עצבים!

יפתח14

New member
עצבים!

מעולם לא הייתי עצבני כמו שאני עכשיו. רבתי עכשיו עם שניים מחברי הטובים והם רבו בינם גם כן, כך שאף אחד מאיתנו לא מדבר עם השני. האחד, זה אחד שבלהקה שלי, ככה שבנתיים אני מוציא את עצמי מהלהקה, מה שאומר שאין לי איפה לנגן בהרכב. השניה- זו אחת שהכרתי לא מזמן והתחברנו ונהיינו ידידים ממש טובים. אני ממש אבל ממש עצבני.

BaBy BoY14

New member
דבר איתם..אולי זה היה סתם..

עצור רגע..תירגע..תחשוב לעצמך בשקט אולי זו הייתה אי הבנה אולי סתם האשמת אותם אולי יש מקום להתנצל...חבל אם כמו שאתה מספר הם חברים טובים שלך..חברים לא כיף לאבד כל כך מהר..

sh53

New member
דקה עצור שניה ../images/Emo18.gif

לעזוב את הלהקה? קודם כל זה מה שעושה לך טוב על הלב, אז למה לעזוב? אם תעזוב את הלהקה, האם תפגשו? מה הסיכוי שתחזרו לדבר אחד עם השני ותשלימו? לא יודעת כמה פעמים רבתם, אם רבתם הרבה פעמים ואתם נהנים לנגן יחד ואתם מעריכים מקצועית אחד את השני - אז הגיעה העת לדבר שאתם שווים יחד וחבל לפספס אחד את השני, אז מקסימום להיות חברים בלהקה שמנגנת יחד מקצועית ונהנים לנגן יחד בלבד (בינתיים, לאט לאט אני מניחה שחוץ מלנגן תשוחחו אחד עם השני - אולי קצת מרחק יעשה לכם טוב). על מה רבת עם הידידה? בא לך לספר ולשתף?

יפתח14

New member
נפגשנו שלושתינו....ויריעת הפורום

קצרה מלהכיל את מה שהיה. לחזור לנגן איתם, אני מעריך שבסוף נחזור לנגן, אבל נראה לי שניאלץ לדחות את הופעהת הבכורה שלנו שהייתה אמורה להתקיים בעוד שבועיים לערך. אני לא יכול לנגן כשאני עצבני. רבנו כפעמיים, ריבים קטנים, שנעלמו מעצמם, אבל זה גדול מדי ואני לא יודע אם ומתי זה יעבור.

sh53

New member
אם זה חשוב לכם - אז לפעול מהר

לא צריך לבטל את ההופעה שאמורה להתקיים עוד שבועיים. אפשר לנסות לעמוד בזמנים ולהתכונן. לא להרים ידיים מראש. זרוק להם כפפה לשלום, אולי הם ירימו אותה (שווה נסיון). כמו שאמרת - המדובר במריבות קטנות. זה באמת לא שווה לפרק חברות/ידידות. שווה להלחם על זה.

למעלה