עצבני על הבוקר

עצבני על הבוקר

למרות שהלילה חלמתי לי על שמלה שחורה, נעלי בית, חזה רך, פיטמ... עיצבן אותי הזראאא הזה. בוגד. נכון בגלל שיש לו חסרים. חסר לו בבית. היא מוכנה לפעם בשבוע והוא חם. (ד"א אנחנו פחות מארבע פעמיים בשבוע - חסר לנו). אבל למרות כל החוסרים. בגידה זה בגידה. מצא לו "מאהבת". לא סתם אחת. אחת שאפשר לשכב איתה לפחות פעמיים בשבוע. היא יודעת לענג. מיקצועית. אפילו בולעת. אפילו מאוהב במאהבת. למה משווה אותה למה שיש בבית. ומה לעשות בבית אפילו לא יורקת. סתם מנקה, מבשלת ומגדלת ילדים (אחי גם אם יש אופר, כמו שלי - תעריך אותה - עדיין היא אמא ועוד)...בעצם לפי איך שאתה כותב - אין לך אופר. מה מעצבן את הדניאל הזה. הקרציה. מעצבן שהבחור בוכה. בוכה בלילה. בוכה ביום. בוכה ולא עושה ה"גבר". אני חושב שאם כבר אתה בוגד. ואם כבר נשאר עם האישה שאפילו לא יורקת. אני אומר תדאג לה. כן לזו שלא יורקת. תזכור למה אתם יחד. תנסה לראות את החצי כוס המלאה (בלי בכיינות - יש שם לפחות חצי). אל תשכח שהיא אישה. תשקה, תדשן .. אל תתן לה לנבול יא חתיכת חלה. תביא לה פרחים עם חיוך. מבלי לצפות לסקס עבור כל מסאג´. ואם לא מתאים לך - תעזוב. אבל ת ע ש ה. תהיה קצת גבר יא חלה. תאמין לי שהחלק שאתה בוכה עליו תלוי רק בך. אם הייתה נותן לה להרגיש קצת אישה. קצת סקסית. תאמין לי היא הייתה מתחרמנת ואפילו בולעת. למה כל הסיפור? בוגדים אתם חוזרים אם חיוך ופרחים הביתה? דניאל מידיעה לידיעה מארגן את התו"ל הבא.

הצעת ייעול למשכוכית-אפשר?

ככה איזשהו רמז לאהבלים לאיזו הודעה זה אמור היה להשתרשר? כי לא מבינה למה הבן אדם קם עצבני ועל מה ומי? אז אולי לפחות שמצוץ של ההודעה הקודמת שזו תגובה אליה? משהו לינק? אף פעם לא הצטיינתי בשיעורי תפירה של מפיות או הודעות נטושות .

ממאהההההה...

וואלה לא יודעת. עוד´פם הזכרים משתינים בעיגול.. הדג חטף קריזה על כמה הודעות של הזזזזזה עם הזזזזזזזזז.. קם על הבוקר, פתח הודעה. אני בכלל עוד הייתי עסוקה בלחלק ג´חנונים..

redredole

New member
למה להתרגז? אפשר לחייך

גם זה קורה ............. אשה אחת מתכוננת לבילוי עם המאהב בביתה, מפשיטה אותו, מכניסה אותו למיטה, ולפתע היא שומעת את מכוניתו של בעלה מתקרבת לבית. "מהר, אתה חייב לקפוץ מהחלון", האיצה במאהב. "אני לא יכול, מותק, יורד גשם בחוץ", ענה לה המאהב העירום. "אתה מוכרח. אם בעלי יתפוס אותנו הוא יהרוג את שנינו". המאהב קפץ החוצה עירום ונפל ישר לתוך שורה של רצי מרתון שחלפה במקום. הוא התחיל לרוץ לצידם עד שאחד מהם שאל: "תמיד אתה רץ בעירום?" "כן", ענה המאהב, "אני אוהב לחוש את הרוח על עורי החשוף". "ותמיד אתה רץ עם הבגדים על הזרוע?", הציק הרץ שלצידו. "כן, כי ככה אני יכול להתלבש בקו הסיום, להיכנס לאוטו ולנסוע הביתה". "ותמיד אתה רץ עם קונדום על הזין?", הקשה הרץ. "לא", עונה המאהב, "רק כשיורד גשם"

מייקי69

New member
הלאה הבוגדים!!!!!!!!!!!!

