עצבנית~!@#$%^&

חורףwinter

New member
עצבנית~!@#$%^&

כלכך!!! ואני יודעת שזה רק בגלל שעכשיו זו השעה שההשפעה של הריטלין עוברת, ויש שינויים במצברוח אבל אני כלכך עצבנית! על הכל! אתמול הייתי צריכה לקנות לאמא שלי זר פרחים ולכתוב לה מכתב רק כדי שהיא "תסלח" לי אחרי שיומשישי היא התקשרה אלי ב3 בלילה ואמרה לי לא לחזור הביתה, שהיא פשוט לא רוצה אותי בבית אחרי שאבא שלי התקשר אלי שעה לפניה מלאס וגאס ואמר לי שאני מפרקת את המשפחה למה הם חושבים שאני עושה את זה בכוונה? נראה להם שאני אוהבת להיות איתם בחרא קשר? שאני נהנת לפגוע בהם? הייתי צריכה להתנצל בפני אמא כי הרבצתי לה. וקיללתי אותה. שזה דבר נוראי לעשות. אבל איך אני אמורה להגיב כשהיא אומרת לי דברים כאלה נוראיים ושהיא מאשימה אותי בדברים שלא עשיתי?!? והמטומטם ההוא שהייתי חברה שלו 8 חודשים~!!!! מתנהג כמו ילד קטן אני רוצה להרוג אותו!!! נמאס לי לחשוב עליו אני לא רוצה שהוא יהיה בחיים שלי יותר דיייי למה המחשבות לא עוזבות אותי כבר.... אני עייפה כלכך מלחשוב.

The Living Life

New member
הורים עם מנטליות זקנה זאת מכה

נשמע שההורים שלך מתנהגים בקטנוניות נוראית, סוגרים עליך מכל הכיוונים. אם יש לך אפשרות לצאת מהבית בהחלט הייתי שוקל את זה. אם היא מאשימה אותך בדברים שלא עשית, הכי לנקוט בטקטיקת ההתעלמות ולא להגיב לה בכלל. אם את מגיבה בעצבים את רק מלבה את האש. ובקשר לX- תחסמי אותו בפלאפון, מה הבעיה?

חורףwinter

New member
אנחנו בכלל לא מדברים

אבל מה לעשות לא מפסיקה לחשוב עליו. ולא דברים טובים. אלא כמה הוא פגע בי וכמה באלי לרצוח אותו. אתמול ישבתי עם חברה שהשלמתי איתה לאחרונה ולא דיברנו שנתיים, הייתי כולי שמחה שאנחנו מדברות פתאום משומקום בהכי צירוף מקרים הוא עובר לידי ואנחנו מסתכלים במבטים של שנאההה גאד למה הוא עשה לי אתזה.. ואני כלכך רוצה לעבור הלאה. ולא יכולה. מצד שני מיציתי אותו לגמרי לא חוזרת אליו בחייים. ובקשר להורים, אינלי איך לצאת מהבית. אני בת כמעט 16. מה אני אעשה בחוץ?

אולי הרטלין לא טוב לך

ואת צריכה לטפל בכעס ובאלימות שיש בך בדרך אחרת אולי הרטלין לא עושה לך טוב , ורק מחמיר את העימות שלך עם הסביבה גיל ההתבגרות שבו את רוצה להיות גדולה ועצמאית אבל את עדיין לא בוגרת לחיות לבד ויש הבדלים בדעות בין הורים לילדיעם בכל משפחות אבל למה להיות אלימה להרביץ לאמא למה לא ללכת לטיפול משפחתי , שיעזרו לך לפרוק את הכעס לא בצורה אלינה לתקשר לדבר להסביר לשמור על תקשורת טובה עם ההורים לדעתי זה הפתרון

אני חושבת שדרוש שינוי מחשבתי לכל הצדדים

גם לך וגם להורייך-את לא צריכה לקנות את אהבתם וחיבתם של הורייך. נשמע שיש משהו עמוק שמעיב על הקשר בינכם והגיע הזמן לדבר, לשים את הקלפים על השולחן ולנסות למצוא את הדרך לשמור על המשפחה . אבל לטנגו צריך שניים-וגם הם צריכים לעזור בכך, מקווה שיהיה לך שיתוף פעולה.

שירשולי

New member
קשר אם אמא...

תנסי אולי לדבר איתה על היחסים בנייכם ,כי ברור שיש לכן הרבה על מה לעבוד. למה את מפרקת את המישפחה???בגלל היחס לאמא..תנסי לשנות את, יחסך כלפיי,תיהי יותר סלחנית. ועל החבר אחד הולך אחד בא אל תישארי בקשר,שהוא לא טוב לך. בהצלחה.

למעלה