עצה חברים...

princesssss

New member
עצה חברים...

א' הכירה את י' בנסיבות דיי הזויות.
מהפעם הראשונה שהיא שמעה את הקול שלו היא ידעה שהיא נשאבת לאיזור מסוכן.
הדמיון ביניהם היה מדהים.
השיחות הקצרות התארכו ביניהם ונמשכו לתוך השעות הקטנות של הלילה, הצחוק רק הלך וגדל, והצורך אחד בשני רק הלך והתעצם.
הוא סיפר לה שהוא פרוד, מבחינתה הליכי גירושים בעולם הזה כבר הפך לשגרה בקרב האנשים שהיא הכירה אז היא גם לא דאגה לחקור יותר מדי לעומק.. היא הבינה שהוא חי בנפרד מאשתו.
אך עם הזמן הקשר ביניהם הפך לאינטנסיבי
והיא גילתה שהוא נשוי וגר בבית אך לא באושר והאינטרקציה בינו לבין אשתו מאוד מינורית.
הצורך לפגוש אותו ולהיות שלו הוא חזק יותר מכל דבר אחר.
אך המחשבה האם להיכנס לתוך המערבולת הזאת באמת שווה את זה?

מריוס זכריה

Member
מנהל
זאת נשמעת לי כמו שאלה עקרה

גברת א' כבר נכנסה לעניין, ולא מתכוונת לצאת ממנו.
לכן הדיון נראה לי מיותר.
גברת א' תהנה מהקשר, וגם תסבול ממנו, עד שתגיע לקצה היכולת שלה. רק אז זה יגמר.

האישה כבר בתוך הקשר...

קשר עם גבר נשוי זה משחק עם הרבה מתחים ומפח נפש אלה אם כן אישה מוכנה להסתפק בתפקיד
שזוגיות עם נשוי תתאפשר. רק היא יודעת אם שווה לה ואם היא מסוגלת לעצור בשלב הזה ולהחליט שהיא
רוצה חד משמעית גבר פנוי שלא משקר לכולן בחייו......

sharoms

New member
תלוי מה הציפיות שלך מהקשר

איתו.
תשאלי את עצמך כמה שאלות פשוטות:
1. האם את מוכנה להמשיך את מערכת היחסים בצורה כזאת שהוא נשוי ומתראים כשנוח ומתאים לו? אם יש אפשרות כזאת מבחינתך? אם אין לך ציפיות שיעזוב אז הייתי בכייף אומרת לך ללכת על זה. יש הרבה מערכות נשואים מנהלים מערכות יחסים מחוץ לנישואים עם או בלי הסכמה מפורשת מבן או בת הזוג, בעיקר כשכבר אין קשר מיני או אישי בין בני הזוג.
2. אם את כן מעוניינת שיעזוב, תשאלי את עצמך למה הוא עדיין בבית? כי יש לו ילדים שהוא לא רוצה לעזוב? שיקול כלכלי? הוא עדיין מחוייב לאישתו למרות הריחוק בינהם?
זה יתן לך איזשהו כוון לסיכוי שהוא יסכים לעזוב בשבילך. אם אין סיכוי אז אל תכנסי לזה. חבל על הלב שלך.
&nbsp
3. אם יש לו ילדים, בני כמה הם? האם את יכולה לחיות עם גבר שיש לו ילדים מנישואים קודמים שעדיין חיים בבית (משימה קשה בטרוף), אם ילדיו כבר גדולים אז זה פחות חשוב.
&nbsp
4. נניח שהוא יעזוב את הבית בשבילך, איך תראה הסביבה החדשה שלך, האם אישתו הנוכחית תעשה לכם בעיות, תסיט את הילדים נגדכם או שהיא תהיה פרטנרית לגרושין. בהתחלה זה אולי נראה לך שולי אבל זה שוחק משך השנים.
&nbsp
5. מה יהיה מצבו הכלכלי אחרי הגרושים?
הרי את לא רוצה להיות מפרנסת יחידה כשתהיו יחד. אם יש לו ילדים יתכן שמצבו הכלכלי יהיה נמוך יותר ממצבו כיום בגלל דמי מזונות
&nbsp
6. ההורים שלו, המשפחה שלו, איך הם יתנהגו אליך. כרגע זה נראה לא חשוב אבל אם תהיי בת זוג שלו בעתיד וחמותך תאשים אותך בפרידה שלו מאישתו והילדים, זה מאוד קשה לחיות במשפחה כזאת
אם ענית לעצמך על השאלות האלה ואת חושבת שזה לא בעייתי אז לכי על זה עם כל הלב. אם אין שם אהבה והוא היה מספיק פנוי ריגשית בשביל להתאהב בך ולעזוב אז אני לא רואה פסול בזוגות שנפרדים כשמערכת היחסים כבר לא מתפקדת ולא טובה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

