עצה לבחורה אבודה

seeyou

New member
"הבנות יכולות להבין אותי "../images/Emo152.gif

" ידיד" שלי מצידו כנראה השלים ודי נהנה מיחסים שלנו (למה לא? קיבל מה שכול בחור רוצה )
זה ברור-
אם הבנתי נכון את רצית "לסרוג"
והידיד התנדב לספק לך את ה"מסרגה שלו
( לידיד שלי הבהרתי שמדובר במשיכה מינית ואינני מעוניינת בשום דבר אחר את יכולה למכור קרח לאסקימואים ולעבוד על בעלך בהמשך רוצה לקבל פרספקטיבה על החיים שלי ממבט אובייקטיבי ? קבלי כרגע בעלך אינו מודע לכלום ונמצא כרגע בעולם האומלל שלו יש להניח שבאחד הימים הוא יגלה ואפילו שיסלח לך-הרי את תוכלי לפרוץ בבכי ולהגיד שזה היה רק סקס ואת אוהבת רק אותו אנחנו נמסים לנשים שקרניות בשטח הריגוש היה רצוי להחליף את הידיד על מנת לקבל סוג אחר של ריגוש וזה גם לא בריא קשר ארוך אני בטוח שהרבה גברים ירצו לעזור ל"בחורה אבודה" כמוך יוסי

הוציאוה ותישרף!!!

ויוגד ליהודה לאמור זנתה תמר כלתך, וגם הנה הרה, לזנונים. ויאמר יהודה, הוציאוה ותישרף. היא מוצאת, והיא שלחה אל-חמיה לאמור, לאיש אשר-אלה לו, אנוכי הרה; ותאמר, הכר-נא--למי החותמת והפתילים והמטה, האלה. ויכר יהודה, ויאמר צדקה ממני

נומלה

New member
האם מותר להסיק מזה ש

אם הבעל איננו נוטה לסקס מותר לחפש בשדות זרים? מה גם לנשים מותר???