האמת? הלוואי שהייתי אשתך!!! האמת החשופה? כולנו פה חולות על זראאאא, אז אתה מוזמן לקנא חופשי. הוא פשוט יודע להגיד את הדבר הנכון בזמן הנכון. מה ל´שות? האמת המדוייקת? הוא כותב פה כבר די הרבה - לא ראיתי אפילו דמעה. פרט לאותה ציטטה שהעלתה לך את הסעיף. האמת שמאחורי הקלעים? אל תמהר לשפוט. אלא לצורך דיון בריא, כמובן. אני יודעת דברים שאתה לא יודע..... והכי הכי אמת...? רקדתי איתו סלסה, אז אני משוחדת. אגב.... איך אתה בסלסה? או כל ריקוד אחר? תרקוד איתי?

גם אני מהמשוחדות!!!

גם אני בעד אלה שבוגדים!!!! אבל לא אלה שבוגדים, ומשתמשים במאהבת רק כמושא לפורקן. אלא באלה שבוגדים, והמאהבת חשובה להם, שגם מתייחסים אליה כאל אשה בעלת רגש, וזקוקים לה נפשית וריגשית מאד מאד. אני בעד אלה שבוגדים....ואוהבים את זו שבוגדים איתה. אני בעד אלה שבוגדים....ולא נעלמים, כי התבייתו. מישהו יכול לומר לי איפה ניתן למצוא בוגדני שכזה???

viviti

New member
אני נגד המילה הזאת..... פוי

מילה נוראית בגידה בואו ננסה לנסח את זה קצת אחרת.. אני בעד/נגד אלו שיש להם מערכת יחסים מקבילה.. נוספת... נשמע הרבה יותר טוב.. לא? ואני? לא בעד, לא נגד... הכל תלוי בנסיבות ובנפשות הפועלות.. אלא ש..... זה נורמלי כנראה. ונגד טבע האדם קשה להגיד נגד...

ובקשר למילה הנוראית הזאת......

מסכימה איתך. כי לא מתייחסת לכך כבגידה באמת, כי לכל אחד על פי רוב יש עילה לחיפוש אהבה , רגש ומגע מחוץ לבית.

viviti

New member
ולמה זה תמיד קורה?

או ש..... ? רק אני נתקלת באלו שאצלם זה קורה....... ויש אחרים שלא יודעים על מה אני מדברת..

פרשיית אהבים? מתאים?

לא הולכת עכשיו למילונים,אבל ככה מאנגלית וצרפתית שאני בקושי מבינה , זה מה שהם אומרים. אם לאנגלים המרובעים הלבנים והקרירים,מתאים פרשיית אהבים. לי זה גם טוב. רק אנחנו יהודים-עם דרמות לאומיות וישר נהיה בגידה. מה שמעורר קונוטציות של שריפה,תליה, כיתת יורים וכו..

viviti

New member
פרשיית אהבים - בטח מתאים

נשמע כל כך רומנטי........

כי חוץ מ AFFAIR באנגלית שזה פרשיה

ואנחנו מייחסים לה אהבים. יש גם CHEATING שזה קצת יותר רמאי אבל לא עוצמה כמו בגידה. והצרפתים למות עליהם- HISTOIRE DE AMOUR כלומר ספור אהבה. כולם רומנטים וישראלים מילטנטיים.

מה זה חשוב איזו הגדרה?

ואיך נקרא ל"חיה"? פרשייה או סיפור אהבה מאתגר/ת מינית או סתם חוויה זמני/ת, ריסוק שיגרת חיים להצלת חיי נשואים.... אכן פנים רבות לאהבה זה לא חשוב- זה לא משנה העיקר שהוא או היא לא י/תגלה!!!

