רק לקחת בחשבון
שזה יותר מחסן סיטונאי ופחות חנות יחידים, נקודת המכירה לא גדולה וזה מין מחסן ארוך צר מאוד עמוס לעייפה בסחורה, היינו שם 2-3 איש קונים וכמעט סתמנו את המקום, לא נוח לנוע בפנים כשיש אנשים וזה בהחלט די מפריע לחבר'ה המאוד נחמדים שם
לתום, הייתי גם אתמול, אבל הגעתי לכיוון שלוש ובכלל יפה מצידם שלא גרשו אותי
הייתי שמח לקנות את כל המקום
למרות שאי אפשר להגיד שהמחירים ממש זולים, אבל יש מציאות יוצאות דופן והאמת היא שריכוז המבחר הבלתי רגיל ומאוד מיוחד למה שמוצאים בממוצע בארץ, הופך את המקום לכל כך יוצא דופן.. המחירים בהחלט יותר זולים מ"חנויות קצה", אבל לדעתי בתבלינים לפחות, זה לא "הבדל מטורף", למרות ששוב זה זול יחסית ובהחלט אני בטוח שמסתתרות גם יותר "מציאות" אבל צריך לבוא מוקדם כשלאורי האחל'ה גבר יש זמן "
לשים לב שלא מגזימים בכמויות, לי יש עיניים גדולות מידי, על הסחורה אין ציון מחירים אלא צריך לשאול על כל דבר וגם זה מייגע הקונה ובעיקר מעייף גם האנשים העסוקים במקום.. הגזמתי בעיקר עם גרגירים שלמים של פלפל ורוד, יופי של איכות אבל גם יופי של מחיר שהתברר לי קצת בדיעבד, 23 ש"ח ל 100 גרם. אבל ממש לא מפריע לי, יש אספקה לזמן ארוך ואשתדל לשמור אותם בצורה מיטבית.
כנ"ל גרגירי פלפל ירוקים שלמים, נדמה לי ש 13 ש"ח ל 100 גרם, אם הייתי מזמין באיביי הייתי מגיע למחירים יותר זולים לגרגירים שלמים, הבעיה היא לוגיסטית וחברות שכן או לא שולחות וכולי..
לקחתי בנוסף מין איזוב זעתרי טחון עם ריח וטעם נפלאים, נדמה לי שקוראים לזה כולינג'ת או משהו כזה, גם כן לא תבלין זול אבל יוצא דופן.. צנצנת של פלפל מדגסקר ירוק משומר, סיימתי להם את מלאי האורז השחור האסור (עשרים ומשהו שקל לקופסא אדומה ששעה לפני ראיתי אותה אחת בדיוק ב 40 ומשהו במזרח מערב בכרמל, מזל שלא התפתתי לקנות). מקלות קינמון בסיגנון קליפת העץ ולא העגולים, מה שקראו להם שם מקלות יופי של בתי קפה
אני בטוח שישולבו בגלידה הבאה.. היו גם מקלות שוש נפלאים אבל לא לקחתי
חמוציות ברכז תפוחים וללא סוכר באיכות מצויינת, פחות מ 5 ש"ח לקילו שזה בערך מחיר קרוב לחנויות נבחרות, אבל בהחלט יופי של טריות באופן לא מפתיע.. אבקת פלפל אדום מעושן מקומית, שורש גלנגל שלא יצא לי לראות כמותו בארץ, עלי קפיר ליים מיובשים.. שכחתי לקחת ראס אל חנות, איזה עולב
רציתי לקחת עוד המון דברים, בלוקים מטמטמים של אגוזי מקדמי, תאנים מיובשות על חוט ללא גופרה, משמשים אוזבקיים הכי טריים שראיתי אי פעם ולא השחורים מחימצון. עוד כמה דברים, כשאהיה בבית אזכר