ממש לא, שם מדובר בשאיפה לילדים ואישה פנויה

לפחות לפי המושגים שלנו. בדת היהודית, אישה ש"זנתה" דינה מוות, וגם הגבר שאיתה דינו מוות. כך במשנה תורה של הרמב"ם: הבא על נערה מאורסה, שניהן בסקילה. ואינן חייבין סקילה עד שתהיה נערה בתולה מאורסה, והיא בבית אביה; הייתה בוגרת, או שנכנסה לחופה אף על פי שלא נבעלה, אפילו מסרה האב לשלוחי הבעל וזינת בדרך--הרי זו בחנק. [ה] והבא על קטנה מאורסה בבית אביה--הוא בסקילה, והיא פטורה. ונערה מאורסה בת כוהן שזינת, בסקילה. ה [ו] באו עליה עשרה, והיא בתולה ברשות אביה, זה אחר זה--הראשון בסקילה, וכולן בחנק. במה דברים אמורים, שבאו עליה כדרכה; אבל אם באו עליה שלא כדרכה--עדיין היא בתולה, וכולן בסקילה. לעומת זאת, לגבר הנשוי אין מניעה לקיים יחסי מין עם נשים פנויות, שבויות מלחמה, שפחות וכיוצא בזה. תמר, לפי המדרש היא אחת משלוש נשים יפיפיות שבתנ"ך. בראשית פרק לח א ויהי בעת ההיא, ויירד יהודה מאת אחיו; ויט עד-איש עדולמי, ושמו חירה. ב וירא-שם יהודה בת-איש כנעני, ושמו שוע; וייקחהא, ויבוא אליה. ג ותהר, ותלד בן; ויקרא את-שמו, ער. ד ותהר עוד, ותלד בן; ותקרא את-שמו, אונן. ה ותוסף עוד ותלד בן, ותקרא את-שמו שלה; והיה בכזיב, בלדתה אותו. ו וייקח יהודה אישה, לער בכורו; ושמה, תמר. ז ויהי, ער בכור יהודה--רע, בעיני יהוה; וימיתהו, יהוה. ח ויאמר יהודה לאונן, בוא אל-אשת אחיך ויבם אותה; והקם זרע, לאחיך. ט ויידע אונן, כי לא לו יהיה הזרע; והיה אם-בא אל-אשת אחיו, ושיחת ארצה, לבלתי נתון-זרע, לאחיו. י ויירע בעיני יהוה, אשר עשה; וימת, גם-אותו. יא ויאמר יהודה לתמר כלתו שבי אלמנה בית-אביך, עד-יגדל שלה בני--כי אמר, פן-ימות גם-הוא כאחיו; ותלך תמר, ותשב בית אביה. יב וירבו, הימים, ותמת, בת-שוע אשת-יהודה; ויינחם יהודה, ויעל על-גוזזי צאנו הוא וחירה ריעהו העדולמי--תמנתה. יג ויוגד לתמר, לאמור: הנה חמיך עולה תמנתה, לגוז צאנו. יד ותסר בגדי אלמנותה מעליה, ותכס בצעיף ותתעלף, ותשב בפתח עיניים, אשר על-דרך תמנתה: כי ראתה, כי-גדל שלה, והיא, לא-ניתנה לו לאישה. טו ויראהא יהודה, ויחשבהא לזונה: כי כיסתה, פניה. טז ויט אליה אל-הדרך, ויאמר הבה-נא אבוא אלייך, כי לא ידע, כי כלתו היא; ותאמר, מה-תיתן-לי, כי תבוא, אליי. יז ויאמר, אנוכי אשלח גדי-עיזים מן-הצאן; ותאמר, אם-תיתן עירבון עד שולחך. יח ויאמר, מה העירבון אשר אתן-לך, ותאמר חותמך ופתיליך, ומטך אשר בידך; וייתן-לה ויבוא אליה, ותהר לו. יט ותקם ותלך, ותסר צעיפה מעליה; ותלבש, בגדי אלמנותה. כ וישלח יהודה את-גדי העיזים, ביד ריעהו העדולמי, לקחת העירבון, מיד האישה; ולא, מצאה. כא וישאל את-אנשי מקומה, לאמור, איה הקדשה היא בעיניים, על-הדרך; ויאמרו, לא-הייתה בזה קדשה. כב וישב, אל-יהודה, ויאמר, לא מצאתיה; וגם אנשי המקום אמרו, לא-הייתה בזה קדשה. כג ויאמר יהודה תיקח-לה, פן נהיה לבוז; הנה שלחתי הגדי הזה, ואתה לא מצאתה. כד ויהי כמשלוש חודשים, ויוגד ליהודה לאמור זנתה תמר כלתך, וגם הנה הרה, לזנונים; ויאמר יהודה, הוציאוה ותישרף. כה היא מוצאת, והיא שלחה אל-חמיה לאמור, לאיש אשר-אלה לו, אנוכי הרה; ותאמר, הכר-נא--למי החותמת והפתילים והמטה, האלה. כו ויכר יהודה, ויאמר צדקה ממני, כי-על-כן לא-נתתיה, לשלה בני; ולא-יסף עוד, לדעתה. כז ויהי, בעת לדתה; והנה תאומים, בבטנה. כח ויהי בלדתה, וייתן-יד; ותיקח המיילדת, ותקשור על-ידו שני לאמור, זה, יצא ראשונה. כט ויהי כמשיב ידו, והנה יצא אחיו, ותאמר, מה-פרצת עליך פרץ; ויקרא שמו, פרץ. ל ואחר יצא אחיו, אשר על-ידו השני; ויקרא שמו, זרח. {ס}

czar

New member
"קיבל מה שכול בחור רוצה ../images/Emo13.gif "

מה זה המשפט הפרמיטיבי הזה, זה שתפשת לך בחור כזה (קופיף) לא אומר על הכלל. מה את מחפשת רחמים או הבנה? למה מישהו כאן צריך להבין אותך? את מבינה שאת למעשה התחלת לגלגל גלגל שלג שיהיה מאד קשה לעצור אותו, ואני מקווה שאין לכם ילדים (מקווה בשבילם)...

