עצבנית אשש
אני קצת לא רגועה עכשיו..
אני רשומה באיזה קורס העצמה אישית.
אצלי יש בעייה לחבק ולנשק אנשים מאז ומתמיד.
באחד הימים של הקורסים נתמו לנו משימה לחבק ולנשק עם העיניים סגורות ואני הייתי מחוץ לקבוצה בהתחלה עד שחלק מחברי הקבוצה גררו אותו להצטרף למעגל.
כשחיבקו אותי הרגשתי אי נעימות במקום חום ואהבה.
הקיצר אחת הבנות שהייתה שם וממשיכה איתי בקורס המשך הרגיזה אותי נורא.
נראה לי מאותו התרגיל היחס כלפיי השתנה . פעם היא הייתה נחמדה אלי אפילו במעגל של המשימה שנתנו לנו היא בעצמה עודדה אותי להצטרף.
רקע קצר עלייה:
כולם בקורס הזה נרשמו במטרה לשפר את איכות החיים ולכולם יש בעיות כנראה של ביטחון עצמי , אולי בזוגיות במשפחה ובכלל..
אותו האחת שאומנם הצליחה בקורס הקודם ושיפרה את הביטחון העצמי שלה (ככה לפחות היא טוענת ) ירדה עליי לפני כמה ימים.
לה יש בעייה תורשתית של אפילפסייה.
לא פעם היא סיפרה בקורס על משהו שהוא חריג ושהפחד שלה שלא ירצו אותו בגלל המחלה בגיל 30.
די ריחמתי עליה ..
ככה גם כשסיפרה שבגיל צעיר חגגה יום הולדת ואף אחד מחברים לא נכח וזה עשה לה טראומה .
קיצר בחורה שעברה דברים קשים.
הקיצר..היא ניסתה בהתחלה להתחבר אלי.
היא שונה ממני, בעוד אני לא מתקשרת עם אנשים ולא אוהבת לדבר עם אנשים בטלפון מחשש שאני לא מעניינת ואין לי איך לקדם שיחה.
היא יכולה לדבר שעות בטלפון במיוחד עם המורה שלנו שכל היום היא הייתה איתו על הקו שיעזור לה להתקדם בניגוד אלי , שאני משום מה לא מאמינה שאצליח.
אז כשניגמר הקורס רגע לפני שהתחיל קורס המשך היא הטיפה לי לא להירשם לקורס, שכל הקורס לא עשיתי כלום ושאני יתקשר אליו.
אז עניתי לה שאח שלי יושן ולכן אני לא יכולה לדבר איתה.
יש לציין שיש לי קול חזק ואני בקלות יכולה להעיר את בני הבית.
חוץ מזה אני לא אשת שיחה וכן יש לי חרדה מסויימת וחוסר אמון שאצליח.
הקיצר היא התחילה לרדת עליי שאני צריכה טיפול .
במהלך השיחה היא גם קיבלה התקף שלה.
נורא נפגעתי ממנה, כי מלא אנשים יורדים עלי ושאפילו בקורס אני לא מצליחה להימנע מזה. היא שאלה אותי אם יש לי חברות בכלל .
ואז חזרה שאני לא נורמלית שאני נמנעת מלדבר בטלפון ופירשה לא נכון כשאמרתי לה שאחי יושן. היא אמרה אז לכי לבלוק , לכי לחדר אחר ושום תירוץ לא התקבל בעייניה.
מבחינתה יש לי נטו חרדה (אני מניחה שהיא גיבשה עליי דעה גם עי תרגיל עם החיבוקים שפשוט נמנעתי והרגשתי לא נעים איתו).
היא אמרה שאני צריכה טיפול בקול תוקפני.
היא גם ציינה ביום שהתחיל הקורס שאחת הבנות שהייצה בקורס הקודם עוסקת בתחום כזה ושלדעתה יתאים לי יותר מאשר להם לשאר חברי הקבוצה..
נורא התרגזתי..
אז בהתחלה דיברתי יפה וזרמתי איתה והעזתי להגיד שהייתי בכמה סוגי טיפולים ושום דבר לא עוזר לי, כדי להשתיק אותה מה שלא הצליח.
היא אמרה תחפשי עד שתמצאי כי את צריכה טיפול.
גם בקורס שהתחיל השבוע היא ירדה עליי כשהתבקשנו לדבר על המטרות בחיינו, ואמרתי שאם הייתי רזה , פחות 24 קילו אהיה מאושרת יותר , ייעלה לי הביטחון העצמי .
היא הביכה אותי מול אחרים שאני לא נורמלית!!
באותו הרגע הייתי עצבנית אששש ...
רציתי לרדת עליה בחזרה על התקפים ההילפפפסיםם שיש לה שמהם היא סובלת, לפגוע לה בנקודה הרגישה.
אבל משהו עצר אותי מלעשות זאת, הרגשתי שאני לא רוצה ליצור מתח בקבוצה.
להגיד לה "אני לא נורמלית ואת כן..?"
חייבת להודות שגם המעט שעשיתי בקורס הקודם עלה לי טיפה הביטחון והייתי יכולה לרדת עליה כי מגיע לה..
פשוט אני מרחמת עליה עם המחלה הזאת.
אם אני צריכה טיפול (ובאמת שאף אחד לא מצליח לעזור לי) אז גם לה לא יזיק לדעתי
אני קצת לא רגועה עכשיו..