princesssss

New member
כן...היא כבר בתוך זה.

היא יודעת שזה לא בשבילה. והיא יודעת שזה איזור אסור.
אבל האדון נזכר לציין פרט דיי חשוב כשכבר הכל הפך למוחשי ועמוק.
אני הצעתי לה שלא תיכנס לזה ושלא תיפגש איתו. כי זה סתם להפוך לאישה השנייה זה לא משנה באמת אם הוא ואשתו מתקשרים או לא.
יש לו שיקולים שבגללם הוא לא מתגרש
אבל העדפתי לרשום פה בשביל שהיא תקרא קצת כמה דעות לא אובייקטיבים בשביל להבין שהוא לא מתכוון להתגרש.
דעתי היא כשגבר לא טוב לו במעכרת יחסים לא נשאר בכל מחיר.
ונוח יהיה לו להחזיק בה בתור האישה התומכת והאוהבת.
וכן...היא תסבול.

sharoms

New member
צ'מעי, אני לא רוצה להכליל כי אני לא מכירה את

הגברת אבל בדרך כלל אין דבר כזה "היא לא ידעה שהוא נשוי".
זה ברור לנו, אנחנו מרגישות שמשהו לא בסדר ולא מפנימות.

princesssss

New member
לא היה לה שום סיכוי לדעת.. הוא מתנהל כאילו הוא רווק

יוצאים לבלות ביחד במועדונים,מסעדות,בתי קפה האבסורד שאף אחד לא טרח גם לציין בפניה שהוא נשוי

sharoms

New member
זה לא כל כך אבסורד

&nbsp
תחשבי, גם אם את רואה מכר שלך במעדון לילה רוקד עם אישה שהיא לא אישתו, יעבור לך בראש שאת צריכה לתפוס אותה לשיחה ולספר לה שהוא נשוי?
הרעיון שמכר שלי משקר לנשים צעירות על הסטטוס שלו זה רעיון קצת ארטילאי.
&nbsp
דוד שלי, אח של אמא שלי, הוא אדם רציני כזה, מנהל בכיר וקצין גבוה במילואים. את מכירה את אלו מהדור הקודם, תמיד נותן לנו הרצאות. למשל כשפיטרו את הבן שלו מהעבודה הוא לא הרשה לבן לדרוש דמי אבטלה. ממש מלח הארץ. ויום אחד ישבתי עם אמי בבית קפה והוא עבר ברחוב מחובק עם אישה צעירה שהיא לא דודה שלי. אחרי זה הסתבר שיש רומן סוער.
הפואנטה שלי זה שהדבר האחרון שיעבור לי בראש זה שההיא לא יודעת שהוא נשוי ושצריך לעזור לה..
&nbsp

seeyou

New member
להפוך לאישה השנייה זה לא משנה באמת ?

לדעתי זה לא ממש נכון כאשר זה נעשה מבחירה חופשית עם קשר מספק
מכמה בחינות

את זה למדתי מגיסתי שהתגרשה אחרי 8 שנים והעדיפה להיות "לאישה השנייה"

היה לה הרבה יותר טוב מהנשואים שהיו לה או מכול הקשרים שהיכירה

יוסי

היא אפילו לא נפגשה איתו??!!!

האישה השניה? מתכוון\לא מתכוון להתגרש?
&nbsp
על מה את מדברת למען השם? הם עוד לא נפגשו!! זו בדיחה, או מה...?

