עץ פלסטיק

שטופ

New member
|זיגידביל|לא נכון.

את שלחת לי דולי, ואז אמרת שהיא לא הדולי הנכונה.

DOLLS GIRL

New member
בקשר להתחרות הארי פוטר

מתי אתן ממליצות לפתוח את השרשור עוד שבוע? שבועיים? חודש?

Stinki Winki

New member
המממ

תחרות הארי פוטר- שמציירים דמות מהספר. (אבל רק דמות שיש בספר, בלי להמציא דמויות) זה מה שידוע לי...

דלדל"צ.

זה עלול לצאת ארוך, אבל תתגברו. הפינה נוהלה ע"י רוני וקוביישי. קוביישי עזבה את הפורום, ורוני נותרה עם הפינה. רוני הציעה לי לנהל איתה את הפינה, והסכמתי. מאז, עבדתי על דולי לצביעה אבל לא פתחתי את הפינה אף פעם. אחרי תקופה, קוביישי חזרה לפורום, צרפה אליה את יהב ויהב פתחה את הפינה פעם אחת בודדה. המצב כרגע הוא שאף אחת לא פותחת את הפינה, אז רציתי לדעת מה קורה איתה. יהב וקוביישי, התחלתן לעבוד על דולי לצביעה נוספת, או שמאז שכחתן? אם אחת מכן\שתיכן לא מעוניינות בפינה, יש סיכוי שארצה אותה אלי 'שוב'. אם אחת מכן\שתיכן רוצות אותה, Let me know. יום נעים
נגה

אממ. ../images/Emo29.gif

קוביישי לא פתחה את זה בשבוע בגלל שהיא עברה דירה והיא ניתקה את המחשב, מן הסתם.
אז..אמ..בא לך שאני אדבר איתה על זה שיחזור לה המחשב? :)

לא.

יש בזה בעיה. ברגע שקוביישי עזבה, רוני צרפה אותי אליה, מה שנותן לי 'זכויות' על הפינה. אבל מצד שני, קוביישי חזרה וצרפה אליה את יהב. אז לא ברור למי שייכת הפינה כרגע.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifתורות ברביעייה?../images/Emo6.gif

סתם, אבל אני חושבת שמרגע שאתה מוסר פינה או משהו למישהו, אתה מאבד אליה זכויות. או לפחות לכמה זמן.

אני צריכה עזרה

אני צריכה שמות של תחרויות שפתוחות בפורום כרגע. פתוחות זאת אומרת שעוד אפשר להשתתף בהן, לא כמו הטופ מודל וכו'. תודה מראש נגה

למעלה