אם כל אחד כבר נמצא בקשר עם בן זוג אחר וכבר התקדם מאז הקשר שהיה לכם- אז כן. אם לא- ביג נו נו.
S sweetjane1982 New member 27/2/12 #12 אם כל אחד כבר נמצא בקשר עם בן זוג אחר וכבר התקדם מאז הקשר שהיה לכם- אז כן. אם לא- ביג נו נו.
P popco83 New member 28/2/12 #14 לא. אף אחד מאיתנו לא בקשר. (לפי מה שאני יודע היא רשומה בכל אתרי ההיכרויות במדינה, דאגה שאדע) המצב כבר חודשיים שקט כזה. לא נפרדנו בריב. אבל שנינו מתגעגעים.
לא. אף אחד מאיתנו לא בקשר. (לפי מה שאני יודע היא רשומה בכל אתרי ההיכרויות במדינה, דאגה שאדע) המצב כבר חודשיים שקט כזה. לא נפרדנו בריב. אבל שנינו מתגעגעים.
פ פילוסוף רוחני אוהב New member 27/2/12 #13 כל זמן שאוהבים, צריך להיות בקשר דעות שונות רק סיבה לוויכוח, אלא אם מדובר בעקרונות מוסריים.
P popco83 New member 28/2/12 #24 אנשים אני בדרך למטה אני כבר לא יודע איך לבקש את העזרה. הגעגועים אוכלים אותי. היא חסרה לי. אני מתחיל לא לאכול ולחשוב עליה כל היום. אני מפחד לפנות אליה ולצאת מושפל.
אנשים אני בדרך למטה אני כבר לא יודע איך לבקש את העזרה. הגעגועים אוכלים אותי. היא חסרה לי. אני מתחיל לא לאכול ולחשוב עליה כל היום. אני מפחד לפנות אליה ולצאת מושפל.
פ פילוסוף רוחני אוהב New member 29/2/12 #26 אם אתה מחבב אותה אין סיבה שלא תפנה אליה, וכל זמן שתהיה נחמד אליה לא תרגיש מושפל.