עצה לבחורה אבודה

meshi66

New member
עצה לבחורה אבודה

שלום לכולם , אני לא יודעת אם אני מבקשת עצה או סתם מחפשת להשמיע את הסיפור שלי. אני נמצאת נשואה כ4 שנים ועד לפני כשנה היחסים שלנו היו טובים. בשנה אחרונה גם אני וגם בעלי עברנו קצת טלטלות בחיים האישיים שלנו וזה די הרחיק אותנו. לפחות אותי ממנו - הוא הפך מאדם נעים נוח ומצחיק לעצבני ומחולל ריבים. אני נתתי לו קצת מרחק כדי גם להימנע מוויכוחים. לאחרונה חזרתי להיות בקשר עם ידיד שלימהעברי ולהפתעתי הרבה הקשר די מהר הפך לקשר יותר ויותר אינטימי. די מהר גיליתי שהתשוקה שכבר נעלמה מחיי חזרה והעלתה לי חיוך כל בוקר. חשוב לציין שתקופה מסויימת די נחמתי עם עצמי אך בסוף נשברתי וכולי נשאפתי למערכת יחסים אסורה והמדהימה שלי.למרות שאנחנו בקושי מדברים אני עדיין אוהבת את בעלי ולא מעוניינת לשבור את הכלים וגם יודעת שהוא אוהב אותי. זו הסיבה שלידי שלי הבהרתי שמדובר במשיכה מינית ואינני מעוניינת בשום דבר אחר. בהתחלה היה לו קשה עם זה והוא גם ניסה להתקנתק אך בסופו של דבר גם הוא לא עמד בפיתוי.הכול היה טוב אבל עם הזמן התחלתי להרגיש לא נוח במערכת יחסים שמוגדרת על בסיס מיני בלבד. הבנות יכולות להבין אותי - לנו די קשה לנתק את הרגש ואינטימיות. בקיצור עם הזמן מתחיל להפריע לי ואני לא מעיזה לדבר איתו על כך ." ידיד" שלי מצידו כנראה השלים ודי נהנה מיחסים שלנו (למה לא? קיבל מה שכול בחור רוצה
) אני מצידי די נכנסתי לסרטים - מצד אחד אני די נהנית איתו אך מצד שני אני צריכה לעבוד על עצמי כדי לא לערבב רגשות וזה קצת מפריע לי. בקיצור הכנסתי את עצמי לסרט ודי קשה לי להחליט מה לעשות. בעלי כמובן אינו מודע לכלום ונמצא כרגע בעולם האומלל שלו ולא רואה כלום ממטר. ואני די אבודה מצד אחד קיבלתי ריגוש ותשוקה אך מצד שני גיליתי שכנראה זה לא כל כך פשוט להישאר שפויה ולא להיכנס למערבולת של רגש ורמן. אני כותבת כאן כדי קצת אולי לקבל פרספקטיבה על החיים שלי ממבט אובייקטיבי כי אני די אבודה........ תודה

מריוס זכריה

Member
מנהל
נראה לי שפרספקטיבה כבר יש לך מספיק...

הבנת כבר את הבעייתיות. עכשיו מגיע תור הבחירה. אם את רוצה להישאר עם בעלך, את צריכה לקטוע את הרומן מיד. כל יום נוסף בקשר הזה מקטין את הסיכוי לשקם את הקשר. ובקשר לזה שבעלך שקוע בעצמו ולא רואה ממטר: זה בדיוק המקום שבו היית צריכה לגייס את כל כוחות הנפש שלך ולראות איך את עומדת לצידו ועוזרת לו. במקום זה, הלכת לבלות בלונה פרק. חבל. יש לך עכשיו הרבה עבודה לעשות עם עצמך כדי לתקן מה שקילקלת.

meshi66

New member
תודה על התגובה

שנינו בשנה אחרונה עברנו דברים קשים אבל אתה צודק זה לא מצדיק את מעשי. עמדתי לצידו שנה שלמה גם כשהוא לא תמך בי אך בסוף אזלו כוחותי. תאמין לי הסיפור עם בעלי הרבה יותר מורכב משיכלתי לכתוב . לצערי שנה שלמה אני מנהלת מערכת יחסים ומנסה לתמוך בבן אדם שכבר התרגל שאני שם בכל מחיר וזה קצת נשבר לי.

