עפרון חודים שאלה לכל המומחים: התרגלתי כבר לעבוד עם עפרון חודים. יש איזשהו איסור להשתמש בו במבחן?
J johngalt2 New member 9/10/06 #1 עפרון חודים שאלה לכל המומחים: התרגלתי כבר לעבוד עם עפרון חודים. יש איזשהו איסור להשתמש בו במבחן?
נ נ ט ע 18 New member 9/10/06 #2 בעקרון לא אבל את הסימונים בדף התשובות עדיף שתעשה ב HB2 כי זה משחיר יותר מהר ויותר ברור, את החישובים והסימונים במחברת עצמה תעשה איך שבא לך, אבל אז תצטרך להחליף עפרונות אבל זה כבר שיקול שלך..
בעקרון לא אבל את הסימונים בדף התשובות עדיף שתעשה ב HB2 כי זה משחיר יותר מהר ויותר ברור, את החישובים והסימונים במחברת עצמה תעשה איך שבא לך, אבל אז תצטרך להחליף עפרונות אבל זה כבר שיקול שלך..
J johngalt2 New member 9/10/06 #3 כן, אני יודע, זה מה שאני עושה היום. ואת מה שאני כותב בחוברת המבחן עצמה אפשר לכתוב במה שבא לי?
נ נ ט ע 18 New member 9/10/06 #4 עם מה שבא לך עם החוברת לא עושים כלום , זורקים אותה לפח אחרי הבחינה, הדף תשובות זה מה שמשנה..
נ נ ט ע 18 New member 9/10/06 #5 עם מה שבא לך עם החוברת לא עושים כלום , זורקים אותה לפח אחרי הבחינה, הדף תשובות זה מה שמשנה..