעשות חיפוש על ההודעות שלו! שעות של הנאה מובטחות! [בייחוד לפני הרבה זמן כשהוא היה ממש פעור..
] אגב שירה,אם זה לא סוד\אישי\וואטאבר איפה שרתת?

1234aaa

New member
אהה הבנתי..

ושירה,הוא התכוון "לשרוד" באוני'..פשוט הקיש לא נכון..

000שירה000

New member
אני יכולה לספר לך..

אבל אז אני אצטרך להרוג אותך. (ואת כל מי שיקרא את ההודעה... חבל, יש פה דווקא אנשים נחמדים!)

למעלה