מיזוגן

New member
רצית הבנה אז הנה האמת

באופן מפתיע, הפעם התקרבה לאמת דווקא אישה ועוד גברת מפלצת, לא פחות. אלא שהיא לא השכילה להיצמד אליה והלכה לאיבוד אחרי זה. מה שעובר עלייך הוא בלבול של האישה הקרייריסטית בעידן המודרני. אישה לא בנויה להיות הדומיננטית הכלכלית בבית. זהו תפקידו של הגבר. אישה שמוצאת את עצמה בעמדה כזאת, תהיה בחרדות תמידיות ותשליך אותן על הגבר הלא מתפקד שלה, ובצדק. אישה צריכה להיות עם גבר יותר דומיננטי ממנה ושמרוויח יותר ממנה. הגבר הוא המנהיג של התא המשפחתי וחייב להוביל. כשאישה לוקחת על עצמה (מיוזמתה או שלא מיוזמתה) את התפקיד הזה, זה לא יכול להתנהל על מי מנוחות. אפשר לראות את זה גם במה שאמרת פה לאנשים. מצד אחד הצהרת שאת עצמאית ומצד שני שאת רוצה שיתמכו בך. הטבע לא בנה אותך להנהיג. הסיפור של הידיד הוא בכלל לא הנקודה. זה כמו שלי יש מאהבת. בגבר דומיננטי פועל בחוזקה יצר הכיבוש, שהוא חזק שבעתיים מאשר אצל גבר רגיל. האישה החוקית לא מסוגלת ולא אמורה להיות מסוגלת לספק את האקשן הדרוש. מנהיג צריך כל הזמן אישורים חדשים והוא צריך להיות מאותגר תמידית. המודרנים והנאורים מנסים לבלום את היצר ברגשות אשם ומצפון, אך זוהי שטות מכיוון שאין בזה כל רע. זוהי תופעת לוואי של תחושת כח והיא טבעית לחלוטין. את לקחת על עצמך את תפקיד הגבר הדומיננטי ואת לא מסוגלת כרגע להתמודד עם תופעות הלוואי ההכרחיות. הסיבה היא שמתוקף היותך אישה, אין אצלך הפרדה מוחלטת בין אהבה לסקס. את חייבת את ההפרדה הזאת על מנת לקיים את היצר הבריא הפועל בך. אי ההפרדה הזו שהיא הכרחית במקרה שלך, היא אחד הגורמים העיקריים לכך שנשים לא בנויות להנהיג. יש נשים שמסגלות לעצמן את ההפרדה הזאת (הן מחקות גברים במעמדן) ואז הן ישנות הרבה יותר טוב בלילה ולא צריכות פורומים נאורים על מנת להבין.

שילה1

New member
ומה על השמאלנים-שינקאים-פמיניסטיות וכיו"ב?

שכחת את אלו ?

YYYY

איך שאתה הסתבכת הפעם... "אישה לא בנויה להיות הדומיננטית הכלכלית בבית. זהו תפקידו של הגבר. אישה שמוצאת את עצמה בעמדה כזאת, תהיה בחרדות תמידיות ותשליך אותן על הגבר הלא מתפקד שלה, ובצדק. אישה צריכה להיות עם גבר יותר דומיננטי ממנה ושמרוויח יותר ממנה. הגבר הוא המנהיג של התא המשפחתי וחייב להוביל. כשאישה לוקחת על עצמה (מיוזמתה או שלא מיוזמתה) את התפקיד הזה, זה לא יכול להתנהל על מי מנוחות." לפי הגדרתך לעולם לא יהיה לי בן זוג. כי אני מרוויחה לא מעט (טפו חמסה
...) כי אני מאד דומיננטית אולי סופכלסוף יש באמירות שלך משום הסבר לגבי אב ילדי. לא תמיד הרווחתי יותר ממנו , ובגדול יש קורלציה מעניינת בין התקופות בהן התחלתי להרוויח יותר לבין התחלת השפל במערכת היחסים שלנו. אבל זה בעיקר מעיד על הבעיות שלו (וכנראה גם שלך) בדימוי העצמי. הגבר שלי, איש חזק ודומיננטי לתפארת, לא מתעניין בתלוש המשכורת שלי. הוא מחפש קשר של זוגיות, חברות ואהבה (וכמו שהוא אוהב לציין - וסקס. אחרת הכל מתפרק :) ). אין ספק שקשר שמורכב משני אנשים דומיננטיים אינו פשוט. אבל בשלב הזה נראה שגם הוא וגם אני הבנו שקשר עם מישהו לא דומיננטי פשוט... הופך להיות בעייתי לאורך זמן. זה אנחנו. זה לא נכון לכולם. ואני ממש לא מצליחה להתאפק...."נשים לא בנויות להנהיג"?? המנהלות והמנהיגות שפגשתי בחיי היו משמעותית יותר טובות ונכונות לארגונים בהם הן היו ואמר לי איש מאד בכיר השבוע: אני חושב שבגלל שאת אישה יש לך פה יתרון אדיר: את , להבדיל מעמיתייך, מנהלת ממקום של מחשבה על נכונות התהליכים ולא מתוך מחשבה על האגו והטריטוריה האישיים שלך. אז הוא לא אלוהים, והאמירות שלו אינן חקוקות בסלע, אבל הוא זה שמעוניין למנות אותי בימים אלו לתפקיד בכיר עוד יותר. מזל שבן הזוג שלי דוחף ומעודד את הנושא, ושהוא לא מהאסכולה המיושנת, הפרימיטיבית ומנציחת הבורות שלך.

