עץ הודעות מרוכזות

amir_aikido

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo166.gif

אנחנו רואים מספיק אלימות ואת תוצאותיה בחיי היום יום
זו לא הסיבה שבשלה אנו מתאמנים, סתם להוציא מישהו
זו לא אמנות לחימה
שואפים לשמור על לשון נקיה בכוונה, אנחנו לא צריכים שמישהו יתן למישהו
או יוריד למישהו
במפגדש פורום רק בגלל ויכוח טיפשי. בכלל ההשתתפות כאן בפורום איננה חובה ואנו רוצים לנצל אותה כדי להיות טובים יותר ולא אלימים יותר
אז חבריקו ה
הזה הוא
כדי שתרגע קצת, תתן
ואולי אפילו
ותנסה להתאקלם מעט. תודה
אמיר

WhiteBear

New member
התגובה שלי בנושא, תרגיש חופשי להגיב

אני אציג לך את הגישה שלי, ונמשיך משם: אני לא מאיים על אנשים בפורום. אני לא מוחק הודעות כמעט בכלל. אבל אני כן חושב שכשמישהו משתמש בשפה גסה, צריך להבהיר לו שהוא עושה משהו לא במקום. ובפורום הזה, קללות הם לא במקום. אני לא חושב שהייתה עויינות מצד אף אחד בעץ הזה, ובתור שכזה, אין צורך שתהיה עויינות מהצד שלי. (וגם אם הייתה, אין הכרח שהתגובה שלי תהיה עויינת
)

erezsh

New member
הנה אדם

שכנראה יסיים את החיים מוקדם מהצפוי...

NEWBE

New member
erezsh...

אתה רוצה לעזור לי בזה, יש לך הכוח לעמוד מאחורי הדברים שלך ? אם כן, אתה מוזמן לנסות... אם לא, תשאר פחדן...

WhiteBear

New member
אוקי, לפני שכולם מתחילים לקפוץ

אני כותב ומוחק את ההודעה הזאת כבר 7 דקות. תגיד לי אתה, NEWBE, איך לעזאזל אני, בתור בעל סמכות מנהל בפורום, אמור להגיב להודעה כזאת
אם לא הבנת, ההודעה לא לרמה, לא לעניין, ומבחינתי לא מקובלת. אז בוא תציע לי... ברצינות, מה לעשות...

NEWBE

New member
ההצעה שלי...

תעיף אותי קיבנימט !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הצליין

New member
במקום הצעה...

בעל ההעזה עושה ולעיתים גם ממית מי שיש לו את האומץ לא לעשות מניח לטבעי להיות לעשות ולא לעשות שני אלה לפעמים מועילים לפעמים מזיקים טאו של השמיים לא נלחם ותמיד מנצח לא מדבר אבל תמיד עונה לא קורא וכולם באים נראה רגוע ובכל זאת יש לו תוכניות רשת השמיים גדולה ורחבה ולמרות שעיני הרשת גדולות אין דבר בעולם שיחמוק מתוך "ספר הטאו"

NEWBE

New member
???

מי הוא טאו של השמיים ? אלוהים, מה אתה קורא ?

הצליין

New member
ובכן, את הטאו לא ניתן ממש להגדיר...

אני חושב שאחת מהדרכים הרבות בהן ניתן לראות את הטאו היא כאנרגיה החיובית הנמצאת ביסודם של כל הדברים באופן טבעי. אולי כזו שעצם הנגיעה בה גרמה לך לכתוב הודעה נטולת השמצות או כינויים עסיסיים, ואפילו אלוהים בכבודו ובעצמו מופיע שם...
חזק ואמץ, ניובי!

erezsh

New member
אין לי שום כוונה לעזור לך

באף צורה, לא לטובה ולא לרעה. דבריי מעולם לא שימשו כאיום, אלא כתחזית בלבד, שהתבססה על דרך התנהגותך (כתיבתך). בעצם הודעתך זו חיזקת את דעתי עוד יותר. כך שאיני רואה מאחורי אלו דברים אני צריך כוח כדי לעמוד.. פחדן? אני אפילו לא מתכוון להגיב על זה. אך אגיד לך זאת - אתה אולי יודע איך להיכנס לקרבות, אך בספק אם תדע לצאת מהם. וכאן בדיוק מופיעה הבעיה בחיים שלך - כנראה לא ממש אכפת לך מהם.

NEWBE

New member
קרב...

הוא דרך חיים, וכמו בכול דרך יש כניסה ויש יציאה, אבל לא תמיד. מוטב לעבור בדרך מאשר להישאר מחוצה לה, ולא לדעת מה יש באופק...

gafni

New member
היה יום חם בהודו ובודהה ישב כהרגלו

בכיכרה של עיר שדה קטנה כשהוא מרצה ומשיב לשאלות הקהל. לפתע הגיח מן הקהל אדם עצבני ומזיע והחל מקלל את בודהה ,מקלל בשטף ובתוקפנות ואף מרים את קולו. בודהה המתין להפסקת נשימה של תוקפו ושאל : "מה דינו של חפץ אשר אתה מבקש להעניק למישהו והוא מסרב לקבלו ? " "החפץ נשאר של האדם אשר לא הצליח למוסרו" השיב התוקפן. "אם כך" ענה בודהה "אני מסרב לקבל את קללותיך"....

הצליין

New member
אכן, סיפור נאה

מה עוד שבסופו של הסיפור (כפי שאני שמעתיו), אותו אדם עצבני הפך לתלמיד נלהב של הבודהה...

j i m m y

New member
כל האילתים, ובכלל קפואיריסטים

שיורדים לאילת: במשך סוף השבוע הולכים להיות הודות חבל על הזמן באילת. אנחנו הולכים, קבוצה של אבאדה קפואירה להראות לאילתים מה זה קפואירה. מהיום בלילה אנחנו יוצאים קבוצה מרחובות, וחוזרים ביום ביום שבת בלילה !

zakomea

New member
תקשיב!@!@!

אני יורד לאילת (כנראה
) ואני מאבאדא אז רציתי לשאול אם זה בכל החופש? אם כן באיזה שעות אני אמור ליסוע ב11 (בערך) אז עוד מידע בבקשה

WhiteBear

New member
עץ הודעות מרוכזות

הרבה דברים והודעות, שיהיו מרוכזים ומרוכזות.

למעלה