עצה בקשר להמשך

popco83

New member
עצה בקשר להמשך

הייתם ידידים כמה שנים יצאתם, ונפרדתם כי ישנה התנגשות בין עקרונות שלכם שני הצדדים מעוניינים להשאר בקשר הייתם ממליצים לחזור להיות ידידים?

too addictive

New member

henoh0

New member
יש שיגידו ואני ביניהם

שאין כזה דבר לחזור להיות ידידים זה תמיד יהיה מוזר ותמיד יהיה בראש הקשר שהלך. השאלה עד כמה ידידים הייתם לפני וכמה קרובים רוצים להיות אחרי

EastGirl83

New member
אני מאלה שיגידו לא!

והסיבה לכך, תרצו או לא תרצו, קשה מאוד לראות את האחר או את האחרת, לאחר הפרידה עם מישהו/מישהי אחרת/אחר... זה לא קל, במיוחד אחרי כל הרגשות. אבל אני כן יודעת שיש זוגות שנפרדו וטוב להם יותר להיות ידידים. ולכן קשה מאוד להגיד כן או לא... אבל אני מאלה שיגידו לא, בלתי אפשרי, לא היה ולא יכול להיות גם.

popco83

New member
מה עושים עם ההיקשרות?

הכוונה היא אם אותו אדם הוא אדם שנקשרתם אליו, אני למשל פתחתי בפניה את כל ליבי לכל אורך הקשר. דיברתי איתה על הדברים הכי הכי אישיים שלי. היא ידעה עליי הכל. החבר(ה) הכי טוב בגדול. איך מתגברים על החסר הזה?

popco83

New member
נכון, כיום ממרום גילי אני יודע את זה

הזמן באמת עושה את שלו. למזלי, בסופו של דבר תמיד ניתקתי קשרים. זה מתוך הפחד מהסיפורים האלו שאנחנו שומעים / קוראים לפעמים על מישהו או מישהי שכבר אחרי המון שנים מהפרידה עוד נעולים על האקס אפילו כבר אחרי שנישאו למישהו אחר. מחריד ומפחיד. אבל בינתיים כשהזמן עובר, מה עושים? אני גבר אמנם, אבל טיפוס די, איך לאמר, רגשן. רומנטי כזה. תמיד נזכר בדברים הטובים ובלילות בהם ישנו מחובקים (אה...חרוז) כיף לנשים שיש להן את המעגל הזה של החברות שתמיד יגידו לן את מה שהן צריכות לשמוע... מה אנחנו הגברים צריכים לעשות במצב כזה? זל הזמן הארוך והימים שעוברים לאט (שהלוואי והיו ככה בתקופת מבחנים למשל...) גם בנים וגם בנות...עצות בבקשה!

redsnowhite

New member
וזה שאתה גבר זה אומר שאתה לא יכול להיות

בעל מעגל חברים שכזה שיתמוך בך ברגעים כאלו? זה לא משהו ששמור רק לנשים אתה יודע. האמת, שאת התמיכות הנפשיות הכי טובות בחיי קיבלתי מגברים.. ואלה גברים שאני יודעת בוודאות שגם לחברים הגברים שלהם יתנו תמיכה שכזו. אז יש את זה גם בגברים וגם בנשים.

popco83

New member
גיליתי עכשיו משהו

כשאומרים לי שאני יכול להשיג יותר טוב ממנה, זה פתאום מקל עליי. חבר טוב תיאר אותי במילים על סמך ההיכרות שלנו, תיאר את תכונותיי הטובות וזה גרם לסוג של הקלה.

אייבורי

New member
אצטט את ידידי

גראוצ'יו מרקס "אלה העקרונות שלי, ואם הם לא מוצאים חן בעיניך... טוב, יש לי אחרים."

popco83

New member
כשאתה אומר עקרונות

אתה מתכוון לשרשור הקודם שלי? אז כן. יש לי עקרון שקשור אליה, שאני לא מוכן שיהיו לה אקסים בסביבה. (אני את שלי דאגתי להעיף מזמן). הכי מצחיק / מעציב, שאפילו לשני האקסים שלה אי אפשר לקרוא אקסים. מדובר בקשרים מפוקפקים. שני בחורים שמעולם לא היו שלה, במודע, והיא נכרכה אחריהם. סוג הקשרים הכי גרועים שיש. ככה במשך שנים, קפצה מאחד לשני. כשאחד לא היה זמין עבורה, היא הלכה עם האחר. בגדול, הייתה מספר 2 במשך שנים. ומדובר בכמעט כל שנות העשרים שלה. מדובר בנשמה טובה. אבל כנראה שרק לא מזמן היא החלה להתייצב על עצמה, ואז פגשה אותי. אני הייתי הרציני הראשון שלה, זו שהראתה למשפחה / הורים. קיבינימאט. ואז מצאתי שהיא התקשרה לאחד מהם. ומצאתי בפייס שלה (יש לי חוק, לא להיכנס לפייסים של בנות זוג) תמונות שלה איתו ראש אל ראש, כמו זוג. סאאאמק העולם. "טוב, אני צריכה לראות איך אני מנתקת איתו את הקשר" היא אומרת לי. אחרי שהכחישה בהתחלה.

אייבורי

New member
זה לא עיקרון

זאת פרטיקה ואני חושב, שיותר קל לתפוס זבובים עם דבש מאשר עם חומץ.

אייבורי

New member
הכוונה

הייתה שלפעמים יותר קל לעשות שינוי ברוך. לתקוע אותה עם האמת, עם דרישה להפסיק עם הידידים יוצרת אנטגוניזם. לבקש ממנה לשקול את זה ולהסביר בעדינות למה יכול לעשות עבודה יותר טובה, רק שלפעמים לוקח קצת זמן.

popco83

New member
אני מאד רוצה לשבת איתה ולדבר

ומצד אחד היא כותבת SMS שהיא מתגעגעת. ומהצד השני היא חורשת את אתרי ההיכרויות. בעוד שאני לא מסוגל כרגע לחשוב על קשר אחר. זה כאילו אין עם מי לדבר...

אייבורי

New member
אוייש נו

פעם א. הקטן הסביר לי בקצרה הוא אמר לי, אתה רואה את היד, לא כל האצבעות שוות ככה גם בני אדם. יש כאלו שמתגברים על הכאב בעזרת זיון מפרגן ויש כאלו ששומעים לנה דל ריי

למעלה