מיזוגן

New member
מה זה הסתבכתי

גם את, כמו גברת מפלצת בעבר, שומעת מה שהיא רוצה ומסיקה מסקנות לא נכונות. אין זאת משום חוסר תבונה, אלא בשל מוגבלות המח הנשי. כשאני אומר שאישה לא בנויה להנהיג, אין זה אומר שאישה לא מסוגלת להנהיג, שהרי ההיסטוריה רצופה בדוגמאות רבות של נשים מנהיגות. 1.לאחוז קטן של נשים בהחלט יש תכונות של מנהיגות. 2.יש גם גברים מנהיגים שלא בנויים להנהיג ושהגיעו למעמדם כתוצאה של צירוף נסיבות, כלומר עצם ההגעה של הפרט לעמדת מנהיגות לא מעידה כהוא זה על כישוריו להנהגה. במקרה שלך למשל מדובר בגבר שרוצה להיכנס לך לתחתונים ואומר את הדברים הנכונים לשם כך. נשים רבות מקודמות בצורה כזאת וגם בכנסת רוב רובן של הנשים הגיעו למעמדן אך ורק בשל כך. את כמו כל אישה ממוצעת מבלבלת בין דברי חנופה לדברים רציניים. מסקנה מעוותת נוספת שלך (שוב, כתוצאה ממוגבלות המח הנשי) היא שנשים מנהיגות לא מסוגלות לקיים זוגיות. גם כאן ההיסטוריה מספרת לנו שזה בהחלט אפשרי וכמובן שזה לא מה שאמרתי. מה שאני טוען זה שזוגיות כזאת לא תתנהל בצורה טבעית ובריאה והיא תתקל בקשיים רצופים ובלתי נגמרים. הודית בכנות שהבחנת בקורלציה (בראבו), אלא שכמו אישה מן המניין את מטילה את כל האשמה על בן זוגך. למדתי בפורום נאור זה שלכל בעיה בזוגיות יש שני צדדים אחראים והנה כשזה מגיע לאישי פתאום זה נעלם. הדומיננטיות שלך באה לידי ביטוי גם בהתנהלות שלך בזוגיות ואת פשוט לא מבחינה בכך, אבל בן זוגך בהחלט מבחין בכך. למעשה שני הצדדים לא אחראים כאן. זוהי התרבות החילונית-שמאלנית-שיינקינאית-ליברלית-פמיניסטית המנוגדת לחוקי הטבע האחראית הבלעדית. שימי לב שגם לכותבת לא אמרתי שהיא צריכה לעזוב את בן זוגה, אלא להשתחרר ממעצוריה הטבעיים כאישה ולסגל התנהגות של זכר שולט. אם הולכים נגד הטבע אז עד הסוף. בן זוגה לא יאהב את זה והזוגיות שלה לא תהיה אידיאלית, אך יתכן שהוא יקבל את הדין ויתפוס את מקומה הטבעי של האישה. זה לא יהיה קל, אך בהחלט אפשרי. בן זוגך מעודד אותך לא כי הוא לא מהאסכולה הישנה, אלא כי הוא מאמין שהוא חייב להתנהג כך על מנת לשמור אותך לצידו. "אם אתה לא יכול לנצח אותו, תצטרף אליו". בן זוגך מכיר באווירה החילונית-שמאלנית-שיינקינאית-ליברלית-פמיניסטית ויודע שזה גדול עליו. תקשיבי לי טוב עכשיו ותקשבנה לי גם יתר נשות הפורום - אין אף גבר אמיתי, כולל הנאורים והמודרניים ביותר, שלא היה מעדיף את בת זוגתו קטנה ופסיבית לידו. כן, כן, גם בני זוגכן. הם פשוט מסתירים זאת ואילו אני משוחרר מכל צורך חברתי ואומר את האמת לאמיתה. וזו כל האמת

