עצבני על הבוקר

אטיוד5

Active member
ומה זה "קח אותה לבלות" ?

מה זה בכלל "קח אותה"? מה היא חפץ? ואולי שהיא תיקח אותי? סליחה, כל השטנצים האלה של משחקי גבר-אישה לא לרוחי. אני נגד משחקים. אני לא "לוקח אותה". אנחנו הולכים ביחד.

../images/Emo45.gif צודק!

בזה אני מסכימה בהחלט! זו הסיבה , אגב, שמעולם לא "הציע" לי נישואים... החלטנו ביחד שאנחנו רוצים להינשא...

ארזזז35

New member
וואו.. יש כאן שניים במחזור ואני לא

ידעתי:) מיסטר דג, לא אלאה אותך בענייני דישון, השקעה ושאר מרעין בישין, ותשובתי דלעיל אשר העלתה את חמתך התייחסה לשאלה האם רואים על אדם כאשר הוא עובר לפאזה אחרת בחיים. אין לי תלונות לחוקית שלי, ברור לי שאני זה שעברתי פאזה והיא לא השתנתה בהרבה. פשוט כך. אני לא מקטר על זה, ואני לא מרטיב את בכר בלילות. גם הקשר שיש לי לא נבע מחיפוש אחרי ריגושין או סקס, אלא התגלגל לזה. ויש סיבות למה נשארים במערכת חסרת אהבה , אבל אם לא חשבת עליהם בעצמך.. אז תהנה מהכעס הצדקני שלך... (אגב.. בלבלת אותי כנראה אם אחרים שכתבו פה בפורום, כי חלק מהדברים שיחסת לי פה, לא נאמרו על ידי (סקס, מסאג´, בולעת, מבשלת וכולי) ואני חוזר על מה שאמרתי בתשובה לדבריך.. בלילה. אני לא מצפה מאישה לנקות לבשל ולגדל את הילדים, אני חושב שאילו דברים שצריכים לעשות ביחד וכך אני נוהג.

לארז מדניאל במחזור.

יותר מפעם אחת נשמע בהודעות שלך שהאישה שאיתך לא משהו. כרעיון. נראה לי שאם מצאת פיתרון (במקרה) ואתה חי איתו אז יופי. ואם יש "סיבות" למה אתה נשאר אז....בלה בלה בלה מה שכבר כתבתי. ד"א, תופעה מדהימה. קבלתי לתא האישי מספר הודעות (4) מנשים פה שאמרו לי שבגדול - כרעיון - אני צודק אבל מאחר והן מכירות אותך אישית ואת הסיפור אז אני טועה. אשכרה כולן פה מכירות את הסיפור האישי שלך? ספר גם לי מה שהן יודעות על אישתך. ספר. ס. דניאל.

תודה ארז. קבלתי את ההודעה.

קח את השרשור כרעיון לדיון. בכלל דברתי על זראאאא ולא יודע למה נכנסת לי לפה. מכיר אותו? בהצלחה בן אדם! דניאל

למעלה