עעע

greeneye

New member
עעע

תושיעו אותי! אני רוצה...אני צריכה..רמת החייל. אני צריכה רחוב הברזל. 3. אני צריכה אולפני מימד. אני צריכה אולפן A...אני צריכה טריבונה אמצעית..אני צריכה שורה 3...אני צריכה באמצע. אני פשוט צריכה צילומים. תמקמו אותי אפילו מאחורי המצלמת רחף.

~*~gaL

New member
היי, ומה איתי?

את לא חושבת שאני עוד יותר מתגעגעת??? אני כבר לא זוכרת איך המקום נראה... טוב.. אני כן זוכרת.. אבל את יודעת למה הכוונה. :-\ אגב, ציור ענק

greeneye

New member
תודה ../images/Emo13.gif

זו אני אגב...
זה בגלל זאת לא באה, חכמה!

Yuvalenko

New member
ציור יפהפה, גל!!! מדהים!! ../images/Emo24.gif

תפסיקי להיות כזאת כשרונית כבר..

greeneye

New member
תודה..

חכה שאני אסיים את הציור בעיפרון שאני עושה..

לוּבּה

New member
ציור חמוד../images/Emo6.gif

הוא ממש יפה. ואני גם צריכה צילומים. ואני ממש רוצה ללכת לצילומים של יומטוב. אם אני לא טועה הם בדיוק עוד שבוע.

greeneye

New member
תודה!

אבל היומטוב לאנפסיקלצחוק כבר צולם. שאלי את גל המנהלת, היא הייתה שם.

Kido2222

New member
גם אני צריך את זה... :)

כן כן! אני בבית... :) אחרי שבועיים בצבא... הנני... (גם שבוע שעבר הייתי פה... אבל נחתי...) קיצר... הנני!! :) מחכה ליומטוב... מת לראות את המערכון של ארץ נהדרת/ גבעת חלפון המחודש... :) קיצר... אני פה עד יום ראשון...

Kido2222

New member
מה אני עושה...

וואלה... בנתיים אני בטירונות... מסיים עוד 3.5 שבועות ככה... לצערי, בבסיס של משטרה צבאית... נראה לאן אני אגיע...

Kido2222

New member
חחחחחחחח... :)

תמונה שלי עם קצוץ... :) כולם אומרים שזה יפה... כשתיהיה לי תמונה שלי עם קצוץ... ואולי גם עם מדים... אני אנסה להעלות או לשלוח... מבטיח. :)

Kido2222

New member
מה עשיתי השבוע... אמממממ...

אממממ ככה... בעיקרון... לא הרבה... הייתי הרבה בהרצאות... משעממות תחת... למדתי איך להשתמש בנשק שלי... M- 16 ארוך למבינים בעיניין... וזהו בעיקרון... :) ורצתי טיפה... זה הכל... מה שאני אעשה השבוע... זה לנהוג יום ראשון... לא ברור מה זה... וחזרות לטקס... אמור להיות לי שיעור עזרה ראשונה... איזה משהו שרואים מי אני ומה אני יודע לעשות... טקס... וזהו...

greeneye

New member
עוד משהו,

באותו סגנון. וזה לא מדבר ספציפית עלי, המשפט יכול להאמר ע"י כל אחד מכם! וזה מוקדש באהבה ענקית לכל הפורומיסטים שהיו באנ"ה יומטוב שנה שעברה.

למעלה