כמהאפשר

New member
האמת?

סליחה, אבל זה נשמע קצת מומצא.
עכשיו בלי קשר, לדעתי יש הבדל מאוד גדול בין אישה נשואה שחשבת על פרידה לגבר שמצהיר על אותו הדבר.
אישה תלך אחרי הרגש. לרוב.
לאן שהוא לא נוטה. כנראה גם חברה שלך. רגש. גחמות. תשוקה. אפשר לקרוא לזה בהרבה שמות.
גבר....
המשך ידוע.

אייבורי

New member
חולק על דעת מפלצת

י לא בן זונה, רוב הסיכויים שהוא כלוא במחויבות כאשר הצד השני יובש אותו למוות, חתונה זה חוזה רב סעיפים ומונוגמיה היא רק סעיף אחד

א לוקחת סיכון , אבל אני עדייןממלא לוטו, לפעמים לתקווה יש ערך גדול

ואכן יש סיכוי גדול שנגמר בבכי, מצד שני הנה דנה ספקטור ורן משהו, חיים באושר
הרצון /התקווה שהבוגד יענש הוא תקווה לטנטית של הפוחדים מבגידה שיודעים כי ידם במעל ויש סיכוי שהבחור איתם יברח בסופו של יום

princesssss

New member
אוקיי אבל למה לא לקום ולהתגרש?

לא שאני חלילה שופטת זה יכול לבוא משיקולים מסוימים אבל מבחינה כלכלית אני הבנתי שהוא מוכן גם להשאיר לה את הבית.
לא מבינה למה להישאר בזוגיות שלא עושה טוב ל2 הצדדים בכל מחיר "בגלל הילדים.."
האם בגלל שהוא בוגד באשתו אז הוא יבגוד גם בה?
היא צריכה להבין שזה לא בשבילה.

אייבורי

New member
את בהחלט שופטת

&nbsp
לא שיש בזה משהו רע.
&nbsp
אנשים נשארים בנישואים לא טובים מהמון סיבות, גם כי קשה להם להודות בכשלון
גם כי הם פוחדים מהמחיר שיצטרכו לשלם (גם כלכלי וגם פגיעה בילדים) וגם כי הם לא תמיד יודעים
מהו בדיוק המחיר, כמה הילדים יפגעו מזה, מה הנזק שאתה גורם.
&nbsp
הטיעון פעם בוגד תמיד בוגד, הומצא ע"י נבגדים שמנסים להאחז בתקוות שונות ומשונות, יש בוגדים שימשיכו לבגוד
יש כאלו שלעולם לא יבגדו שוב, יש כאלו שלא חושבים שהם בוגדים ולא מפסיקים לבגוד.
אין תשובה נכונה לשאלה אם הוא יבגוד גם בה, זה מאד תלוי במערכת היחסים שהם יבנו יחד (אם יבנו)
&nbsp
אין ספק שזה לא עבורך לאור המסקנה שלך
בנוגע לדמות הפיקטיבית שדיברת עליה, היא אדם מבוגר שמסוגל לקחת החלטות ובחירות
וגם ישלם את המחיר של אותן החלטות.

A לוןA

New member
תוספת קטנה

"הטיעון פעם בוגד תמיד בוגד, הומצא ע"י נבגדים שמנסים להאחז בתקוות שונות ומשונות"- ומוסיף:
ע"י אלו שחושבים שניתן לצמצם סיכויים לבגידה עתידית אם יסיקו מבגידת עבר (הווה אומר- אני לא אכנס לקשר עם מי שבגד כי הוא יבגוד גם בי)

danakama10

New member
וזה הגיוני מאוד

הרבה אנשים היו רוצים אולי לבגוד אבל הכאב הצפוי לבן הזוג באם יגלה הוא זה שמונע מהם. אנשים שכבר התגברו על המחסום הזה והצליחו לשווק לעצמם שבן זוגם אשם גם הוא ברצון לבגוד יצליחו בקלות רבה להתגבר שוב על המחסום בזוגיות אחרת.

למעלה