עץ הודעות מרוכזות

יניב ה

New member
על משפחתי רודות וחיות אחרות

ראיתי איזכור לגבי רודות רחוב בב"ש. אני אישית גר בגוש דן ועם יש כאן אנשים שגרים באיזור אשר מעוניינים להשתתף ברודות. אשמח לערוך רודות מאורגנות עם חברים. בעבר היינו עושים זאת בת"א אבל זה הפסיק כך שאני יכול לארגן בירמבאו ועם מישהו יכול לארגן טבאקי ובא לו לעשות רודה בשביל הכיף ולא משנה מה היא קבוצתו. אבאדה, קורדאו או מנג´ינגה או כל סגנון אחר.אני אישית מאמן כך שאשמח לראות קולגות שיעזרו לי לארגן את הרודה ואולי גם "להחליף" חומר. אז יאללה תשלחו מסר מתחילים או מורים ונתארגן.

סמינר איקידו עם SEKI SENSEI בסוכות

בתאריכים ה 19 עד ה 22 בספטמבר תתקיים סדנת אייקידו עם סקי סנסי מיפן ( ביקור עשירי בארץ). בסיום הסדנה יתקיימו גם מבחני דאן. אם לא יחולו שינויים של הרגע האחרון , תתקיים הסדנה בבית הספר החקלאי מקווה ישראל ( גבול תל אביב חולון , כ 3 דקות נסיעה מיציאה של איילון דרום). פרטים על זמני השיעורים , מחירים , סידורי לינה והסברים על ההגעה למקום ישלחו בתחילת ספטמבר.

NEWBE

New member
דחוף !!! רודות בקרייה !!!!!

מחר !!!!!!!!! 5 וחצי !!!!!!!!!! (לבוא ב5 !!!!!!!!!) חובה !!!11 פשוט ההקפצה לא עבדה !!!

pakmen

New member
פסטיבל אמנויות לחימה

היי חברה מזמן לא היה באחד מערוצי הספורט הזרים פסטיבל אמנויות לחימה כמו שהיה לפני שנה האם למישהו יש מושג מתי מתקיים אחד כזה ?

תקציר פסטיבל אומנויות לחימה

ב -15 לחודש יולי התקיים פסטיבל אומנויות לחימה בתל אביב. הפסטיבל היה מוצלח מאוד ומגוון מאד, אני משער שכולם נהנו. תקציר הפסטיבל ישודר בערוץ 5 ביום חמישי בשעה 20:20 במסגרת התוכנית " תוצרת בית - חמש טבעות". שידורים חוזרים אמורים להיות בימים: שישי 17:05, שבת 19:30, ראשון 21:00. צפו ותהנו ( ערוץ 5 הרגיל).

סימפוזיון אומניות לחימה

בתאריך 16.8 ( יום שישי) יתקיים במכון ווינגייט סימפוזיון אומנויות לחימה בנושא "המאחד הדומה והשונה". פרטים מלאים מופיעים בקובץ המצורף.ראו עצמכם מוזמנים.

j i m m y

New member
יאללה..

שמי Peixigato, בו 24 מרחובות. יש לי בירמבאו וטמבורין (יעני פנדיירו). פנוי בערבים. מעדיף בת"א על הטיילת. אני מתאמן שנתיים ואני באבדה (עברתי מקורדאו דה אורו).

zakomea

New member
אז תקפיץ שוב!!!

קפיץ קפוץ!!!! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!

NEWBE

New member
צה צה הקפצה !!

ילד אחד עומד השני מחזיק לו את הרגל והם עושים הקפצה למוחתל !!!!!!!!1

גרקתי את זה בלילה, ולפתע נכנסה

פליאה לליבי: האם לא יצא איזה איסור מההתאחדות ביפן על ביקור מורים בארץ, עקב המצב הבטחוני?? זה נגמר? או שכל הסדנא היא על תנאי?

למה שלא תשאלי פשוט את המארגנים?

תתקשרי אל שלמה אדלסברג מארגן הסמינר. אני לא חושב שמישהו בפורום יכול לענות לך. אם תרצי אז יש לי את הטלפון והאי מייל שלו.

מה פתאום?? אני רוצה שאתה תתקשר

אליו, כמובן
סתם, סתם. אני אברר. חשבתי שאולי אתה יודע במקרה.