אני רשומה באיזה קורס העצמה אישית.
אצלי יש בעייה לחבק ולנשק אנשים מאז ומתמיד.
באחד הימים של הקורסים נתמו לנו משימה לחבק ולנשק עם העיניים סגורות ואני הייתי מחוץ לקבוצה בהתחלה עד שחלק מחברי הקבוצה גררו אותו להצטרף למעגל.
כשחיבקו אותי הרגשתי אי נעימות במקום חום ואהבה.
הקיצר אחת הבנות שהייתה שם וממשיכה איתי בקורס המשך הרגיזה אותי נורא.
נראה לי מאותו התרגיל היחס כלפיי השתנה . פעם היא הייתה נחמדה אלי אפילו במעגל של המשימה שנתנו לנו היא בעצמה עודדה אותי להצטרף.
רקע קצר עלייה:
כולם בקורס הזה נרשמו במטרה לשפר את איכות החיים ולכולם יש בעיות כנראה של ביטחון עצמי , אולי בזוגיות במשפחה ובכלל..
אותו האחת שאומנם הצליחה בקורס הקודם ושיפרה את הביטחון העצמי שלה (ככה לפחות היא טוענת ) ירדה עליי לפני כמה ימים.
לה יש בעייה תורשתית של אפילפסייה.
לא פעם היא סיפרה בקורס על משהו שהוא חריג ושהפחד שלה שלא ירצו אותו בגלל המחלה בגיל 30.
די ריחמתי עליה ..
ככה גם כשסיפרה שבגיל צעיר חגגה יום הולדת ואף אחד מחברים לא נכח וזה עשה לה טראומה .
קיצר בחורה שעברה דברים קשים.
הקיצר..היא ניסתה בהתחלה להתחבר אלי.
היא שונה ממני, בעוד אני לא מתקשרת עם אנשים ולא אוהבת לדבר עם אנשים בטלפון מחשש שאני לא מעניינת ואין לי איך לקדם שיחה.
היא יכולה לדבר שעות בטלפון במיוחד עם המורה שלנו שכל היום היא הייתה איתו על הקו שיעזור לה להתקדם בניגוד אלי , שאני משום מה לא מאמינה שאצליח.
אז כשניגמר הקורס רגע לפני שהתחיל קורס המשך היא הטיפה לי לא להירשם לקורס, שכל הקורס לא עשיתי כלום ושאני יתקשר אליו.
אז עניתי לה שאח שלי יושן ולכן אני לא יכולה לדבר איתה.
יש לציין שיש לי קול חזק ואני בקלות יכולה להעיר את בני הבית.
חוץ מזה אני לא אשת שיחה וכן יש לי חרדה מסויימת וחוסר אמון שאצליח.
הקיצר היא התחילה לרדת עליי שאני צריכה טיפול .
במהלך השיחה היא גם קיבלה התקף שלה.
נורא נפגעתי ממנה, כי מלא אנשים יורדים עלי ושאפילו בקורס אני לא מצליחה להימנע מזה. היא שאלה אותי אם יש לי חברות בכלל .
ואז חזרה שאני לא נורמלית שאני נמנעת מלדבר בטלפון ופירשה לא נכון כשאמרתי לה שאחי יושן. היא אמרה אז לכי לבלוק , לכי לחדר אחר ושום תירוץ לא התקבל בעייניה.
מבחינתה יש לי נטו חרדה (אני מניחה שהיא גיבשה עליי דעה גם עי תרגיל עם החיבוקים שפשוט נמנעתי והרגשתי לא נעים איתו).
היא אמרה שאני צריכה טיפול בקול תוקפני.
היא גם ציינה ביום שהתחיל הקורס שאחת הבנות שהייצה בקורס הקודם עוסקת בתחום כזה ושלדעתה יתאים לי יותר מאשר להם לשאר חברי הקבוצה..
נורא התרגזתי..
אז בהתחלה דיברתי יפה וזרמתי איתה והעזתי להגיד שהייתי בכמה סוגי טיפולים ושום דבר לא עוזר לי, כדי להשתיק אותה מה שלא הצליח.
היא אמרה תחפשי עד שתמצאי כי את צריכה טיפול.
גם בקורס שהתחיל השבוע היא ירדה עליי כשהתבקשנו לדבר על המטרות בחיינו, ואמרתי שאם הייתי רזה , פחות 24 קילו אהיה מאושרת יותר , ייעלה לי הביטחון העצמי .
היא הביכה אותי מול אחרים שאני לא נורמלית!!
באותו הרגע הייתי עצבנית אששש ...
רציתי לרדת עליה בחזרה על התקפים ההילפפפסיםם שיש לה שמהם היא סובלת, לפגוע לה בנקודה הרגישה.
אבל משהו עצר אותי מלעשות זאת, הרגשתי שאני לא רוצה ליצור מתח בקבוצה.
להגיד לה "אני לא נורמלית ואת כן..?"
חייבת להודות שגם המעט שעשיתי בקורס הקודם עלה לי טיפה הביטחון והייתי יכולה לרדת עליה כי מגיע לה..
פשוט אני מרחמת עליה עם המחלה הזאת.
אם אני צריכה טיפול (ובאמת שאף אחד לא מצליח לעזור לי) אז גם לה לא יזיק לדעתי