את מזכירה לי "תיזה" שכתבתי פעם

בפורום "זוגיות במשבר", בתגובה למישהי שטענה שהכל בבית היה למופת ופתאום את מצאה עצמה נבגדת. שימוש במילה "בגידה" לגבי יחסים מחוץ לנישואין (ובהקשר של יחסי מין בלבד, אגב) קיים רק בעברית. באנגלית מדברים על "רמיה" (cheating) או "פרשיה" (affair) או פשוט "רומן", שהוא המונח המתאים יותר לדעתי. (אגב, גם בעניין הרמיה יכול לבוא מישהו ולטעון כי אי אמירת כל האמת איננה מהוה שקר). ולמה אני מתייחס למילים? הרי גם רמיה היא הפרת אמון. כי למילה בגידה יש משמעות נוראה, של הפקרה, מסירה לידי האויב וסיכון חיים. במקרה של מערכת יחסים "צדדית" שהובילה למזימה נגד בן הזוג כדי לנשלו מחלקו ברכוש או כל פעולה המכוונת לפגיעה בו, המילה בגידה מתאימה מאד לדעתי. ובן הזוג שגילה כי קיימת מערכת יחסים שלא ידע עליה יכול באופו טבעי לחשוש כי קימת מזימה כזו ולהרגיש נבגד. מכאן ועד להחלת המילה בגידה על מילוי צרכים וחסכים אישיים ארוכה הדרך. שאלתי כבר בעבר ואחזור שוב (מנוסח לגבי גבר, אבל נכון גם לגבי אשה): שיחות נפש עם חבר - זה בסדר? ומה עם שיחות עם חברה? בילוי ערב (למשל סרט) עם חבר, זה בסדר? ומה עם חברה? ומה לגבי ריקודי עם (או סלסה) עם בת זוג קבועה? האם נשיקה על הלחי היא בסדר? ומה אם הנשיקה בין הלחיים? ושאלות נוספות. אם לגבי הרשום מעלה אין מגבלה, למה קרבה המלווה ברגש חם איננה בסדר? למה מענה על צורך מיני איננו בסדר? ואם לא היתה חדירה, זה יהיה בסדר? האם אוננות של בן הזוג כשהוא לבדו היא בגידה? האם שיחות ארוטיות בטלפון או סייבר סקס הם בגידה? מי קובע את הגבול ולמי? איפה מתחיל הפחד שאומר "עד כאן אני מרשה לו"? למה לפעמים חלק ממה ששאלתי יהיה בסדר אם אותה חברה היא מכוערת אבל לא יהיה בסדר אם היא יפה? הפחד מתחיל ונגמר אצלנו בראש. והפחד מערער את האמון. והחשדנות יוצרת מתח. והמתח יוצר ריחוק. והריחוק גורם לחיפוש קרבה אחרת. אם יש איזה מבחן לפיו מעשה יקרא "בגידה" הרי שלטעמי הוא מבחן ההתחשבות בבן הזוג, מתן מענה לצרכיו (הפיזיים והרגשיים) ומניעת פגיעה בו. אם כל אלו היו, לא היתה בגידה. ועל פי מבחן זה אפשר לענות לשאלה אחרת ששאלתי פעם, האם בן זוג שנתן לבן זוגו להרגיש חסר ערך או מנע ממנו צרכים החשובים לו, האם לא בגד הוא עצמו בבן זוגו? ולענינה של ----, כנראה שכל עוד הכל היה "למופת" לא היתה בגידה. וכאשר הכלים נשברו חשה נבגדת. על כך אינני חולק. רק צריך לחשוב אם הכלים לא היו נשברים בכל מקרה ואם אכן הכל בבית פנימה היה "למופת".

קורין1

New member
המון פנים לה למילה בגידה......

