עצה דחופה!

ariegur

New member
אם כבר - אז היתרון הגדול של המכונית

על האישה הוא שהמכונית לא יודעת לדבר
. אבל חבר שחזר עכשיו מאירופה סיפר לי שנסע במכונית שבלבלה לו כל הזמן את המוח ועוד בגרמנית
. אריה

מאז ביקורי האחרון אצלך......

נהיית רעה? מה יש, אם אישה הוא רוצה, שיקבל, שיסבול... ואנחנו, גברים יד שניה, יותר טוב??? מי כמוך, ידידתי, יודעת את האמתתת ומתי בכלל כבר תרדי אלי? געגועיי

יוסי20

New member
אולי תתיחסו אליי ברצינות

אני התכוונתי לקבל מכם תשובה עינינית ולא שטויות.בבקשה עיזרו לי.אני רוצה לדבר על רכב לא על ידדים ציפורניים ונשים!על זה כיף לדבר אבל לא עכשיו

כל העמדות תפוסות

הגעת למקום הלא נכון בזמן הלא נכון. כאן עוסקים רק בשטויות. בפעם האחרונה שעסקנו ברצינות סגרו לנו את הפורום. נסה אולי בפורום סקס, שם יש אנשים עניניים. מיכאללה הולכת לישון אריה תזוז קצת

מיכאלה, רכות, אם לא הייתי עוקב...

הייתי מאמין למה שכתבתן, לא הייתי יודע את מי אהבתן, הייתי חושב שאין לכן חוש הומור, אתן לא מתייחסות לכל חמור... אז אל תתיחסו יקירותיי, סתם צרף לחדר את שטויותי, מצטרף לשטויות שאתן כותבות, לעיתים אוהב את מה שאתן אוהבות. אבל... אתן מסוגלות ליותר... ואני לא מתכוון לוותר !!! התעלו על עצמכן - שיפכו קצת כשרון, חברו את הקטר - אלי - לקרון, אחרי הכל - צריך קצת להנות, לא הכל בכסף לקנות... תודה. חיברתי בין שתייכן, לא ברור למה, אולי חוסך במילים, לא יודע כמה... ושוב...תודה.

הקושי(ה) היומי( ת)

האם וירטואלית אפשר להתרגש? וירטואליה ריגשת אותי עד דמעות אתהעוקב אחרי!!! WOWWWWWWWWWWWWW מזה זמן רב מחפשת מישהו שי(ת)עלה ומדבריך מסיקה שאם אין אני לי מי לי! אל תוותר לי שונאת אותם וותרנים ועוד יותר רופסים ומתרפסים. מבטיחה להשתפר בתנאי שאתה תמשיך לעקוב זה עושה לי נעים בעורף. מיכאללה

למעלה