מאד יכול להיות

שכל הגברים שאתה מכיר ומתיימר להבין את נבכי ליבם מעדיפים את בנות זוגם קטנות ופאסיביות. ויש כאלה שטוענים שקשר שבו יש אחד שמחליט ואחד כנוע - אינו קשר אמיתי. ויש כאלה שמצליחים להשמע אחרת ואז הם מצליחים לזכות באלו ששוות קצת יותר :) לא מטרידה אותי חוסר ההסכמה איתך בנושא. כל עוד הגבר שלי חושב אחרת או לפחות מצליח לגרום לי להרגיש ככה - אני מסודרת. איני יכולה להיות שלא לחלוק על נקודת המוצא שלך: מוגבלות המוח הנשי, ההתנהגות הגברי נכונה יותר / עדיפה. אין ספק שנשים וגברים שונים במהותם. אבל שוני אין משמעותו עדיפות או עליונות. ואם כבר קצת על הבדלים בין גברים ונשים.... אתה קורא משפט ומניח הנחות ועוד מתלונן על המסקנות שאתה הגעת אליהן. העובדה שהצבעתי על קורלציה מסויימת לא היה בה דבר וחצי דבר של הטלת אשמה. אני מטבעי, כמנהיגה ודומיננטית, רואה בעצמי האחראית הבלעדית למה שאני עושה. <הידעת שיש קורלציה בין מידת הנעליים לרמת ה IQ? ובכל זאת אין שם שום הסבר> אני בחרתי להתגרש, אני עשיתי טעויות בנישואין. איני עיוורת לחלק שלו אבל אני לא מחפשת אשמים. אני בוחנת את ההיסטוריה על מנת לשנות ולבחור נכון יותר בעתיד, אבל זה כל תפקידה של ההיסטוריה מבחינתי.

אייבורי

New member
אני רק לשאלה

נניח וגבר מאן דהו מפוטר מעבודתו וצפוי לשנה ללא פרנסה או חלילה יש משבר במשק ופרנסתו בשנתיים הקרובות קטנה משמעותית האם המסקנה שאישתו חייבת להתפטר מעבודתה בכדי לשמר את הזוגיות? האם במקרה ואישה מקבלת הצעה לתפקיד בכיר שעלול לגרום למשכורתה לגבור על משכורתו של בן זוגה, האם לשיטתך היא חייבת לדחות אותה על הסף <בהנחה שבן זוגה איננו נמנע על חבורת חששל"פ>

אייבורי

New member
אני במצב רוח צה"לי

החילונית-שמאלנית-שיינקינאית-ליברלית-פמיניסטית כל אישה נחלקת לשלשה חלקים, ציצים תחת ומוח מצומק.

nowonder

New member
הממ. הזכרת לי

ספר שירה ישן שקראתי פעם. "דיוקן עצמי בראי קמור".

I C E M A N 7

New member
אני מבין

כשמיזוגן אומר שגברים מנהלים יותר טובים, הוא מאסכולה מיושנת ופרימיטיבית, וכשאת אומרת שנשים מנהלות "משמעותית" יותר טובות, את נאורה ומתקדמת. תגידי, יש מצב שהגישה ה'לא מגדרית' שלך היא זו שגורמת לקורלציה הנ"ל ולא בעיות הדימוי העצמי של בן זוגך?

אוהב טנטרה?

למה לעצור באמצע אם אפשר להמשיך עד הסוף ולהנות? עכשיו נקרא מההתחלה ועד הסוף: "המנהלות והמנהיגות שפגשתי בחיי היו משמעותית יותר טובות ונכונות לארגונים בהם הן היו" דיברתי על ארגון ספציפי, ואנשים ספציפיים, וטענתי בפשטות: אנשים הם אנשים והמיומנויות והיכולות הניהוליות שלהם אינן נגזרות מהמין שלהם. נשים וגברים - אין פה יותר טוב או פחות טוב ובוא נקפיד פה על משהו, טוב? בן זוגי לשעבר כן. תכונה נשית מעצבנת - דיוק

I C E M A N 7

New member
יש תכונה יותר מעצבנת

איכשהו אתן תמיד צודקות
מבין שגם הציטוט של האיש המאד בכיר שהבאת אינו "נגזרת של המין"

הוא

דווקא דיבר על חבורת אנשים שמנהלת משבר מתוך אגו ומלחמה על טריטוריה שזה משהו שיש גם לנשים וגם לגברים אבל במקרה הספציפי שם כמו שאמרתי הוא לא אלוהים והאמירות שלו אינם חקוקות בסלע ואיני מסכימה עם הטענה שלו שזה נובע מהיותם גברים דווקא אתה מבין? גם לנשים וגם לגברים יש תכונה של חוסר מושלמות אפילו לי

I C E M A N 7

New member
אז את מצטטת משהו שאת לא מסכימה עליו?

לא עדיף להתחיל עוד פעם מחדש?

כמו כל אישה

אני משתמשת במה שמתאים לי באותו הרגע
וכיוון שאינך מכיר את הרקע לכינוי, אסתפק בכך שאומר לך שהצורך להתחיל מחדש אינו מגיע תמיד על רקע של בחירה ואצלי זה הגיע על רקע מאד לא חיובי שבו נאלצתי להרים את עצמי מהרצפה עם שפכטל בכל פעם מחדש ולכן המשפט שלך גרם לי קצת פחות לחייך. זה קצת כמו לאחל למישהו שיהיו לו חיים מעניינים....

למעלה