עצה חברים...

A לוןA

New member
זו רציונליזציה שאין לה אחיזה במציאות

גם כי אני לא מכיר שום מחקר שנעשה על העניין, אז אי אפשר לקבוע בוודאות לכאן או לשם
שנית- מי אמר שהבוגדים (כולם או רובם) משווקים לעצמם שבן הזוג "אשם" בבגידה?
בנוסף- אני מכיר זוגות שבן/ת הזוג היו מאוד בוגדניים במערכות קודמות, ולא בוגדים בנוכחית (ואפילו כאלו שבגדו והפסיקו באותה מערכת)
ואחרון- למה להסתכל רק על הצד של "אם הוא הצליח להתגבר על המחסום- אז הוא יבגוד לא משנה במי", ולא להסתכל על הצד שאומר "הוא בגד, נתפס, הוא כבר יודע מה המחיר שצריך לשלם על בגידה- הוא כבר לא יעיז לעשות את זה יותר"
לפי התפיסה הזו- מי שבגד הוא דווקא מועמד מצוין למונוגמיה.
&nbsp
זה נשמע מופרך?
&nbsp
טוב, גם ההנחה הראשונית כזו :))

shirael

New member
כולם מתעסקים בכוונות של האדון,

יבגוד או לא, מה המניעים שלו, יתגרש או לא, מה טיב הקשר עם אשתו...
&nbsp
יופי. מה עם העובדה הפעוטה שהזין הזה הוליך אותה שולל במשך לא יודעת כמה זמן שהם ביחד, שיקר לה ביודעין בפנים, אמר שהוא גר בנפרד כשהוא בעצם גר עדיין בבית?! זה לא שקר לבן שנפלט בטעות, ואפילו לא שקר כזה ספונטני מתוך רצון להרשים, שהאדם תופס את עצמו אחרי פגישה או שתיים ומתוודה. זו מערכת יחסים שלמה שמושתת על שקר מכוון ומתמשך של אחד הצדדים.
&nbsp
רק על זה היא צריכה להעיף אותו קיבינימט.

אייבורי

New member

&nbsp
מצד שני, כולם משקרים קובע האוס.
&nbsp
&nbsp

shirael

New member
אני אמשיך לחיות את חיי

ולא לבסס את האמונות שלי לגבי העולם על תכניות טלוויזיה

&nbsp
חוץ מזה אז מה אם כולם משקרים? ואם כולם היו קופצים מהגג?? (חייבים לשים פה סמיילי בצורת פולנייה).

אייבורי

New member
עזבי לקפוץ מהגג

&nbsp
מיליארד סינים אוכלים אורז, זה יותר טוב.
&nbsp
אני סתם לשאלה, מתי שיקרת לאחרונה ומה היה העונש ההולם שהיית דורשת לשקר הנ"ל?

shirael

New member
אל תיתמם,

יש שקר ויש שקר - הם נמדדים לפי הכוונה מאחוריהם ולפי ההשלכות שלהם, בדיוק כמו בני אדם. אני משקרת חופשי לגבי דברים לא חשובים שהופכים את החיים שלי לנוחים יותר, אבל להוליך אדם שולל בזדון כדי להשיג ממנו משהו, ואדרבא בתחום הרגשי והמיני, זו נבזות. העונש הראוי - שאותו אני בטוחה שהקארמה דואגת שיקבלו - זה שכל שהשיגו בדרך הזאת יהפוך בידיהם לחול.

אייבורי

New member
מצחיקה את

&nbsp
עכשיו תרגיל למתקדמות, כנסי לכל אתר הכרויות ותנסי למצוא צדיקה אחת.
&nbsp
(אני לא מדבר רק על נשים שבטוחות שהן נראות נפלא ובמקביל שמות תמונה, או על אילו ששמות תמונה מהתיכון)
&nbsp
יחסים בין אנשים כמעט תמיד מתחילים בשקרים.
&nbsp
אבל אני מסכים איתך, חכם להעלים את כל השקרנים מחיינו

shirael

New member
נכרנסתי לשלי

אולי אני משוחדת, אבל בחיי שאין שם שקר אחד

danakama10

New member
כמה אכזבות היית צריך לחוות בחייך

כדי לקחת איתך כאלו מסקנות אומללות על איך שהעולם עובד?
יתכן והמסקנה הראויה היא שאין לך יכולת בחירה באנשים המתאימים עבורך לקשר.

לא כולם

על שם כך בדיוק קבעתי שהלה בן זונה <על אף שאייבורי לא אוהב את המינוח>. גבר שמזבל בשכל על גירושים קרבים כדי לקשור אליו אחת מסומאת הוא נמושה. מילא היה בוגד ישר שבא מתוודא על נישואיו המקרטעים, ובוכה על מחסור בזיונים מפרקי עצמות בתקווה למרסי פאק. או שהיה אומר זה לא היא, זה אני. ככה אני. צריך מהצד. שהיה משקף את מצבו נאמנה. אפשר היה כנגד לשלוף טיעוני חוזים מונוגמיים חונקים. אבל כזה מן ייצור שמוליך שולל בשביל זיון מהצד הוא פיכסה ביכסה. יאק סמיך ומרוכז. ולרצות אותו נואשות <ואת החרא שהוא ינפיק בהמשך> בלי להביט ימינה ושמאלה בהחלט מצביע על בעיה לטפל בה.

רק

עם הראשון <אנס הוא לנצח פרסונה נון גרטה>.
נוכל שמודיע שהוא הולך לסדר אותי הוא אמין בעיני :)
אותו כנ"ל עם בוגד שמודיע שהוא נשוי ו'מחפש קשר בלי לשבור מסגרות'.
שני הטיפוסים מודעים להיותם זאבים מניאקים, שלמים עם זה וחיים בשלום עם האבחנה, ומצד שני לא רוצים לפגוע באף אחד באמצעות רושם מוטעה ובניית ציפיות מיותרות :)

A לוןA

New member
זה היה בהומור

בטוח שיש בוגדים שהם בעיני עצמם ובעיני הפרטנר הסודי שלהם אנשים אמינים ביותר- לי זה נראה כמו אוקסימורון מוחלט.

אגב

לא עניתי לך בפוסט ההוא על 'טבע האדם' לא בגלל שהטיעון שלך על האוכלים עם סכין ומזלג התקבל, אלא בגלל שזה הוביל אותי לנאצים ולדעאש, וקבענו באותו שבוע לא לדבר עליהם

A לוןA

New member
יש שבוע כזה?

למה לא מודיעים לי שומדבר?
&nbsp
(ואת חייבת לרענן את זיכרוני בעניין)

חייבת?

אני?
מה פתאום ובכי למה?
אני לא בתורנות ניוזלטר השבוע.
תפנה לכבוד המינהל שיבדוק מי התרשל, מדוע ולמה.
ושגם ידאג לעונש ראוי.

למעלה