עצה לגבי פיסול...

LawlietBitchx

New member
עצה לגבי פיסול...

אמממ שלום לכולם יש לי שאלונת קטנה וייעצו לי לשאול פה, כי נמצאים פה אנשים תותחים שמבינים בזה זה הקוספליי שלי לחנוכה: http://www.tekkennation.com/gallery/jin%20kazama/jin%20front.jpg והשאלה שלי היא עם איזה חומר להשתמש כדי לפסל את האריות על הכתף והמגפיים? חשבתי על סקאלפי אבל אמרו לי שהוא מאד שברירי וחבר הציע תחבושות גבס אבל אז לא אוכל להגיע לפרטים הקטנים רק ע"י ציור... יש איזה רעיונות? ותודה רבה רבה לעוזרים ולמסייעים

juliChan

New member
זה צרות .....

תראה אגיד לך בכנות אני בתור בן-אדם שהמיקצוע שלו הוא פלאסטיקאי (עובד עם חומרים מורכבים) הדבר היחיד שיכול לעשות את זה בצורה שאתה רוצה ושזה לא יהיה שביר זה רק מה שניקרא יציקת אפוקסי להגיד לך בכנות אם איך לך איזה 2800 ש"ח לכל החומרים זה בלתי אפשרי

happy berry

New member
הממ.

הייתי אומרת אפוקסי, אבל אתה צריך לעבוד איתו ממש מהר כי הוא מתייבש סופית חצי שעה אחרי שאתה מפסיק להתעסק איתו, וזה זמן ממש מועט כדי לפסל אריה. והוא גם לא זול. בטח לא בכמות שאתה צריך. היתרון: הוא לא שביר אם לא מדובר בחלקים קטנים ובולטים שחוטפים מכה חזקה. או שאתה יכול לעשות בסיס מקרטון או (הכנס כאן חומר פשוט אחר) ולצפות אותו בפימו, ולא ליבש אותו לחלוטין בתנור (אני מכניסה לחמש דקות על מאה מעלות בחום טורבו כפול, אם זה אומר לך משהו) , הוא אומנם נשאר גמיש קצת ולא הכי "קשיח" , אבל לא נשבר. ובכל מקרה תצטרך להזהר מאוד בכנסים, כמו שעושים שאר הקוספלייריםP:

happy berry

New member
ועוד משהו על פימו שלא התייבש לחלוטין~

כשהוא לא יבש לחלוטין אפשר בקלות לפסל אותו עם סכין מתאימה, כך שאפשר להגיע לפיסול מדוייק יותר אחרי הייבוש~

innocence

New member
לגבי הבסיס לא יודעת..

אבל אם אני הייתי עושה את זה אז בטח הייתי יוצרת בסיס מחומר חצי קשיח כמו קרטון/סול או אפילו גבש, רק בשביל הצורה הבסיסים, ואת הקישוטים מעל הייתי עושה עם דבק חם XD אבל אולי זו רק אני.

coral chan

New member
../images/Emo210.gif I-Clay

פלסטלינה רכה ונעימה, קלילה כמו ספוג, קלה מאוד לעיצוב, בעלת מרקם יפה ואחיד, ומתייבשת באוויר כעבור כמה שעות. נמכרת בכמות של גרמים בודדים ועד דליים של כמה קילוגרמים. ניתן להשיג בכל חנות יצירה, נפוץ כמו פימו. יש גם בצבע לבן. נחפשתי לחומר הזה בחנות שבה אני עובדת, וזה אחלה של חומר.

למעלה