I C E M A N 7

New member
דרך מקורית לתמוך ../images/Emo45.gif

את יכולה לשדרג את התמיכה. כנסי להריון מהידיד ובעלך ישלם על זה 18 שנה (היה פה לא מזמן בחור צעיר שחשש מנישואין ונאמר לו שזה לא כזה משנה... אז אמרו
)

meshi66

New member
ממש iceman

בלי להכיר אותי ישר שופט - רק במקרה שלי אני ממנת ולא בעלי
תאר לעצמך שחוץ מ"בוגדת" אני אישה עצמאית שמרוויחה טוב ולא צריכה גבר לתמיכה. יש גם כאלה אבל זה לא קשור בדיוק כמו התגובה שלך.

seeyou

New member
אם את "גאה" בעצתך למה שלא תספרי לכולם

הכוונה למשפחה-חברים ....על מנת שיוכלו לשמוח בשיחתך
שלא תביני אותי לא נכון את עושה מה שהרבה נשים עושות אבל לא מציגות את עצמם כמןף
רוצה להיות "אישה עצמאית"? תתגרשי ותעשי מה שבא לך יוסי תשמיטי את המילים "אוהבת את בעלי"-זה יהיה מכובד יותר לא צריכה גבר לתמיכה? יש לך טעות את צריכה 2 ל"תמיכה" אחד מורלי והשני אורלי

מצטרף לדעתו של מריוס

גם בלי בגידה ברקע הקשר שלכם במצב שדורש חיזוקים ועבודה קשה. אם מתאים לך לעבוד קשה,ואת באמת רוצה לחזק את הקשר. עשו טובה לעצמכם ולכו יחד לטיפול משותף. אבל במובן הזה הבגידה כאן היא כמו דיאטה, כמו הפסקת עישון. אם מחליטים לחתוך- אז לא ממחר, ולא משבוע הבא. עכשיו ומיד.

אייבורי

New member
את רכה כמו משי

הדבר היחידי שאפשר להמליץ לך עליו הוא להפסיק לשקר לעצמך ולעשות בחירות כי ממעוף הציפור 1. את לא באמת אוהבת את בעלך 2. הסיפור על הסקס ללא רגשות לא באמת אמין 3. אין לך שום יכולת תמיכה באדם המתקרא בעלך 4. את עדיין חושבת שאת נותנת סקס וצריכה לקבל תמורה 5. לא באת לקבל מבט אובייקטיבי, קיווית שיחליטו בשבילך

הכל יהיה בסדר

בשנה הקרובה, אחרי שתהיי מסובכת ברומן עד מעל לראש ותתחילי לעשות שטויות, והבעל יגלה את דבר בגידה, מעוניינת או לא, לפי איך שזה נשמע הוא דווקא כן יהיה מעוניין לשבור כמה וכמה כלים. אחרי שיזרוק אותך בעידנא דהריתחא מחייו, תלכי להתנחם בזרועות המאהב, ולרצות הרבה יותר ממה שהוא "התרגל" לתת. גם הוא כעבור זיון או שניים יהיה מעוניין לשבור כלים, ומהר. תשארי סוף סוף עם עצמך, בלי הלחצים של השניים האלה, ואם יהיה לך מספיק שכל, תעשי חושבין על ראש שקט איך בכלל הגעת למצב כזה.

meshi66

New member
קודם כול תודה על התגובה

היא אמיתית וכנה. אולי מגיע לי - נכון לא רציתי לקבל תגובה אובייקטיבית אלא רק לספר סיפור. מה עכשיו ? כנראה כלום מבחינת בעלי - יותר מדי שנים הייתי שם בשבילו ללא תמורה הולמת אז עכשיו אני רוצה להתמקד בי. כנ"ל לגבי ה"ידיד" מהתגובות שלכם הבנתי דבר אחד נכון - עכשיו המערכת היחסים היחידה שכדאי לי לתפח זה ען עצמי. תודה ויום טוב

מריוס זכריה

Member
מנהל
ואני חושב שהבנת לא נכון

אני אמנם לא מדבר בשם המפלצת או אייסמן, אלא בשם עצמי. אבל הנה העניין: את חושבת שהשקעת בבעלך ולא קיבלת תמורה הולמת. ואילו אני מוכן להתערב שאם נשאל אותו, הואו יגיד בדיוק אותו דבר: הוא היה בשבילך ואת לא נתת תמורה הולמת. ואז שניכם ויתרתם על המאמץ, וזה נתן לך את התרוץ ללכת בעקבות החשק שלך למקום אחר. ואני אומר: מותר לך ללכת לאן שאת רוצה. רוצה את הידיד? הקשר עם בעלך פשט את הרגל? טוב ויפה! תתגרשו, ולכו כל אחד לחייו. למה את לא עושה את זה? אני טוען שאת לא עושה את זה כי את יודעת עמוק בפניפ ששום ידיד לא יתן לך את מה שבעלך יכול לתת. איך אני יודע? כי את נשארת בקשר. (וזה לא בגלל כסף או פחד או מה יגידו ההורים; יש סיבות יותר עמוקות). להשקיע בקשר עם עצמך זה תמיד רעיון מצוין. אבל את צריכה גם ללמוד מה עשית לא נכון עם בעלך. לקחת אחריות על איך את קילקלת את הקשר, ולתקן את זה. אחרת את נידונה לחיים כפולים. אם זה לא יהיה הידיד הזה, זה יהיה ידיד אחר. לא חבל על הזמן?