בגידה זו מעילה באמון............. כשאני בקשר מחייב עם מישהו בהסכמתו.......אני מצפה שיהיה נאמן לי, אם אנחנו שנינו מחליטים להיות עם אחרים , זה בסדר..... אם זנ בהסכמתי אין לי בעיה עם זה, כל מה שאני רוצה שיהיה אמיתי איתי, שיאמר את מה שהוא מרגיש....... קשה לענות על השאלה איפה הגבול עובר..... לקיים יחסי מין עם מישהו אחר, זו בגידה
וזו רק דעתי
כשאתה נושק למישהו(שהוא לא בן זוגך) ומרגיש משיכה ולא משתף את בן הזוג זו בגידה אם אתה משתף את בן הזוג והוא מסכים עם מה שאתה רוצה אז זה לא נחשב לבגידה

בואי ננסה לחדד את הענין

נלך על הדוגמא שהבאת. נניח שאני בן זוגך, נמשכתי למישהי ואני משתף אותך. א. האם זו בגידה? - כנראה שלא, לפי דברייך. ב. האם תסכימי (שאמשך אליה)? ג. בין אם תסכימי ובין אם לא, האם משיכה היא רגש שניתן לשלוט עליו? כנראה שלא. בואי נלך על המשך היפוטתי. את מקבלת את העובדה שנימשכתי למישהי (וסיפרתי לך). המשיכה מציקה לי, לא עוזבת אותי. אני ממשיך לעסוק בה ולשתף אותך. עד כמה תהיי סבלנית ומפרגנת לרגשותי? את סבלנית ומפרגנת לרגשותי. עד כמה תהיי מפרגנת לרצון ללכת קצת יותר רחוק? (אני משער שבשלב זה פחד הנטישה שלך יתחיל ללחוש באוזנך) לחילופין, את לא סבלנית ואינך מפרגנת לרגשותי (פחד הנטישה כבר אמר את דברו). איך תבטאי זאת באופן שלא יפגע בי על כך שיש לי רגשות כאלו? אם עשית את השגיאה הנפוצה ו"העמדת אותי במקום", מהם הסיכויים שאשתף אותך גם בעתיד ברגשות דומים שיהיו לי מדי פעם? לא שיתפתי אותך ברגשות אינטימיים שלי (כדי לא להיפגע ממך שוב). לפי הגדרתך בגדתי. אז מי אשם בבגידה? כנ"ל גם עבור קריטריונים אחרים לבגידה. הדרך היחידה למנוע בגידה, היא לקבל רצונות ורגשות של בן הזוג כלגיטימיים גם אם אינם עולים בקנה אחד עם רצוננו. ולדבר על כך ללא הטלת אשמה בצרכים וברגשות.

אם יורשה לי להוסיף דעה אחרת

אני חושבת שאולי.... הדרך היחידה למנוע בגידה היא להיות כנה ופתוח לדעת מה הצרכים והרגשות ולספק אותם הדדית (כלומר ששני בני הזוג יהיו מסופקים) ואז...אולי אין צורך לבגוד בכלל אין צורך לחפש בחוץ מה שיש בבית. אני מאמינה שאם לאדם טוב בבית אין שום סיבה שבכלל יחפש לדעתי הטריגר הראשוני הוא אם חסר משהו בקשר הזוגי. אז מחפשים איך להשלים את החוסרים ואני לא מדברת על מין בלבד. בוודאי תגידו תמימה אבל זה מה שאני מרגישה ענת

barme

New member
את לא משוחדדת!!

כל מילה שאמרת היא נכונה . אין טעם בגידה עם הקשר הוא פורקן בלבד . כי זה שיא הניבזות!!! חייב שיהיה איזה קשר נפשי ורגשי עם בת-הזוג . אז הקשר מחזיק הרבה זמן והוא ברמה אחרת לגמרי . אז יש משמעות לפגישות הנסתרות בגלל שאז הקשר הוא נפשי ורגשי ואני בטוח שגם שבת-הזוג מרגישה אחרת ומוכנה לתרום לקשר. אני כותב את זה מתוך נסיון ארוך שנים שהיה לי עם אשה נשואה וגם שזה נגמר והסתיים זה נגמר יפה תוך התיחסות לצריכים הנפשים ורגשיים של שנינו. חבל שזה נגמר כי זה היה קשר שסיפק את הרגשות הנפשיים שלנו הרבה יותר מאשר את הקשר לסיפוק הפורקן. אבל תמיד כל דבר טוב נגמר וממשיכים אלה .

למעלה