ביטולים קודמים

כל פעם איקיקאי מודיעים שישלחו מורה לישראל. נקבע תאריך ואז המצב הבטחוני לא משתפר וכמובן שהסדנה מתבטלת. מורים עצמאיים מגיעים לישראל אבל מורים ששייכים הונבו דוג´ו הולכים לפי ההנחיה של משרד החוץ היפני שלא לנסוע לישראל. נקווה שהפעם הסדנה אכן תתקיים.

zakomea

New member
אני רוצה להבין משהו!!!!!

כל מה שעשינו פה כל הממש מכות שעברנו בשבוע האחרון ואף אחד לא בא?! יחראות היה היום וואחד רודה ואתם פיספסתם אותה חחח הפסד שלכם!!!

מדהים ../images/Emo11.gif

כמה אפשר ללמוד מהודעה כל כך קצרה... אם אף אחד לא בא, אז איך בדיוק היתה "וואחד רודה"? לא שכמות היא מדד מחייב לאיכות, לפעמים ההפך הוא הנכון. אך אם מי שלא בא מעוטר בכינויים כה מחמיאים, האמנם ההפסד היה כזה גדול? למה שיבואו בעתיד? ולמה מי שמתעניין בקפואירה וקורא את ההודעות האחרונות של נציגיה בפורום (ואני מתנצל מראש אם הכללה כזו פוגעת בחלק מאנשי הקפואירה שכותבים אחרת, או שמשתתפים פסיבית בפורום), ישתכנע שזה מה שהוא חיפש ולא להפך? ומצד שני, זו גם היתה הזדמנות לבחון את עצמי ולראות מה מעוררת בי הודעה כזו, מבחינת שיפוט וביקורת על אחרים. מי אני שאחרוץ דעה גורפת על משהו בזמן כה קצר? מי אמר שכולם צריכים לחשוב או לדבר כמוני? אמנם נדמה לי שכבוד הדדי ונימוס מינימלי הם התנאים הבסיסיים ביותר להידברות בפורום, במיוחד כשיוצאים מנקודת הנחה (מוצדקת במקרה זה, להרגשתי) שמדובר במקום להחלפת דעות, לשיתוף וללמידה (כמו גם לדברים רבים אחרים, כמובן, שהמשותף לכולם הוא שהם באמת מעשירים ומהנים), אבל אולי יש לי תמונת עולם נאיבית ומיושנת. בכל אופן, הערכתי הכנה על האיפוק מעורר ההשראה בו הגיב WhiteBear.

zakomea

New member
כי...

לא בניתי על אנשי הפורום שיגיעו הקבוצה שלי ושל ב"ש עושים כל שבוע אני רק מזמין שיצתרפו!!!

zedprime

New member
הנקודה היא

שלא היה צורך להשתמש בביטויים כמו "חארות". אני בטוח שאתה יכול להביע את דעתך בלעדיהם.

NEWBE

New member
סתם שאלה...

יש פה כמה שהייתי שולח למצעד כולשהו שהתקיים בירושלים לא מזמן, תפסיקו להתנהג כמו כוסיות !!! נו אז מה אם מקללים, זה דבר חדש לכם ?!, אתם מתנהגים כמו מורים בני 40 פלוס !!! כול כך קשה לכם עם קללות ומריבות , תתחילו להתרגל כי זה חלק מהעולם, תפסיקו לחיות בבועה משלכם ששם הכול טוב ותתחילו לקלוט איפה אתם !!! הגישה שלכם לעולם היא הגישה הכי גרועה, אני מאמין שאדם צריך להימנע מקרב, רק אם הוא יודע שהתנאים ביום הבא יהיו לטובתו, תבינו ויתור הוא הרגל שקשה להיגמל ממנו, תפסיקו לוותר ולסגת, ותתחילו להתמודד עם הבעיות שלכם, מישהו מקלל גם לכם יש פה, להשיב חזרה אש זה מה שכול לוחם צריך לעשות ברגע שהוא מרגיש מותקף... וג´י ג´י אל תגמור את כול הצנצנת, תשאיר גם לפו...

אזהרה../images/Emo70.gif

תתחיל ללמוד להשתמש בשפה נקיה. אין שום מקום בפורום לרמזים הנ"ל ובטח לא לביטויים כמו "תפסיקו להתנהג כמו כוסיות". זוהי אזהרה אחרונה בנושא!

למעלה