עצה בבקשה...

lilaaa1

New member
עצה בבקשה...

יש לי חבר3 שנים הזוגיות לא משהו ביננו רבים הרבה ולא מסכימים על הרבה דברים. הוא לא פתוח ממש.. אני מנסה הכל כדי לגרום לו להפתח אבל לא על זה אני רוצה לדבר עכשיו העניין הוא שכל פעם שאני מנסה לעשות משהו רומנטי אז זה בסוף לא זה כי הוא לא יודע לשתף פעולה, לזרום. למשל אני עושה לו איזה ארוחה רומנטית עם נרות אז הוא יגיד שניה אני רוצה לבדוק משהו במחשב והולך אני מחכה עד שמיתיאשת וקוראת לו אז הוא עושה טובהובא ואז הכל יבש כזה הוא לא זורם לא מנשק יושב ומדבר איתי על שטויות במקום להתרכז בנו וכשמסימים לאכול אז רוצה סרט בלי שום דבר אינטימי.. הוא כזה יבש ואני כזו לא. הוא לא מתרגש מהדברים האלו גם כשאני מנסה מה עושים??

s h i r k u s h

New member
הממ...

נראה לי שיש לכם קצר בתקשורת, אולי כדאי להניח את הקלפים על השולחן ולומר לחבר שזה מפריע לך החוסר שיתוף פעולה שלו בעניין הזה. תגידי לו שאת מנסה לעשות דברים ואת לא זוכה לשיתוף פעולה ממנו וזה גורם לך להרגיש הרגשה של "מה הטעם אם ככה מתייחס"... מקווה שהבעיות תיפתרנה במהרה

lilaaa1

New member
אבל הבעיה היא

שהוא לא יבין את זה, הוא חושב שהוא עושה הכל בסדר, אבל הוא רק צריך שניה ל"כדורגל"...או שלמשל אני שמה מלא נרות באמבטיה אז הוא כזה "למה כל זה?" זה כבר שיגע אותי אז אמרתי לו ok פעם הבאה אני לא אעשה את זה, אז הוא אמר "לא סתם אני צוחק".. אבל מה שכואב זה שזו הגישה שלו...

Miss פטל

New member
מעט גברים יודעים להעריך רומטיקה!!

זה בסדר..החבר שלך פשוט כמו רוב הגברים, אם זה מנחם
זה שהוא הולך שניה למחשב, זה שלא מבין למה צריך נרות יש לי אחד כזה בבית, ולי זה לא מפריע, אלא אם כן הייתי עצבנית עוד מלפני זה. את בהחלט יכולה להגיד לו שזה מפריע לך, אבל אני לא חושבת שהוא ישתנה, ככה שאולי פשוט "תלמדי" אותו מה את אוהבת ומה לא, גם אם הוא חשוב שזה מיותר? תגידי לו שאת אוהבת ארוחות לאור נרות, שאת רוצה לראות סרט מחובקים מידי פעם... אני חושבת שזאת הדרך הכי טובה

lilaaa1

New member
תודה

"צרת רבים נחמת טיפשים"
...אבל אני באמת אנסה לדבר על זה מקווה שזה יעזור.. אבל עדיין זה יקרה כי אני אמרתי ולא כי הוא רוצה.. אוווווף!!

Miss פטל

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

"אבל עדיין זה יקרה כי אני אמרתי ולא כי הוא רוצה" הוא לא מבין בזה..אין לו מושג מה צריך לעשות, ומה זה רומנטיקה. אם הוא אוהב אותך אז הוא ירצה לשמח אותך, ואם תסבירי לו מה את אוהבת אז הוא יעשה את זה בשבילך כי הוא אוהב אותך וכי הוא ירצה לשמח אותך. מקווה שהכל יסתדר לכם!

seeyou

New member
חבר3 שנים בגיל 18?../images/Emo140.gif

-לא מסכימים על הרבה דברים -הוא לא פתוח ממש -לא רומנטי -יודע לשתף פעולה,לזרום - לא מנשק - מדבר איתך על שטויות - הוא כזה יבש -וכשמסימים לאכול אז רוצה סרט בלי שום דבר אינטימי מה גרם לך להשאר, 3 שנים, במערכת יחסים ? אין לא שום תכונה חיובית? יוסי

lilaaa1

New member
19 עוד שבוע...../images/Emo8.gif

ולשאלתך... מה שגרם להשאר זה שאנחנו אוהבים ואני רוצה לתת כמה צ'אנסים שאני יכולה לשפר את הקשר..

seeyou

New member
מזל טוב!תשני את הפרטים שלך.

"אנחנו אוהבים"? זה כללי מאוד רשמת רק דברים שלילים זה שאת אוהבת ואותו,הבנתי....האהבה היא לפעמים עיוורת אבל חושש שאת לא יכולה לשפר את הקשר,בהרבה...

