עצה דחופה!

יוסי20

New member
עצה דחופה!

האם מישהו יכול להסביר לי בהרחבה מהם הקריטריונים ברכישת רכב יד שניהה.ממה אני צריך להזהר ואיך ניתן לוודא שהרכב תקין.האם עדיך לרכוש רכב יד 2 ממגרש מכוניות או מאדם פרטי.כמה עולים הטיפולים השוטפים לרכב לשנה?מחכה לתשובה בדחיפות!

ariegur

New member
רק בגלל שאני בחור טוב אעזור לך

כשאתה קונה רכב מיד שנייה בדוק היטב : 1. האם היד השנייה שרירית
אם לא, הזהר
2. כמה שיער יש על היד השנייה
2.1 אם אין שיער, האם זו יד של אישה ? 2.2 אם זו יד של אישה, עזוב את הרכב, נסה לקחת את האישה. 3. מה מצב הצפורניים של היד השנייה
3.1 אם הן מטופחות, קנה
3.2 מה צבע הציפורניים
אם זו אישה, צבע ציפורניים אדום מוכיח על ---- נהיגה ספורטיבית - היזהר
הרכב בודאי קרוע. מצד שני, האישה בטח ---- על הכיפק. זהו בערך. בידידות, אריה

ariegur

New member
עם הרעמה ../images/Emo35.gif?../images/Emo35.gif פעם היתה לי

אבל אצלי הכל בסדר. מה שלומך ? אריה

יוווווווווווו ../images/Emo6.gif

ז"א ש.. אתה מתכוון.. כה סתם אתה.. אני ואתה בלי.. שנינו .. רכות מחפשת מילים

ariegur

New member
אך .... איזה שפתיים.

אני הולך לישון, לילה טוב. אריה עייף.

עוד פעם???

אתה הרי יודע שאני שונאת סדר מעדיפה לא להבחין בין ידיים שלך לרגליים שלי העיקר שהפוך מעלינו, שלא תצטנן לי חס וחלילה.

עזוב אותך משטויות.

את מי מעניינים הפרטים האלה?? סוג רכב, איזה יד, טיפולים... בולשיט. הדבר הכי הכי חשוב - שזו תהייה מכונית בצבע סגול מטלי. ושיהיו לה ריפודים ורודים. פירחוני הכי טוב. והטיפול הכי חשוב
בכל שבוע להחליף את מפיץ הריח. להתחלה יתאים ריח ויולט עדין. אה. כן. תתדלק מידי פעם. משום מה זה חשוב, אל תשאל אותי למה. רכות מייעצת

הקריטריונים למכונית יד שנייה =

הם כמו הקריטריונים לאשה יד שנייה לעולם לא תדע ממה להזהר אין דרך לגלות אם היא תקינה עדיף לרכוש אותה עם חוזה אי אפשר להעריך את עלות הטיפול השוטף קיים רק הבדל אחד - מכונית יד שנייה אפשר למכור הלאה בהפסד קטן עם אשה יד שנייה אתה נשאר בדרך כלל כל החיים. יוסי, עדיף ללכת על המכונית ולבנות על המזל. עם אשה אתה אפילו על המזל לא יכול לבנות. שבת שלום, מיכאללה

למעלה