עצב, ושאלה.

אשרת 1972

New member
את דעתי על הורוביץ כבר כתבתי הוא מקצועי

זמין חם אמפטי , לפני חודשיים פגשתי אותו באסותא מעבר לחיבוקים הוא התלונן שאני לא בקשר עכשיו שאני הרה , הוא המשיך להאמין בי כשאני הפסקתי כבר מזמן , הבעיה היחידה שויסמן הוא מנהל המחלקה שלו בראשון אז לא בטוח שהוא יוכל לטפל בך , הצעתי דברי איתו , בכל מקרה בהצלחה , אולי רצוי לעשות בירור בעניין ההפלות מחזיקה אבצעות לעדכון חײַובי בקרוב .

ערן הורוביץ עובד גם באשדוד

אם את רוצה למנוע אי נעימות עם וייסמן פשוט תלכי לשם. את צריכה ללכת רק פעם אחת וזה לא מאוד רחוק מראשון...

דניאלין

New member
קצת מבולבלת

רואה כשאני מחפשת בנט שיש פרופ' אריאל הורוביץ ויש ד"ר ערן הורוביץ, אשרת - מי מהם טיפל בך? תוכלי לספר לי קצת?

ערן הורביץ מכין לתרומה דרך מכבי.

עבד יחד עם וייסמן בוולפסון (כנראה עדיין) כך שאל תגידי לו דברים רעים על וייסמן

אני יודעת על באום - גובה 1000 ש"ח

אבל יש החזר של מכבי 600 ש"ח. סה"כ יעלה לך 400 ש"ח
על ההחזרה הוא לא לוקח.
שווה לך לבדוק.

יש גם את ד"ר אריה ברקוביץ לפי מה שידוע לי

נחמד, סבלני, פתוח לשאלות וכל מה שאת רוצה - הוא לא חלק מזה כי הוא מאד מאד עמוס, אבל אם את רוצה רופא מקצועי, מיומן ומתמחה בתפקידו - זה הבן אדם.
הוא גם לא גרידי ולא עובד מתוך בצע כסף.

עברתי אצלו את כל ההפריות שלי, אבל החלטתי לא לעשות אצלו את התרומה אלא במסלול הדסה.

מישהי160

New member
ד"ר ברקוביץ

הייתי אצלו בשני סבבי IVF רגיל , הוא מקצועי, אכן לא גרידי ומקבל את כל מי שצריכה גם עד חצות.. אך אני לא התחברתי לקוצר הרוח ולחוסר העדינות שלו , שתי ההחזרות שעשה לי כאבו מאוד ואין לו סבלנות .. אני העדפתי לעזוב.

יקירתי- הנס אכן יקרה ואין ספק בכך בכלל

ממליצה בחום רב על מיכה באום שמעבר להיותו רופא מקצועי, הוא בן אדם מדהים וקשוב (יש לו הסכם עם מכבי ואת יכולה לקבל החזר).
בהצלחה וחיבוק.

דניאלין

New member
תודה לכולן

על המידע, בהחלט אעשה שיעורי בית ואבדוק. חיבוק, ותודה תודה על כל העזרה.

דניאלין היקרה

המשא שאת עוברת קשה מאוד ראשית 2 ההפלות שעברת האם זה מאותה ביצית? בכול אופן תתחילי בירור הפלות כמו בדיקת זרע תבקשי הלוספראם וכול בדיקה שקשורה אליך היסטרוסקופיה,קרישיות יתר וכו' לאחר מיכן תחזרי לטיפולים ואל תתיאשי בסוף זה יגיע אבל לא סתם יש הפלה.יש סיבה וזה שזה ביציות אחרות ולא שלך זה כבר יותר קל לגלות מה הבעיה עם תירצי להתייעץ אשמח בהצלחה רבה ולהיות חזקה.

דניאלין

New member
היי

שתי ההפלות שעברתי לא היו דווקא מאותה תורמת, כי קיבלתי פיצוי שתי ביציות של אישה אחרת באיזה שלב. עשיתי כבר הסטרוסקופיה ובדיקות קרישיות והכל היה תקין, מה זה הלוספראם? איזו מין בדיקת זרע זו? לא בדקנו את הזרע של בן זוגי, הזרע שלו עובר תהליך ניקוי מיוחד כי הוא נשא, יש לו ספירה יפה וזרעים יפים, כך נאמר לנו בהתחלה.

