עצבות

פאמקי

New member
אופס...

יש משהו שאת רוצה לספר לנו על גביי הפורום, בנוגע למשפט האחרון שלך?

עאלק אופס...../images/Emo98.gif

יאללה תביאי את האזיקים..
!!

טורטית

מזדהה מאוד עם דבריך כי אני כמוך וכמו רבות אחרות"חוששת מהתווית" אבל אני בתקופה האחרונה עובדת המון על עצמי אני עובדת על עצמי בתחומים שונים של חיי, נמאס לי להרגיש חצוייה, במקרה שלי החשש מהתווית זה נובע יותר מהקבלה הסופית שלי את עצמי , מאשר מה אחרים יחשבו. לאחורנה אני עושה רבה צעדים גדולים בחיי שחלק מהם זה יציאה מהארון בפני יותר ויותר אנשים ,וכמות האבה והפרגון שאני מקבלת מאלו שאני סוףסוף נפתחת לפנהם היא עצומה ואני כבר מרגישה יותר משוחררת. אני יודעת שיש לי דרך עוד ארוכה גם בתחום הזה (לדוגמא מול אבא שאני כבר יודעת מה תיהיה תגובתו) ובכלל דרך ארוכה ביציאה שלי לעצמאות אמתית. אני מאחלת לך שגם את תמצאי את הכוחות הפימים שלך ותתחילי במסע הזה לעצמאות כי בסופו של דבר זה יעשה לך רק טוב שולחת לך חיבוק חם

kivsadoingmee

New member
טורטיתת יקירתי ...

מכירה את ההרגשה הזו... התחושה הזו שכולם יודעים אבל מחכים שאני אעשה את הצעד ... אני אומרת לכי עם זה! תעשי את הצעד!!! תחיי את החיים שלך אחרי הכל את היא זו שחיה עם עצמך לא ? עם כל הקושי שבדבר והרצון להיות בין שווים בחברה... אנחנו צריכות להיות שלמות עם עצמנו ... ובשביל האושר האישי והפנימי שלך ... אני מציעה לך ללכת עם עצמך עד הסוף! אז בינתיים קבלי חיבוק (וירטואלי) ואם תצטרכי אז תדפקי חזזזזזזזזזזזקקקק על הדלת שלא יהיה שום ספק!

טורטיתת יקרה ../images/Emo140.gif

בזמן הקצר יחסית שאני כאן אני חשה שכן יש אצלך התקדמות יכול להיות שאת מרגישה שאין או שההתקדמות איטית מדי ביחס למה שהיית רוצה אבל את לא צריכה להלחיץ את עצמך כל עוד יש התקדמות ואת לא דורכת במקום זה בסדר אנו צריכות את הזמן כדי לעכל במיוחד כשהשינויים משמעותיים כל כך לחיינו ואינם מובנים מאליהם אז פשוט תזרמי תני לעצמך לעשות מה שבא לך אל תחשבי על הדברים יותר מדי ואל תנסי לנתח ולחקור יותר מדי כי זה מה שמעכב ויוצר את המחסומים תחיי ואת כבר תראי שהדברים יסתדרו את תרגישי שטוב לך כך ותתחילי לקבל את עצמך וככל שתקבלי את עצמך יותר תיווכחי שהשד לא כזה נורא תני לעצמך את הזמן בלי לחץ לכי בעקבות הלב ושימי את המחשבות קצת בצד את בדרך הנכונה ואנחנו לצדך בהצלחה!

למעלה