עצבני על הבוקר

לא הבנתי......../images/Emo12.gif

לא ירדתי לסף דעתך דניאל!!! הוא צריך לטפח גם את האישה וגם את המאהבת?????? הרי אם הוא בחר בללכת למאהבת-מן הסתם האישה כבר לא כל כך בראש מעייניו??? אז מה? לקנות לה פרחים? לדשן? לתת לה להרגיש סקסית????? ואולי פיספסתי את העיקר-איזו הודעה עיצבנה אותך בכלל????? פרח-שנזכרה לדחוף את האף-ולא תמיד מתי שצריך!

אפשר לענות לך פה? ומה על השרשור?../images/Emo9.gif

הרחתי ג´חנונים ובאתי!!!(מתה על הבצק הזה......ורואים! פחחחחח) מחכה לאורחים לארוחת צהריים(ואצלי בכלל רק בוקר) שמתי לב שאת השקמת קום?? מה, עד כמה שידוע לי פסח עבר כבר-לא? עדיין ממשיכה במלאכת הניקוי?????

viviti

New member
לא בטוח בכלל........

יש לה לאישה מקום של כבוד לכן הוא עדיין שם........ אבל יש דברים שחסרים אז משלימים מהבחוץ

לא מפריע לי שמשלימים מבחוץ

פשוט הוא חוזר ומזכיר לפורום כמה אישתו לא שמה לב שיש לו מאהבת וכמה אישתו לא נוגעת וכמה אישתו לא כמו ולא..... אין לי בעיה שהגבר הזה משלים. אבל היחס לאישתו. שיחליט - אם הוא נשאר שישאר כמו גבר. ואם הוא לא נשאר שיעשה. שיעזוב. רק שלא יבכה פה כמה רע איתה - הרי כבר מצא לו פתרון. דניאל

אלטרנטיבות

יום ראשון להחליט שלא לעשות כלום. יום שני לא לעשות כלום ולהיות מתוסכל מזה. יום שלישי ללכת לייעוץ זוגי משפחתי מיני ואנא עארף כל מה שמתחיל עם ה"פ" הזו. יום רביעי להחליט שלא רוצים לשנות את הקיים בבית,וככה זה החיים, לעשות ביד להתמכר לעבודה ולהתחבק עם הדובי,אם ממש חסר. יום חמישי להחליט שלא רוצים לשנות את הקיים בבית, ולבחור אלטרנטיבה נוספת - משלימה לצרכים החסרים (שהם לא בהכרח סקס,רבותיי). יום שישי להחליט שלא רוצים לשנות את הקיים בבית, ולהחליט שלא רוצים להמשיך את החיים עם אותו בן זוג יותר-משמע להפרד. יום שבת ואז אפשר שוב-לא לעשות כלום... וחגגתי כבר שבעה ימי שבתא ככה. ואכן, להחליט ולעשות זו אופציה אחת. לא כולם נוקטים בה.

אך את באלגנטיות נכנסת בדלת.

איזה גוף. אני ביומיים מחזור, חוטף קצת עצבים. הוא עשה לעצמו כמה שיכול. עושה הבחור. אבל מעלה עשן על האישה שאיתו. חבל שהיא לא פה לספר. דניאל.

קורין1

New member
לדעתי אתה צודק דניאל.......

במקום להתלונן, שיחליט.........ושלא ישכח שהאישה הזאת (אישתו) היא האישה שבחר, היא האישה שאהב(?), היא אם ילדיו..... אז........נגמרה האהבה? כבר לא מסתדרים? אז ממשיכים הלאה, לעולם לא, לעולם לא מדברים רעות עליה........
כל הכבוד דניאל.....

סתם עצבנו אותי. מחכה שתזרוק אותי

פסי מנהלת טיפקס בע"מ. שלום לך פרח. אחרי המקלחת, ופיג´מת הסאטן...איפה את? דניאל חוזר לצבע שמן על סאטן באמבטית קצף ותות.

טוסקה

New member
"מצא מאהבת"

מפני שחיפש? מפני שהוא חושב שלא טוב לו, או שבאמת לא טוב לו, או פשוט "תקלה" - פגש, לא חיפש, לא תכנן, ו...אופס, כימיה חזקה, מגלים שוב רגשות והתרגשויות? ולמרות הכימיה החדשה - הרבה רגש גם לחוקית...מתי יש נסיבות מקילות? או שבגידה זו בגידה זו בגידה... אתמהה... ודניאל (או דג..או דן... או שלושתם) אני מחכה עוד להסבר מאתמול. פסי לא הרשתה לך לענות לי?

אטיוד5

Active member
עיצבנת אותי על אחה"צ

בשבילך גבר זה אחד שלא שוכח "שהיא אישה. תשקה, תדשן .. אל תתן לה לנבול יא חתיכת חלאה (התיקון עלי). תביא לה פרחים עם חיוך. מבלי לצפות לסקס עבור כל מסאג" אז יש לי להגיד את הדבר הבא: אני חוזר עכשיו מהגינה אחרי שעתיים וחצי של ניכוש עשבים שוטים, גיזום. די מותש. אתמול בערב סחבתי את הפריזידר מהמטבח למחסן. ואחרי זה הכנת פתיתים לילדה. עכשיו שאשתי תביא לי פרחים ותמצוץ לי. למה אני צריך להביא פרחים? שהיא תביא! האמת, היא מביאה. אבל לא בשבילי. היא מביאה בשביל הבית. וגם אני עושה למען הבית. והכל בסדר. כמעט. היא קוראת לי עכשיו לבוא לעזור משהו. ביי

קורין1

New member
בזוגיות צריך לתת ולקבל.....