ענתי 10

New member
חמודה, קראתי את כל מה שכתבת

וכל מה שכתבו לך... אני עדיין לא מבינה מה גורם לך להשאר איתו ולהתעקש על הקשר. את כל כך צעירה! יש לך כ"כ הרבה הזדמנויות! ויש כ"כ הרבה דגים בים! ואולי אני נשמעת כמו אמא שלך, אבל אני בסה"כ בת 26. נשואה כבר 4 שנים ואמא ל- 2 ילדים. בגילך אני קברתי את עצמי במערכת יחסים מיותרת וחולנית כמעט, והצלחתי לצאת ממנה רק בעזרת צד שלישי. משום מה תמיד מיהרתי להתחתן ואכן התחתנתי בגיל מאוד מוקדם - 22 . למזלי בחרתי בבן אדם טוב. אבל בגיל 25-26 עברתי איזה שהוא שינוי בדעות ובהשקפת עולם בכלל, והבנתי שלחלוטין אין לאן למהר ואלוהים יודע למה היה דחוף לי להתחתן כ"כ מוקדם. אז את בסה"כ בת 19. תצאי, תבלי, תכירי הרבה בחורים. כמה שיותר תכירי ככה תדעי יותר טוב מה טוב בשבילך, ותדעי לעשות יותר טוב את הבחירה הנכונה כשתחליטי להתחתן.

lilaaa1

New member
את כל כך צודקת רק

יש בעיה קטנטונת... שנינו סטודנטים.. גרים בחו"ל אין כאן הרבה אופציות בשבילי כי אני רוצה ישראלי... יש כאן עוד המון ישראלים שלומדים אבל לא בשבילי...

ענתי 10

New member
אה, זה סיפור אחר. אבל בכל מקרה

זאת ממש לא סיבה להשאר במערכת יחסים שלדעתי היא לא בשבילך (ותסלחי לי על הנחישות). את עומדת לחזור בקרוב לארץ? למה את לא רוצה לצאת לא עם ישראלים? הרי את לא הולכת להתחתן איתם? אולי תנסי ודווקא תאהבי את זה? ואולי דווקא תמצאי שאחרי 3 שנים של מע' יחסים קשה דווקא נחמד לך להיות קצת לבד עם עצמך? = סתם טיפים למחשבה...

lilaaa1

New member
המצב הוא כזה

יש לי פה עוד 3 שנים יש כאן רק בחורות, שרק מחפשות להזדיין עם זרים כל הגברים כאן ממש מגעילים (מכל הבחינות) אז ככה מה עדיף? להיות לבד ומאוהבת, בזמן שהן חוגגות על החבר שלי..? או להית איתו איך שהוא? זה קצת מסובך...מודה..

חושחושה

New member
לא רוצה להעכיר לך את האופטמיות, אבל

זה לא נכון שגברים הם לא רומנטיים, את כנראה בחרת טיפוס מסויים מאוד! לא חושבת שזה יכול להשתנות, אז אם את מסוגלת לקבל אותו כמו שהוא, מה טוב! באופן אישי אני חושבת שאת באמת מאוד צעירה, וחבל לוותר על רומנטיקה, כל הנרות שאת מדליקה, וכל האווירה שאת מנסה ליצור, זה מקשט ומפאר את חיי האהבה, וחבל לוותר על זה! ובכלל, למה להסתפק בגילך, או בכל גיל בעצם, בגבר שלא יודע לשים לב לכך שאת נורא משתדלת להיות רומנטית? מה יהיה בעוד 5,6, שנים, אם כבר עכשיו הוא לא שם לב? יש לזה השלכות מאוד רחוקות, סתם לדוגמא: גבר כמוהו, אם חס וחלילה תחטפי דיכאון לאחר לידה, לא יבין, מה את עושה ענין מקצת מצב רוח לא טוב! אני יודעת שזה לא מדבר אליך, את ממש צעירה, אבל אילו דברים שלא ישתנו לעולם! הוא לא יהפוך לרומנטיקן! מצטערת אם אני נשמעת כמו איוב המנחוס!

lilaaa1

New member
את טועה זה מאוד מדבר אליי

וזה בדיוק גם מה שמפריע לי.. אומנם אני צעירה אבל אני נורא בוגרת באופי ומבינה את כל זה ומרגישה גם קצת חסרת אונים האמת...

habubnik

New member
ואו

קראתי את כל השרשור עד עכשיו, ואני מבינה שאת נמצאת במצב לא רגיל. אבל זה נשמע כאילו את איתו מתוך כורח, ולא ממש מתוך בחירה. האילוצים של "הבחורות האחרות/חו"ל/אין ישראלים/לא להיות לבד" מנחים אותך הרבה יותר מדברים אחרים. כשהייתי בגילך (לא מזמן, אני בת 23) הייתי בעצמי במערכת יחסים עם בחור שמאוד מזכיר לי את הבחור שלך. הייתי משקיעה את נשמתי בו, והתגובות תמיד היו פושרות עד קרות. לקח לי חצי שנה להתאפס על עצמי (כמובן שהיו עוד סיבות מלבד הקטעים הרומנטיים) ודאגתי לפירוק המערכת הזאת. אז מה שיש לי בעצם לומר לך, זה שאנשים לא משנים, את לא יכולה להפוך אותו פתאום לרומנטיקן הגדול בעולם. את פשוט צריכה לשאול את עצמך מה חשוב לך יותר, להשאר איתו (עם כל הכרוך בדבר) או לקחת את הסיכון, להיות לבד, אבל להפסיק להתאכזב ולהפגע. 3 שנים מחייך זה הרבה מאוד זמן בשביל מערכת יחסים פוגעת, כמה עוד את רוצה לתת לו?

lilaaa1

New member
העניין הוא

שפעם הוא לא היה כזה, הוא השתנה. המצב התדרדר להיות כזה ואני רוצה "להחזיר את הגלגל אחורה" איפשהו.. שיגרה אוליי... לא יודעת..?

למעלה