עצה בבקשה!!

שרון 85

New member
עצה בבקשה!!

קניתי נעליים ממוכר יחסית חדש באיביי. היה רשום שמחיר המשלוח הוא $37 דרך PRIOPITY MAIL. שילמתי והכל, אתמול המוכר שולח לי מסר שאיביי לא חישבו נכון את עלות המשלוח וזה בעצם $56!! והוא כבר שלח את הנעליים רוצה לשלוח לי חשבונית על ההפרש. זה מקובל? הוא לא היה אמור לשאול אותי לפני המשלוח אם זה מקובל עליי לשלם עוד $17?

שרון 85

New member
אני מוסיפה...

מדובר בעוד 70 שקל שכבר דיי מורידים את הכדאיות של קניית הנעליים באיביי. אשמח לעצה.

guyp2

New member
איך את יודעת שהו כבר שלח..? כמה זמן עבר מאז

שהוא סימן שהמוצר נשלח..? תשלחי לו הודעה שאת לא מתכוונת להוסיף כסף עבור המוצר, ואם הוא רוצה, שיבטל את ההזמנה..

שרון 85

New member
הוא רשם לי שהם כבר שלחו את המוצר ושבשליחה

הם גילו שאיביי חישבו לא נכון את עלות המשלוח ושהוא מוכן לשלוח לי את הקבלה של USPS כדי שאני אראה שזה עלה $56...

panayotiss

New member
תגידי לו שאילו ידעת את המחיר לא היית קונה

הוא מנסה לגלגל עליך את העלות. תאמרי לו שיספוג את הטעות וירויח קונה מרוצה וחוזרת. איך אומרים...צטערת. you snooze you lose מסכן, אבל מה לעשות שיתבע מאיביי את הכסף על הטעות שלהם, לא בעיה שלך.

שרון 85

New member
איך אני אנסח את זה בצורה טובה באנגלית בלי

להאשים או להעליב?..

panayotiss

New member
לא מאשימה

מבקשת ממנו לקחת אחריות על המעשה שלו. i am sorry but if I knew that this would be the price I wouldn't have bought the product on the first place please take responsility for your actions and solve this problem with ebay I am realy sorry but I will not pay more than what we agreed have a great day אין פה מה להעליב, זה עסקים, הוא טעה בתימחור והפסיד. ככה זה

שרון 85

New member
וזה בסדר? זה מקובל שאני לא מוכנה לשלם את זה

נכון? אני לא מבינה למה הוא לא אמר לי את זה לפני שהוא שלח. יש מצב שהוא יבקש ממני לשלוח את הנעליים בחזרה כשהן יגיעו?...

panayotiss

New member
ממש לא!

טעות שלו והוא צריך לשלם על הטעות. החוזה שאת חתמת עליו היה על המחיר המקורי. אין לו שום זכות לבקש לשלוח את הנעליים חזרה.זבש"ו. טוב שאת שואלת את כל השאלות.

שרון 85

New member
אז אני ארשום לו.תודה רבה על כל התשובות,ממש לא

ידעתי מה אני אמורה לעשות. אני אעדכן כשהוא יענה לי..

שרון 85

New member
עוד שאלה..נעלם לי הסימן של של הכסף!! כאילו לא

שילמתי בכלל!! מה זה? למה?

panayotiss

New member
הוא עשה טריק מלוכלך

נראה לי שהוא זיכה אותך ואז הוא יבקש ממך להחזיר לו את הנעליים כי הפריט לא משולם. תיגשי לחשבון הפייפאל או לכרטיס אשראי תלוי מאיפה שילמת ותבדקי אם קיבלת כסף חזרה. בנוסף צריך להיות בשורה באיביי אייקון של חץ מתעגל שזה בעצם זיכוי. הייתי פותח מיידית נגדו דיספיוט, הוא עושה שטויות.

שרון 85

New member
בדקתי בפייפאל,לא מופיע משהו על זיכוי..גם אין

חץ מתעגל באיביי. מה זה? מה קורה פה? אני מעתיקה לכאן את ההודעה שהוא שלח לי לגבי המשלוח (הוא עוד לא ענה למה שאני עניתי לו), אולי אתה תבין מכאן משהו שאני לא הבנתי.. We did ship your item, but unfortunately, Ebay miscalculated the shipping cost. The actual total is $55.95, which is $18.70 more than you paid. I can show you the receipt from USPS indicating the actual total and provide you with the tracking number as well. I followed all of your directions in terms of filling out a customs form. Please allow me to send you an invoice for $18.70 so that I do receive my full payment amount for the item. Thank you again for your business! מה לעשות אז?

שרון 85

New member
ועוד משהו, בסוף השורה של כל הסימנים באיביי

(התשלום ומשלוח וכו'), רשום לי "Mark as payment sent"..

panayotiss

New member
עזבי את זה

זה עוזר לך במידה ושילמת לו במזומן או בדרך שונה מפייפאל לסמן ידנית את הדולר. אם שילמת בפייפאל הדולר אמור להיות מואר אוטומטית. תבררי בפייפאל שאכן נלקח ממך כסף אל הבחור. אם כן אז תדליקי בעצמך את הדולר.

panayotiss

New member
אם שילמת מהכרטיס אשראי תבדקי בשירות לקוחות

כסף שהגיע משם יחזור לשם. יש לך שורה בחשבון הפייפאל ששילמת את המחיר המקורי + אינדיקציה במייל על התשלום?

שרון 85

New member
כן. יש לי את השורה בפייפאל שמציינת ששילמתי לו

והתשלום הושלם, וגם קיבלתי קבלה במייל כרגיל (כל זה היה ב-22/5).

למעלה