עצב, ושאלה.

דניאלין

New member
עצב, ושאלה.

טוב, גמרנו את הסבב הזה של התרומה, מה היה לנו? שתי הפלות, כמה פעמים שבהן לא הצלחנו, והפעם האחרונה הזו, שכל כך רציתי, כל כך רציתי שזה יקרה סוף סוף, אבל לא קרה. היום בבוקר, כשטיילתי עם הכלבה, שמעתי מבית קפה את השיר של דני סנדרסון ומזי כהן, נדמה לי, ובדיוק התנגנה שורה הזו "כל יום קורים ניסים, גם לנו עוד יקרו..." פרצתי בבכי באמצע הרחוב, אני מומחית בלבכות במקומות הלא מתאימים.
בכל מקרה... נשימה עמוקה.
לקראת הסבב השני אני רוצה להחליף רופא. אני צריכה להשאר באסותא ראשון לציון, מפני, שכמו שכתבתי כאן כבר, בן הזוג שלי להורות הוא נשא HIV ולכן לא כל המקומות פתוחים לפנינו.
אז אני מחפשת רופא, שעובד באסותא ראשון, עם חברת מנור, אם אפשרי, ובקופת החולים מכבי. אני מנסה למצוא רופא ברפואה הציבורית כי אין לנו כל כך כסף. עד עכשיו הייתי אצל פרופ' ויסמן. אני מחפשת מישהו שונה, מישהו שאפשר לדבר איתו, שלא נבהל אם שואלים אותו שאלות, שהוא בן אדם, מלבד היותו רופא טוב. אני זוכרת שעלו כאן השמות ערן הורוביץ וד"ר באום, אם אני לא טועה ואשמח מאוד מאוד להמלצות שלכן נשים יקרות. למעשה אני ממש זקוקה להמלצות שלכן, אני מנסה לעשות דברים מעשיים כדי לא להתמוטט לגמרי, אני לא ממש יכולה להפסיק לבכות.
אלוהים, איזו דרך.

חשבתי עלייך בימים האחרונים..... תהיתי מה קורה איתך
צר לי לשמוע על מה שאת עוברת....אכן הדרך לא קלה

אין לי רעיונות לרופא דרך מכבי
איילת

נני 46

New member
באום עובד במאוחדת

באשדוד בלבד, כרגע לסירוגין עם דר' רענני מתל לשומר

אשרת 1972

New member
לדעתי במכבי יש רק את הורוביץ

מציעה שתרימי לו טלפון ותראי אם הוא יוכל לטפל בך

דניאלין

New member
תודה על התשובות והחיבוקים.

אכן, הדרך לא קלה, האם מישהי היא מטופלת של הורוביץ ויכולה לספר לי, את דעתה, עליו?

אשרת טופלה על ידו.... אני חושבת שיש עוד רופאים שעובדים עם מכבי, אבל אני לא בטוחה שאכן דרך מכבי יחסוך לך כ"כ הרבה כסף, זה נכון שרופאים גובים כסף עבור החזרת עוברים, אבל לפעמים שווה לשלם את הסכום עבור רופא קשוב לשאלותייך.
שיהיה המון המון הצלחה בהמשך

איילת

דניאלין

New member
איילת

אני חושבת על זה... עם זאת, כל ביקור אצל רופא פרטי עולה עוד 1000 ש"ח, וכל החזרה עוד 1500 אם אני זוכרת נכון את מה שכתבת... אז זה כן הבדל גדול, ביחוד שלא ממש יש לי. את היית אצל בר חווה, והוא עובד גם באסותא ראשון, נכון? אבל בפרטי.

החישוב לא נכון..... אני לא חושבת שאת משלמת על ביקור, ייתכן ורק על הראשון אצל בר חוה אבל אח"כ על החזרה בלבד. אפשר לברר עם בנות שמטופלות אצלו אם תרצי אבדוק לך.
הייתי עושה סקר עלויות גם לגבי ד"ר באום...
וכן בר חוה עובד פרטי בלבד.....
והכי חשוב....שתגיעי כבר להצלחה....

דניאלין

New member
אייילת, אשמח מאוד אם תבדקי לי.

אני רוצה לשאול אותך אם את ממליצה על בר חווה, במבט לאחור, אבל לאור ההצלחה די ברורה לי התשובה...

מבררת לך..... ולגבי בר חוה אני חושבת שאמרתי לך את החיוב וגם את השלילה....
וכן התוצאה היא החשובה

מאיהג5

New member
באום

אצל דר' באום ביקור 1000 שח. באים אליו פעם אחת מקסימום פעמיים במקרה שלי שלח אותי גם לאולטרסאונד תלת מימד עוד 800 ש"ח. נראה לי שולח כל אחת כי מפנה לרופא ספציפי מעולה שבודק שהרחם תקין. וזהו. כל השאר עד ההחזרה טלפונית. ביום ההחזרה שילמתי 600 ש"ח באסותא ראשלצ עבור הרופא. 400 שח לשמירת הקפואים והשתתפות טופס 17 החזרה בלבד מכללית עוד 330 שח ואלו העחויות. בהצלחה.

תיקון טעות - משלמים באסותא ראשון 1000 ש"ח

600 לא עבור הרופא אלא עבור ההליך באסותא ו- 400 עבור הטיפול בזרע טרי. אני שילמתי רק 600 כי הזרע היה מוקפא.

מאיהג5

New member
תודה על ההבהרה

אז אני מבינה שהרופא עובד באותו יום ללא תשלום. מעולה. רופא מדהים בזמן הקצר שהכרתי אותו.

80cookie

New member
אני אצל בר חווה , אין תשלום על ביקור

רק על החזרה . התקשורת עם אורלי
בהצלחה בפעם הבאה , מבינה אותך דניאלין , לא לקחת קלקסן , זה טוב להפלות לא ?

השאלה אם בתרומת ביצית הפגישה הראשונית היא רק עם אורלי או פגישת יעוץ גם עם איתי?
אני המשכתי אצלו די ישירות מהטיפולי פוריות אז אין לי מושג......

80cookie

New member
אני כבר לפני כן הייתי מטופלת של בר חווה אז לא

יודעת איך ההתחלה , בתכלס , אורלי אמרה לי אילו בדיקות לעשות ורשמה אותי לחודש של התרומה ויש חודש וחצי להספיק לעשות הכל ואז איתי בונה פרוטוקול

אז זהו שאני לא יודעת מה קורה אם מישהי עוברת מבחינת תשלום, יעוץ, פגישה עם איתי וכו'
אצלי היה אותו הדבר אבל אני מניחה שאצל מי שחדשה זה קצת שונה.....
כל השאר די זהה אצל רוב הרופאים....

דניאלין

New member
קופרמינץ

כנראה נותן קלקסן לכל מי שמגיעה אליו, אצלי הבדיקות היו בסדר ואחרי מחשבה לא מצאתי טעם לקחת באופן אוטומטי קלקסן, זאת אומרת להזריק לעצמי קלקסן, זה נראה לי די על אוטמט הפתרון הזה, והחלטתי שיש מספיק חומרים שנכנסים אליי לגוף לעת עתה.

80cookie

New member
חבל כי נקלטת וזה הפתרון להרבה נשים

שגם אם אין להן בעיה
תנסי פעם הבאה ובהצלחה לשנינו :)

למעלה