meshi66

New member
צודק בהחלט

הקשר עם ה"ידיד" זה דבר די חדש וכמו שאתה רואה כבר התחיל להפריע לי. לגבי הבעל העיניין להישאר בזוגיות אינו עיניין כלכלי (אני די עצמאית בתחום זה למזלי). אבל אתה רואה רק את הצד שלו. השנה היתה קשה לשנינו אבל הוא לא ידע לחזק אותי כמו שאני עשיתי. בעלי אוהב אותי אבל מתייחס אלי כמובן מעליו . וזה הורג אותי. צודק לגבי ידיד כזה או אחר - לגבי הצעות כאלו ומחמאות על איך שאני נראית - אני רגילה לזה יום יום. אבל כאן היתה מעידה שלי - וכמובן היא קשורה ליחסים בבית. רק אני הגעתי למצב של חוסר יכולת ורצון לתמוך במישהו אני רוצה שיתמכו בי. מה רע בזה. כרגע אך אחד משניהם לא יכול לתת לי את זה. אז אני מנסה לעשות חשבון נפש עם עצמי. תודה

אם הידיד לא יכול לתמוך

בדיוק כמו הבעל, אז מה עשית שם איתו? נקמת בבעלך על חוסר יכולתו לתמוך?

meshi66

New member
ממש לא מנקמה

אני גם בחיים שלי לא חשבתי שאני אבגוד ! מעשה שהיה נראה לי עלוב אבל זה קרה . ידיד שלי היה בן אדם מקסים מבין וחמוד. רק שזה התהפך - הוא אמר לי בהתחלה שהוא מנסה לעשות הכול כדי לא להתאבה בי - כנראה הוא עושה עבודה מצויינת רק אני לא יכולה כך לא איתו ולא עם אף אחד אחר. אחרת מה ההבדל בין זנות? רק שכאן לא משלמים. כל הסיפר הזה הוא די טרי ונמשך כולה כמה שבועות כך שאני עדיין מנסה לקלוט לאיזה סרט הכנסתי את עצמי.

אה, זה די פשוט

הכנסת את עצמך לסרט שרק מחבל בסיכויים לשקם את הקשר. את בסחרור רגשי, מנסה להיתלות <לשווא> בגבר זר בתקווה "שיפתור" אותך מהרגשה רעה, והוא בתורו עושה עבודתו נאמנה <לעצמו> - מצד אחד שמח על ההזדמנות לנקנק נשואה ולהרוויח פעמיים ח"ח לאגו, ומצד שני מבהיר לך שהוא שם רק בשביל "דבר אחד". הוא מחניף לאגו החבול שלך בדיוק במידה שדרושה להכניס אותך לרשת, לא מילימטר יותר. את מנסה לפתח אליו רגשות על-מנת להשקיט את הנפש על המהלך "התקול", כדי שאיכשהו תוכלי להצדיק את העניין, ומסבכת את עצמך עוד יותר.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אני רואה רק את הצד שלו?

ממש לא. בקשר של אהבה אין בכלל צדדים! זאת הטעות שלך. ברגע שמתחילים לנהל פנקסנות, כמה אני נותן וכמה הוא, העסק כבר עלה על שירטון. מה שקרה זה שאת איבדת את האמון בבעלך, וביכולת וברצון שלו להיות איתך. ולכן הרמת ידיים וחיפשת סיפוקים בחוץ. יתר על כן, את מרגישה שהוא לקוח אותך כמובן מאליו, והחלטת להראות לו (בליבך) מאיפה משתין הדג. שאת לא מובנת מאליו. אוקיי. הוכחת את זה. מה עכשיו? זאת השאלה. רוצה לקחת זמן לעצמך? כאמור, רעיון מצוין. אבל זה לא מה שיתניע את היחסים. מה שיתניע אותם חזרה זו החלטה שלך להיאבק עליהם, למרות האכזבה שלך. לתת לזה סיכוי. כרגע את עדיין כועסת ומאוכזבת, לכן כנראה שזה קצת מוקדם. נקווה שהזמן יעשה את שלו (אבל רק בתנאי שלא תמשיכי ברומנים מחוץ לנישואין, כי אז הזמן רק יחמיר את המצב).

יש הרבה כעס מוכמן בדברים שלך

הן על בעלך, והן על הידיד - שניהם לא ממש "מספקים את הסחורה" בהרגשה שלך... תמיד כדאי להעיף מבט פנימה, להבין מה כל כך חסר, ולספק אותו לעצמך... עם פחות עבודה על עצמך, ויותר עבודה עם עצמך. מקווה שאת יודעת את ההבדל. בהצלחה

קודם כל, תרגיעי

החיים יותר ארוכים, מורכבים ומעניינים ממה שנראה לך כרגע ולמערכות יחסים, בעיקר כאלה שלא ניתן להצהיר עליהן בפומבי, יש התחלה, אמצע וסוף - בסופו של דבר, ה"ידיד" ילך, ביוזמתו או ביוזמתך ורק את ובעלך תישארו. כמובן, נשאלת השאלה מה יש לבלות את שארית חייך עם גבר שלא עושה לך את זה אבל זו שאלה אחרת - היא בהחלט לא קשורה לרומן האסור שאת מנהלת כרגע.

למעלה