היי

דניאלין יקרה זה שהחלפת ביצית בכול טיפול זה מעולה ואחרי שעשית את הבדיקות הנה"ל זה מעולה וזה אומר שהבעיה פשוט מתחת לאף שלך אני עברתי 8 הפלות ואז אחרי שהכול היה תקין פשוט עשיתי ניסיון עם ביצית של מישהי אחרת וזרע שלו זה נפל כמו כול ההפלות שהיו באותו שלב שזה גם היה מביצית שלי ב-ivf רגיל וכשהחלפתי ביצית של תורמת וגם זרע פשוט ילדתי תאומות ואף רופא לא עזר לי אני פשוט עזרתי לעצמי לאחר 10 שנים ולכן היתה בעיית זרע לגבייך ההלוספארם אתה יכולה לקרוא על הבדיקה הזו באינטרנט והיא מגלה בעיה בזרע ב- DNA ואח אפשר לראות את זה בבדיקה רגילה אגב בתקופה שלי לא היתה את הבדיקה הזו תנסי לעשות אותה ואם לא אז לעשות את הנסיון שעשיתי למרות שיש גם בעיה של נוגדנים היתה פה ציקי לא מזמן שעברה את הטיפול הזה ואחרי הפלות פשוט ילדה אצלי זו לא היתה הבעיה אני הייתי במקומך הולכת לכיוון הזרע קודם ולאחר מכן בודקת נוגדנים.

דניאלין

New member
בסוף זה יגיע

תודה, את יודעת מה, אף פעם לא חשבתי ולא הציעו לי לעשות גם בדיקה לזרע של השותף שלי, וממש פתחת לי כיוון חדש, האם זו בדיקה שרופא הפריון שולח אליה? בהחלט אעלה את זה אצל הרופא החדש, אחרי שאברר, אבחר ואגיע אליו. ומה זאת אומרת בעייה של נוגדנים, למה את מתכוונת? מה זה הטיפול שציקי עשתה?

אנחנו עשינו אותה. זו בדיקה פרטית

יש אותה באסותא השלום. היא מגלה שברים בדנא. התוצאה לא היתה טובה ועם ויטמינים התוצאה השתפרה אבל לא הצלחנו...ועשינו באמת טיפול עם תרומת זרע כמו שציינה בסוף זה יגיע וזה נקלט. יש לי עכשיו 2 ילדים מאותו הזרע.

דניאלין

New member
פשוט מרגיז אותי

שאף רופא, ובעיקר הרופא שלי, לא הציע לנו לעשות את הבדיקה במסגרת כל הבדיקות האחרות שעשינו, שאני עשיתי. טוב שיש אתכן. תודה מחכה לאור.

לנו ד'ר באום הציע את הבדיקה

זה היה ב- 2008. אז היא הייתה עוד יותר חדשה. לא כל הרופאים מאמינים בה. הקופות לא מחזירות כסף על הבדיקה. זה יכול לתת מימד נוסף.

דניאלין

New member
ועוד דבר - בסוף זה יגיע.

אני ממש מעריצה אותך על ההתעקשות, וההתמדה והאמונה, אחרי שמונה הפלות... השתיים שעשיתי אני עדיין מדממות לי בנפש, כמה כוחות יש לך, וגם על זה שפשוט עזרת לעצמך וגילית בעצמך. איזה יופי. וכמובן כמובן כמובן - על התאומות.

נכון.. היתה לי מטרה ואמרתי שאני יהיה אמא וכך

היה בכול אופן את צריכה להגידתודה שהגוף שלך יודע להיות בהריון ועם הוא זורק את זה אז משהו לא תקין וצריך לבדוק אני כבר עשיתי הכול לקחתי זריקות פרגניל וזריקות גסטון עד שבוע 12 כשהשלייה יודעת להפריש הורמונים לבד כן ולצערי את הזריקות עשיתי לבד בישבן לגבי הנוגדנים קוראים לזה טיפול באמצעות IVIG אפשר למצוא מידע בפורום ובגוגל זה כאשר הגוף שלך מזהה גוף זר שחודר לדם זה בעצם הזרע ולכן הוא תוקף ואז יש הפלה על תלכי כרגע על הכיוון הזה כי ברוב הבעיות זה זרע והכי חשוב עם באמת עשית את כול בדיקות קרישיות היתר בהרחבה כדי לראות שהכול תקין ההלוספארם זו בדיקה שקצת יקרה עולה סביבות ה1000 ש"ח אולי יש החזר מקופת חולים אין לי מושג תיקראי עליה בגוגל ותבקשי מהרופא שילכו על הכיוון שלו מוזר שפיספסו את זה ושולחים אותך לעשות תרומת ביצית בלי לבדוק דברים.העיקר להיות חזקה וזה בסוף משתלם תאמיני לי....

למעלה