להנות לתת ולדעת לקבל....... ואם אתה(לא אתה אטיוד) כבר לא נהנה לתת, ולא בא לך לקבל.אז תמשיך הלאה.. חוץ מזה שצריך שניים לטנגו.....

אטיוד5

Active member
רומנטיקה

האמת, שמתי את ההודעה הזאת כמיני-פרובוקציה, אבל יצא מתוק מעז, דניאל. כי אמרת "משהו רומנטי". אמור נא לי - מה זה משהו רומנטי? נניח בת זוגתך ואתה במסעדה עם אורות מועמים, נרות על השולחן ופרחים בסידור סיני משובב עין מונחים לפניך על השולחן. גבר ואישה. כמו שזה היה מאה שנים לפחות, ואולי כמה דורות נוספים במקום אידיאלי שכזה. רק שניכם עם מוזיקה חרישית ואצילית ברקע. אתם מסתכלים זה בעיני זו ולוחשים ליחשושי אהבה. מדי פעם גם מגניבים איזה ליטוף על גב היד. המלצר בחליפת השחור-לבו שלו מרקד באלגנטיות סביב השולחן ומביא לשיפוטך (חס ושלום לא לה) את טעם היין המובחר. נכון שזה רומנטי? אז מה שיש לי להגיד על כל זה הוא פחחח אחד גדול. כל כך גדול שאין מספיק ח´-ים במקלדת שלי כדי להביע את גודל הזוועה. באורות מועמים אינני רואה את יופיה, או את המזון המוגש לנו. פרחים אי אפשר לאכול. ונרות גוזלים את החמצן מראותינו. והמלצר עם היין המזוין שלו, שילך קיבינימאט. ואל תבוא להסביר לי שהעיקר זה אני והיא, ולא חשוב כל השאר. כי כבר אמרת שזה רומנטי 8-9 שורות לפני. בקיצור, אני לא רוצה "לתת לה להרגיש נחשקת". כי היא נחשקת ממילא. וגם אני נחשק. הכל באופן טבעי. מעצם היותי, מעצם מי ומה שאני בשבילה. מעצם היותה, מעצם מי ומה שהיא בשבילי. הכל טבעי. בלי השקעה. בלי גינונים, יין, פרחים, נרות וטבעות זהב יוצאות מקופסאות קטנות מעוטרות. בלי שאפתח לה את הדלת, מבלי שאעזור לה להסיר את מעיל החורף מעליה. משהו רומנטי בשבילי זה משהו טבעי שאני מרגיש כלפיה ולהיפך. לא צריך שום "משהו". לא צריך שום "לגרום".

שמאלץ רומנטי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

להסיר ממנה את המעיל בכניסה לבית - זה לא שמאלץ רומנטי - זו איכפתיות, עזרה ותשומת לב. להביא הביתה פרחים - זה סימן שחשבת עליה בדרך ועשית מעשה בשביל לשמח אותה, זה מאהבה ולא מקלישאות להכין בבית ארוחה הכוללת שולן ערוך בקפידה כולל קישוטים ומפיות ונרות - זה כדי להראות תשומת לב מיוחדת, כדי להתעלות לרגע מהיום יום ולהשקיע אחד בשני, זה מרגישות ואכפתיות ולא כדי לסמן וי ברשימת המטלות הרומנטיות. וכל זה מעצם היותו מי שהוא בשבילי ומעצם הקשר הטבעי הזורם והיפה בינינו, שכולל השקעה, גינונים, פינוקים קטנים... וזה נורא נורא טבעי... מה? לא קבלת בחיים מתנה שריגשה אותך? לא נתת אף פעם חפץ יקר למישהי שאתה אוהב???? רומנטי בשבילי זה לחרמן אותו כשהוא רואה סתם טלויזיה ולגמור ערומים ומחובקים במיטה עד הבוקר ורומנטי זה להגיש לו מעטפה עם עדשה למצלמה שהוא נורא רצה (מתנה = לדוגמה) ורומנטי זה לצאת לשתות קפה במקום שקט שאפשר בו להתנתק רגע מהשגרה דינה. רומנטית ללא תקנה...

גם הדברים הקטנים היום יומיים

כמו שגברת דינה אומרת. הדברים הקטנים שאתה חושב עליהם ביום יום עושים את הגדול. אבל זה לא רק אלה. ההתיחסות שלך לשמלץ. הציניות. הורסת את הרומנטיקה. במקום מלצר וללטף את היד. תנסה להיות יצירתי. לעבור יחד חויות רומנטיות. דניאל

קורין1

New member
אוף איתך אטיוד........

רומנטיקה מוסיפה המון צבע ורגש לחיים.... אתה בטח לא אומר לה שאתה אוהב אותה..... היא בטח יודעת את זה לא? מה החארטה בארטה הזה אהה? עד כדיי כך אתה לא רגיש לצרכים של בת הזוג? הצורך לשמוע אותך אומר ועושה דברים בשם האהבה????

למעלה