עעעעעעעעעעעעעי

tailka

New member
עעעעעעעעעעעעעי

פה תמיד ביום חמישי נגמרות לי האנרגיות ולמרות זאת אני קמה ועושה עם עצמי אבל אני כל כך עייפה.................................................. לפחות היום הפגישה עם העו"סית

מזדהה גם איתך ../images/Emo201.gif

איך היתה הפגישה עם העו"סית? מילאה אותך כוחות? לי היתה פגישה עם המדריכה שלי מסל השיקום והיא ממש הפעילה אותי ועשינו המון דברים בבית...

אולי תנסי לשלב ביום חמישי כשקשה לך

משהו שעושה לך כיף, נעים, מכניס בך מרץ ואנרגיות חיוביות: אם זה הליכה, אימון בחד"כ, יצירה, פגישה עם חברה וכו'? אני יודעת שאותי זה מציל בימים קשים, הידיעה שאני מחכה למשהו חיובי שעושה לי טוב ב-
.

tailka

New member
היה

חזק .... כאילו אני כל כך צריכה חום אנושי עכשיו ופשוט החזקתי לה את היד ובכיתי את נשמתי ..... עד שנרדמה לי היד שוב וזה היה כמו קסם כשיצאתי ממנה הרגשי איך הדם מתחיל לזרום ליד עוד הפעם ... והלכתי עם התץחושה הזו של היד שלה עד הערב ואז הלכתי לערב צוות שלנו בעבודה והבוס שלי לשעבר שהוא גם חצי עו"ס עשה לי מסג' וכאילו ממשהו אחר זה היה יכול להתפרש כמשהו מיני או משהו אבל הוא פשוט העביר לי אנרגיות חמות כאילו כמו של אימא .... וככה מול כל הצוות של המכון כמעט התחלתי לרעוד את נשמתי .... וזה הרגיש כמו אצל העוס"ית הכי חם והכי כנה בעולם ... יום חמישי אני מגיעה אליו כל כך עייפה ובדר"כ יש עבודה ומשימות לסופ"ש ואיזה רצון שלי להתקדם בלימודים לצד העיפות הנפשית שלי מהלימודים אתמול משהי אמרה שהיא מש רוצה להתחיל ליישם את החומר הלימודי בגן ואני כאילו עדיין תקועה בלאפס את נפשית מהיומיים האילו וזה מדהים כל הקשיים האילו רק מחזקים את הבחירה שעשיתי את הדבר הנכון שבחרתי בתחום הנכון ושאני אהיה גננת מדהימה אני ממש מרגישה את זה

למעלה