עץ פלסטיק

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gif מאיה יש לי שאלה!

.... איך עשית את הלייאוט??? אני פשוט ממש ממש ממש נזקקת... אסגוד אם תעני לי

8ar8ie

New member
אמממ

ציירתי:] ועשיתי בעזרת מדריכי HTML של אתרי פקעצות... לוזוכרת איזה... :[

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gif שאלה לאופיר....

תוך כמה זמן יהיו התמאות למלכת היופי???? *לא עומדת בלחץ* *מתפוצצת* *מתה* *קמה לתחיה* *ושוב לא עומדת בלחץ* *מתפוצצת* *מתה* *קמה לתחיה ושואלת שוב*

2ofir

New member
השופטות לא עונות לי

ויש עוד כמה שצריחות לתת לי דולי מקווה שהחודש:]

2ofir

New member
כל מי שמשתתפת בתחרות או רוצה להישתת

ף זה דחוף כדי שיהיו תוצאות! כל מי שעשתה תיקונים ורוצה את המתוקן לשלוח לי שתשרשר לכאן, מי שעשתה ולא הספיקה לשרשר שתשרשר לכאן... אני נמצאת כאן רק ימי יראשון, שני, פעם בשבועיים שלישי, וכל שבת שנייה קצת מסובך אז אני נוסעת מחק עד אז אני רוצה שיהיו לי את כל הדוליז והשופטות ידברו איתי... אה ספיר תתחברי למסנ

tamaguchi girl

New member
אופיררר כנסי שניה.

אני שופטת ולא שלחת לי שומדבר על מה כמה ולמה וזה >< אז..ממ...שלחי לי במסר או משהו כדי שאני אוכל לשפוט (
) ולהביא לך תוצאות [:

2ofir

New member
המסנ שלי היתקלקל ועע|בכי|

אני אדבר איתך באיסי ואת לא יכוהל לשפוט עדיין כי יש כאלה שרוצות להביא לי עוד דוליז

Radio Joe

New member
אעאעעאע!!שדגשדגקךלחנהצ3958כגףלחעש

האתר!!111 הוא חי!11!111 :ם עם מלאאא דוליז חדשות!!!11 15 חדשותתת!!11 ועדיין שתי תחרויות פתוחותתת!!!11 ועיצובבבב חאאאאדאאאאשששש והממ... הכללל חדש החוקים חדשייםםם האבאוט חדשששש ועמוד דויזזז חדששש מחולק לנושאיםםם ו.... מחקתי את שירעמה מהאחיות. הן היו אצלי הרבה זמן אבל אני לא אצלן אז הורדתי
:-פ הווווווומ. כנסו יא זונות ^__________^;; מי שלא כותב בטאג ח"ח... :[ חצי חרבונה! ^^ xD

למעלה